neviem ci to nebude v tom ze mam windows media player win je to tam cosi dodrbane a tak neviem. no ved uvidim co napisete , si ale myslim ze na 80p to bude windowsom
cheopko napísal:kua nepomohol ani win ma drbne to nik nemal nic podobne???
vis co kamovi sa stalo nieco pobodne asi v piatok! ma vazny problem s gafickou kartou aku mas ty? on ma tusim GF6600 256mg bez GT chipu a seka mu vsetko aj na minimum detaili (games) aj filmy vsetko
takze preinstaloval som aj win grafika je shit ale to nebude v nej lebo games idu ale teraz zistujem ze dalsie dvd idu ale to jedno mi blbne a kodeky mam tie all in one maju cca 10mg lebo som skusal aj ine jak tak ake si mam dat? dik
cheopko napísal:takze preinstaloval som aj win grafika je shit ale to nebude v nej lebo games idu ale teraz zistujem ze dalsie dvd idu ale to jedno mi blbne a kodeky mam tie all in one maju cca 10mg lebo som skusal aj ine jak tak ake si mam dat? dik
uz sa to tu rozoberalo ajajajaj,kodeky jednoznacne K-Lite 1.54
A seká ti napr. po nejakej polhodine? Či hneď ako zapneš DVD?
Lebo mne to robilo taktiež, seklo po polhodine.. Stačilo len zapnúť DMA pre disk a DVD.. a teraz frčia DVd jedna radosť
cheopko napísal:takze preinstaloval som aj win grafika je shit ale to nebude v nej lebo games idu ale teraz zistujem ze dalsie dvd idu ale to jedno mi blbne a kodeky mam tie all in one maju cca 10mg lebo som skusal aj ine jak tak ake si mam dat? dik
Rixsus napísal:tak ked to jedno je poskrabane :D:D
ty vole na niesom ch*j aby som daval poskrabane dvd do mechaniky robim s pc uz pomaly 20 rokov , a takuto vec som nevydel. Teraz ma tu tvoje vtipky absolutne nezaujimaju.
Wishmaster napísal:A seká ti napr. po nejakej polhodine? Či hneď ako zapneš DVD?
Lebo mne to robilo taktiež, seklo po polhodine.. Stačilo len zapnúť DMA pre disk a DVD.. a teraz frčia DVd jedna radosť
ako to zapnem na disku mam dma 5ako primarna cast a sekundarna je dma 2 no ale dvd to vobec neviem ako to ma byt moze mi tu niekto dat popis, uz skusam vsetko