Bindo napísal:mam taky problem že som chceel riešit jednu babu o dva roky staršiu.som sa jej spotal že či chce somnou chodit a ona že možno ešte si to rozmysli na druhy den som sa jej pital že či nie alebo ano a ona že ano že ma miluje atd........a som sa jej spital kedy pojdeme vonku ona že zajtra a o tri dni my dala kopačky .....a teraz my odkazuje po kamaratovi že sa jej pači a každy den a teraz som sa dozvedel že ma znovu chce už na 100%.no a teraz ako sa jej mam spitat že ju aj ja chcem lebo ked pridem zanou do triedy tak su tam taky tipci čo sa tomu smeju .tak ako sa jej to mam spitat.som vtom ešte neskuseny ...........moja prva baba
Asi sa to vidí len mne, ale mám pocit, že si s teba robí len prdel a má s toho show aj s jej kamarátmi.
Bindo napísal:mam taky problem že som chceel riešit jednu babu o dva roky staršiu.som sa jej spotal že či chce somnou chodit a ona že možno ešte si to rozmysli na druhy den som sa jej pital že či nie alebo ano a ona že ano že ma miluje atd........a som sa jej spital kedy pojdeme vonku ona že zajtra a o tri dni my dala kopačky .....a teraz my odkazuje po kamaratovi že sa jej pači a každy den a teraz som sa dozvedel že ma znovu chce už na 100%.no a teraz ako sa jej mam spitat že ju aj ja chcem lebo ked pridem zanou do triedy tak su tam taky tipci čo sa tomu smeju .tak ako sa jej to mam spitat.som vtom ešte neskuseny ...........moja prva baba
suhlasim s te-weiom. ktora normalna baba by sa spravala takto?
ak je chalan normalny nie typicky tipko nastrocneho veku/nikoho sa tu necem dotknut/ a je pozorny samozrejme ze je to mozne ale takisto chalan by mal vyzerat dospelejsie ako taki pubertak
ono je to jedno,,,nejde o vekový rozdiel ale o psychický a o to ide, o tvoje myslenie, každý to berie, že každý vekom má iné myšlieky a keď ich máte rovnaké tak prečo nie? takže môj názor je, že každý ide na každého xi
maxik napísal:Xodim so starsou holkou a je to uplne super... vsetko tho prebehlo nejak samovolne... vlastne tho skor ona zbalila mna ako ja ju ale aj thak je to uplne megasuper
v baleni starsej =) by som problem nevedel =) da sa to =P ako snad vsetko =) len to treba vediet a aspon s casti byt dospeli alebo byt na jej mentalnej urovni to je asik vsetko =D
Spiro nebud zufaly, ja poznam par 15-16 ktori by stali za hriech resp vyzeraju eno-nuno (az prekvapujuco,nie som ziadna uchylacka) takze ak ty sexy si tak mas sancu zaujat...bohuzial asi ba vzhladom ale niekedy aj motyka vystreli