Slovenske skupiny
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a co tak pudingovia??
zial nie je sk.skupina od ktorej by sa mi pacil kazdy album,napr. desmod bol najlepsi 001, novy album smajlov je IMO hrozny, na slizoch mi vadi to co pisal Gothar,kafe som pocuval niekedy, z Elanu mi je spatne, No name-texty extrem citatelne, niekedy infantilne,megapateticke, gladiator-brrrr to mikovo tahanie do vysok a nizok
nastastie tu mame aj kapelky ako uz spominane ppe, para, le payaca/zial chalani sa uz rozisli/, dobry album je unisex od vetroplachov...a samozrejme klasika-Slobodka!
ale nejaku modlu zo SK hudobnej sceny zialbohu/bohudik nemam
nastastie tu mame aj kapelky ako uz spominane ppe, para, le payaca/zial chalani sa uz rozisli/, dobry album je unisex od vetroplachov...a samozrejme klasika-Slobodka!
ale nejaku modlu zo SK hudobnej sceny zialbohu/bohudik nemam
-
bLaCk.ShEeP
Amateur
no tak slovenske kapely
neviem neviem u nas je asi maly vyber alebo su zname a pocutelne take ktore sa mi moc nepacia .. a su dost dlho na hudobnom trhu ako je Gladiator a Desmod ... Myslim si ze by mal prist uz ten cas aby sme dali moznost sa ukazat aj ,, garazovym kapelam" ja som v jednej takej do nedavna hral a myslim si ze sme boli dost profesionalni len sme nemali cas vsetci sme boli zamestnani a to je velmi tazko
a priorita inych bola rodina + praca. No netvedim ze slovensko nema dobre kapely ma , len sa o nich nevie alebo vie minimum doporpedia sa dostavaju kapely ktore su uz viac menej aj trapne ako Peha, IMT.Smile, Desmod proste nikdy by som si odnich nekupil CD ani ich nemam PC proste cest ze si dokazali vybudovat karieru ale uz mi niekedy ich hlasy lezu na nerva !!! nic profesionalne ... preto sa mi paci aj niektore mesta organizuju pre take garazove kapelky festivaly aby sa zvidelnili a vsimili si ch producenti u nas v DK teraz prave prebieha akcia mini rockovy zaber !!! So slovenskych kapiel ktore uz pocut coraz viac menej mam rad Polemic, Vidiek, P.P.E a Vetroplach ( niekedy) tieto kapelky hraju velmi radostnu hudbu taku do pohody a hraju aj profesionalne hlavne Polemic vyuziva vela aj jazzovych prvkov aj rocku takze je to OK a da sa to pocuvat
co neznasam zo slovenskej hudby a co vonkocnom nemusim tak to je slovensky hip-hop rap, ako npr rymtus, kontrafakt atd .. a dalej Z. Smatanovu a dalsich vyhercov ,, spevackych" sutazi ako Superstar tych ked pocujem tak vypinam !!!
Cize prajem vela dobrym a ,,zapalenym" kapelam pre hudbu , vela sily trpezlivosti a chuti bojovat so slovenskou zaslepenostou
Cize prajem vela dobrym a ,,zapalenym" kapelam pre hudbu , vela sily trpezlivosti a chuti bojovat so slovenskou zaslepenostou
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
toy pistols??13 napísal:Načo Názov, Toy Pištoľs, Sitňan to je slovenská elita podla mojho nazoru, ale vela ich stoji za zmienku, slovenska tvorba je dost dobra podla mna, lepsia ako ceska ( v punku)
tvaria sa aky su ubercool ale ich album som nedokazal dopocuvat.proste srackova hudba.hlavna vec ze si otieraju hubu doslova do kazdeho