siet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
blert
Amateur
Amateur

siet

Príspevok od používateľa blert »

cafte,chcel by som si s kamaratmi urobit siet,mame mikrovlnny net(kazdy z nas ma antenu).co by sme este k tomu potrebovali,aby sme si vytvorili siet,cez kt. by sme mohli zdielat subory,hrat hry ... :?: :?: :?:
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak mate net cez jedneho providera, tak teoreticky by stacilo nainstalovat program co spravi FTP serer. Hranie hier by malo ist, pokial nie su bloknute porty. Keby si opisal blizsie situaciu, tak sa mozno nieco vymysli, ale takto je to o hovne bez informacii.
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

hojko napísal:Ak mate net cez jedneho providera, tak teoreticky by stacilo nainstalovat program co spravi FTP serer. Hranie hier by malo ist, pokial nie su bloknute porty. Keby si opisal blizsie situaciu, tak sa mozno nieco vymysli, ale takto je to o hovne bez informacii.
FTP server? na hranie hier ? :lol:

lepsie by bola VPNka, bud ta co je nativne vo Win, alebo potom nieco na sposob Hamachi, OpenVPN a pod.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

teso napísal:FTP server? na hranie hier ? :lol:
:lol: dalsi chytrak co nevie citat
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

sundevil napísal::lol: dalsi chytrak co nevie citat
myslis tym, ze som si nevsimol, ze chcu zdielat subory? vsimol, ale chalan pisal aj hranie hier a to co odpisal hojko je nie vzdy pouzitelne, kedze niektore hry idu hrat cez net len ak su original kupene, ale po lan idu aj warez verzie.
cize najlepsie by bolo, ak by boli obidvaja v jednej lan a to je lepsie riesit cez prakticky akykolvek druh vpnky.
vpnka tiez riesi problem, ak by nemali verejne ipcky.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

teso napísal:myslis tym, ze som si nevsimol, ze chcu zdielat subory? vsimol, ale chalan pisal aj hranie hier a to co odpisal hojko je nie vzdy pouzitelne, kedze niektore hry idu hrat cez net len ak su original kupene, ale po lan idu aj warez verzie.
Sundevil mal na mysli to, ze hojko napisal, ze hrat hry budu moct, avsak len vtedy, ak nebudu mat bloknute niektore porty. :wink:

k teme: ak ste na jednej lanke, tak by vam teoreticky mohlo fungovat aj klasicke zdielanie suborov vo win. :roll:
DarthVader
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DarthVader »

k teme: ak ste na jednej lanke, tak by vam teoreticky mohlo fungovat aj klasicke zdielanie suborov vo win. :roll:[/quote]

Ak nema provider nastavene na Ap izolovanie klientov potom to nepojde
Napísať odpoveď