Need For Speed: Carbon

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Ako sa vam paci NFS Carbon

Super
75
32%
MW a U2 bolo lepsie
63
27%
Otras
35
15%
Este som to nehral
58
25%

Celkom hlasov: 231

saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

Dnes som sa rozpraval s kamaratom.Hovoril ze jazdi na Lamborghini Murciélago, ale ja uz mam pred sebou iba posledne mesto, lenze pozeral som vyhrai ake mozem za dadu cast mesta ziskat,a dané auto tam nie je ( Je tam 350Z,Skyline,Ford...... )...
Tak potom kde ho nabral ??

// uz som na to prisiel,nie len za celu cast mesta sa ziska auto alebo nieco pod. ale aj za nejaku trat

// Este sa chcem spytat jednu vec.Uz zopar krat mi nap=isalo ze mam odomknute napriklad turbo profi balicku urovne 3, zadem do Vlastni nastaveni a turbo tam ma len 3 "odseky" zaklad,standart,profi.
tak potom aka uroven 3 ?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Sajmon napísal:Dnes som sa rozpraval s kamaratom.Hovoril ze jazdi na Lamborghini Murciélago, ale ja uz mam pred sebou iba posledne mesto, lenze pozeral som vyhrai ake mozem za dadu cast mesta ziskat,a dané auto tam nie je ( Je tam 350Z,Skyline,Ford...... )...
Tak potom kde ho nabral ??
pred 15 minutami som to lambo kupil v tej casti mesta.
inac je to hrozne auto :( rychle, ale nemotorne, mal som radsej zobrat skyline
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Omg som mal tu hru na disku Imgae a som to raz napalil na dvd a vymazal image z disku.
teraz chcem z toho naplaeneho dvd to skopcit na disk a nejde ani za toho slaka stale error ci cez total comander kopcim ci cez nera stale to nejde a pritom pri napalovani som nedaval ziadnu ochranu a neviem to dat prec.
BTW: skusal som si pozicat aj od durheho kamarata dvd a stale to iste nechapem preco a nikdo ziadnu ochranu nedaval tak poradte pls
:cry: :arrow:
Chicanoo
Amateur
Amateur

Audi

Príspevok od používateľa Chicanoo »

..ludia po odohrati, po porazke posledneho Bossa mozte hrat s jeho autom? A to je Audi. Ja ho nikde nemam a ved to s tym autom sa neda hrat vo volnej jazde? :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Audi

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Chicanoo napísal:..ludia po odohrati, po porazke posledneho Bossa mozte hrat s jeho autom? A to je Audi. Ja ho nikde nemam a ved to s tym autom sa neda hrat vo volnej jazde? :?
nie iba v quick race.

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=60722
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Ano skyline je perfektný :D Prekvapuje ma ake su tie EXOTIC auta sproste s tym sa neda vobec hrat

Sajmon: Ked ti napise turbo urovne 3 znamena to, ze toto turbo mozes dat len do auta urovne 3 je jedno ci tuner exotic alebo muskle
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

Sajmon napísal: // Este sa chcem spytat jednu vec.Uz zopar krat mi nap=isalo ze mam odomknute napriklad turbo profi balicku urovne 3, zadem do Vlastni nastaveni a turbo tam ma len 3 "odseky" zaklad,standart,profi.
tak potom aka uroven 3 ?
aj ja som nad tim rozmyslal, asi sa to do niektorych poslabsich aut neda dat... :?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Baciiik napísal:Omg som mal tu hru na disku Imgae a som to raz napalil na dvd a vymazal image z disku.
teraz chcem z toho naplaeneho dvd to skopcit na disk a nejde ani za toho slaka stale error ci cez total comander kopcim ci cez nera stale to nejde a pritom pri napalovani som nedaval ziadnu ochranu a neviem to dat prec.
BTW: skusal som si pozicat aj od durheho kamarata dvd a stale to iste nechapem preco a nikdo ziadnu ochranu nedaval tak poradte pls
:cry: :arrow:
Urob si image tvojho napaleneho DVD cez alcohol a zaskrtni "Preskakovat citane chyby". Vytvoreny image uz pojde v poho napalit a nebude vyhadzovat ziadnu chybu, viem to lebo som to tak ja sam spravil. Chyba je v subore 000000001.TMP je to subor ochrany a preto sa neda skopirovat :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no uz som to dohral. hra mi padla dva krát, ale to som bral v pohode. co ma dojalo to bol ten posledný boss (darius). to bol jediny boss, ktorého som v kaňone predbehol. cakal som, ze na konci to bude trochu hustejsie.
kariéra 100% 607 000$
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

krija napísal:no uz som to dohral. hra mi padla dva krát, ale to som bral v pohode. co ma dojalo to bol ten posledný boss (darius). to bol jediny boss, ktorého som v kaňone predbehol. cakal som, ze na konci to bude trochu hustejsie.
kariéra 100% 607 000$
dost zalezi na vybere auta. Ja som si vsetky preteky so Skylinom daval ako nic, ale ten canyon som dlho nedaval.
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

prosim vas mozno to tu uz bolo no kukat sa na vyse 44 stran to je fakt dost obtiazne.. chcem sa spitat aky je rozdiel medzi normálnou verziou carbon (http://www.gameexpres.sk/product_info.p ... ts_id/4510) a Carbon Collectors Edition (http://www.gameexpres.sk/product_info.p ... ts_id/4788).. Diki rad by som sa to dozvedel
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

shanoy napísal:prosim vas mozno to tu uz bolo no kukat sa na vyse 44 stran to je fakt dost obtiazne.. chcem sa spitat aky je rozdiel medzi normálnou verziou carbon http://www.gameexpres.sk/product_info.p ... ts_id/4510 a Carbon Collectors Edition http://www.gameexpres.sk/product_info.p ... ts_id/4788 .. Diki rad by som sa to dozvedel
» 3 bonusové autá
» 10 špeciálne vytuningovaných vozidiel
» 6 tratí
» 10 vinylov
» DVD z výroby hry behind-the-scenes
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

a tych 10 aut jako ze su v kariere nove a ze ich mozem pouzit? a tie trate ze akoze je ich tam viac v kariere?
segedin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa segedin »

prosim poradte, chcem si zahrat s kamosom online ale neviem ako sa mame spolu prepojit, nikde v menu nieco take nieje, da sa to vobec???
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

shanoy napísal:a tych 10 aut jako ze su v kariere nove a ze ich mozem pouzit? a tie trate ze akoze je ich tam viac v kariere?
zdroj nič viac neuvádza. (obal z brazílskej collectors edition) 8)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

musel som formatovat disk a teraz mi to nechce zobrat moj stary save,skusal som aj stiahnut niaky save z netu ale nechce to ist(unable to load ****) neviete ci to moze byt?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

krija napísal:skus toto: http://sivin.borec.cz/sivin-pro-saver-nfs-carbon mozno pomoze
no pomohlo to dik
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

hmmmm, presedlal som spat na MW, a to sa porovnat neda, hratelnost, grafika a celkovo je MW o 10rokou dalej vo vyvoji ako Carbon :P
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

prosim vas som taka lama pre carbon ale ako mozem v tejto hre vymazať jeden profil? Diki
Napísať odpoveď