Bol na tm niekdo? ja som na to bol asi predvcerom a mozem povedat, ze som sa miestami aj zabavil.ak vas zaujma, film spravil clovek, ktory ma na svedomi snowbordakov a raftakov. moje hodnotenie je asi 8,5 z 10
jj fakt to je dobre bol som v sobotu natom snowbordaci boli pakarna raftaci boli super a toto taky hehe tak absurdne ze az brutalne dobre ja dam tomu v poho 9 z 10
Ja som na tomnebol iba sa chystam ale spoluziak na tom bol a dost si to chvalil.
// Mnoo tak bol som uz na tom a mozem davam 8.7 boda velmi dobry film s zabavnymi scenkami a celkom dobrym hreckym vykonom Ak hodnotim vsetky tri filmi tak asi v poradi Ro(c)k podvratakov
Raftaci
Snowbordaci
V kazdom pripade mozem odporucit oplati sa za ten film minut tu stovku dve
jo videl som to dnes,nebol som v kine (ani som na to nevidel reklamu ani nic) dozvedel som sa otom na sk-cz.net a pacil sa mi.hodnotil by som ho tak 7/10,slusny herecky vykon a par horucich momentov.
Strasne hrozne nudne nezazivny film, nic horsie som asi v poslednej dobe nevidel. Zaciatok uplne nudny, keby nebolo po asi piatich minutach vystupenie v bare ked zacali spievat, tak to asi vypnem a zmazem. Aj tak lutujem, ze som to vobec pozeral.
njjoo tak na tento film sa tak trosku aj tesim ...bo mam taky dojem ze hlavna dvojica resp. hlavna dvojica akterov stoji za to a hlavne preto si to kuk bo tii dvaja si uz spolu ako dvojica nezahraju....
minco326: Pretoze som cakal od toho podstatne viac. Myslel som, ze to bude mat duchaplny dej, lepsie spracovanie a podobne, ale velmi ma to sklamalo. To je dovod preco sa mi to nepaci.
tomasmata: Na zakladne coho to chces porovnavat so Snowbordakmi??? Mam taky pocit, ze su to dva odlisne filmy a mne sa tazko porovnavaju. Snowbordaci bol uspesny film, bolo tam vela momentov na ktorych sa dalo zasmiat, malo to svoj dej. Ale tento Rock mi pride nudny, zasmiat sa nebolo kde, dej je biedny a celkovo mi to pride nudne.