Pre zadanych/zadane : Preco chodite s tym, s kym chodite? :)
-
Smiling...
Light Expert
nechcem pisat same lebo, lebo ,lebo je uzasny, nechcem pisat preto, ze, preto, ze, preto, ze je krasny. Ja skor napisem, ze moj zivot je pri jeho boku plny krasy, zdraveho sebavedomia,... On dokaze moje kutiky ust zdvihnut k nebesiam, ked ja na to nemam silu. On dokaze povedat milujem ta v tu spravnu chvilu.
Ja ho vnimam ako jedno velke plus, ktore prinasa dalsie plusy, ale aj minusy:(..... Vzdy sa budeme lubit
Ja ho vnimam ako jedno velke plus, ktore prinasa dalsie plusy, ale aj minusy:(..... Vzdy sa budeme lubit
- Prílohy
-
- 435wm5s.gif
- (177.45 KiB) 839 stiahnutí
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
milujem ju lebo je to moja jedina laska je uzasna vo vsetkom je nadherna je pre mna vsetkym, ani neviem ako by som to opisal je proste dokonala asi az prilis dokonala pre mna. v poslednom case som sa spraval k nej hrozne a teraz ju stracam , neviem ci bude mozne to napravit ale je to jedine preco zijem, bez nej by som to nedokazal ani sekundu, a ak si to precitas chcem ti povedat ze ta nadovsetko milujem a nechcem ta nikdy stratit aj ked mi mozno neodpustis:(
-
-Hajkli-
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
//uprava 22.11.06
Mnoo preco som snou ? Asi preto ze uz ked som ju prvy krat stretol a rozpraval sa snou tak som mal chut sa snou stretnut zova a znova. Uz od zaciatku sme si krasne rozumeli a trvalo to dalej. Az sme pochopili ze nechceme byt jeden bez druheho asi preto sme spolu a dufam ze nam to vydrzi az do smrti lebo ju lubim a velmi mi na nej zalezi.
Asi pre toto sme spolu
Mnoo preco som snou ? Asi preto ze uz ked som ju prvy krat stretol a rozpraval sa snou tak som mal chut sa snou stretnut zova a znova. Uz od zaciatku sme si krasne rozumeli a trvalo to dalej. Az sme pochopili ze nechceme byt jeden bez druheho asi preto sme spolu a dufam ze nam to vydrzi az do smrti lebo ju lubim a velmi mi na nej zalezi.
Asi pre toto sme spolu
-
r4wMUnt34q
Star
Harlequin napísal:nechcem sa rozpisovat. imho slovo laska lubit hovori samo za seba. je to velmi silne slovo
Od zaciatku som nechcel, aby stu boli taketo bezcenne prispevny ako vase a prosim kazdeho, kto sem bude mat prispiet ako vy dvaja, nech radsej neprispieva, lebo nemozem to reportnut ako spam ani OT a strasne to kazi celu tuto diskusiu, ved take pekne prispevky su tu a dojdete vy dvaja infantilisti a zacnete tu vraviet strasne strucnosti.... Nechcem, aby sa takymto smerom uberala takato diskusia, aby sa stala takou, kde si niekto zvysuje postcount viac-menej bezpredmetnymi prispevkami k teme. Potrapte trochu viac svoje mozocky. Dakujem.-Hajkli- napísal:jj naco to rozpisovat ja to proste citim knej nieco krasne co sa ani neda definovat slovami
-
midnight_man
Guru
UF
Sice ani ja nemam momentalne dievca ale dufam ze autor sa nebude hnevat ked tu daco napisem. Preco som ju miloval? milujem? a milovat budem? preco som s nou chodil....BOl to dovod mojho zivota,,pre nu sa oplatilo zit kazdy den,,ked mi bolo najhorsie spomenul som si na nu,,hned to bolo OK,,ona bola ta co ma drzala nad hladinou, ked sme isli spolu von vsetky moje problemi sa rozplynuli ako vzduch,,,v tu chvilu ma nezaujimalo nic ine iba ona,vsetko zle sa stratilo.lebo v mojich ociach je ta najkrajsia, najmilsia osobka na svete.S nou bolo vsetko ine,,vsetko bolo krajsie,,preto ju milujem a preto som bol s nou,,
- mala ma rada pred rokom, ked som nevyzeral ktovieako, a žiadná ma nechcela, ona na mne videla ine veci ako výzor. Dneska je to inak a ona sa tomu teší. Len je škoda, že aj ona brutálne opeknela a stúplo jej aj sebavedomie.. teraz mam taký pocit ako keby ju skôr ako tá romantika doteraz, pomaly začali chytať také veci ako flirtovanie s kurevníkmi a tak. a to ma veľmi štve
Ja ju milujem preto aká je, ked mi vtedy pred rokom hovorili, že je škaredá a tak, ja som to ignoroval, nechcel som ju kôly výzoru, ale kôly tomu, že sa mi s nou dobre kecalo, a rozumel som si s nou. lebo je inteligentná, vtipná a nie pribrzdená. Tiež aj preto, že mala záujem o veci ako romantika, lebo ja som romantik a veľmi sa mi to páči a baví ma to. Len postupom času ju (i ked ju stále baví romantika a vášen) začína viac zaujímať veci ako sex a tak. majú v tom zásluhu jej kamošky a spolužiačky si myslím, lebo tie ked sa ku*via, tak ona ked o tom stále počúva a podobne tak to podvedome pôsobí na nu. čo už
je škoda že je ideálnych dievčat tak málo
mne stačí jedna
ale bojím sa že aj o nu prichádzam. 
mozno by sa zislo povedat, ze kolko mas rokov...a kolko ma ona...ale mozes byt hrdy na jednu vec...ze si zo "skaredeho kacatka" urobil "slecnu"Shade napísal:- mala ma rada pred rokom, ked som nevyzeral ktovieako, a žiadná ma nechcela, ona na mne videla ine veci ako výzor. Dneska je to inak a ona sa tomu teší. Len je škoda, že aj ona brutálne opeknela a stúplo jej aj sebavedomie.. teraz mam taký pocit ako keby ju skôr ako tá romantika doteraz, pomaly začali chytať také veci ako flirtovanie s kurevníkmi a tak. a to ma veľmi štveJa ju milujem preto aká je, ked mi vtedy pred rokom hovorili, že je škaredá a tak, ja som to ignoroval, nechcel som ju kôly výzoru, ale kôly tomu, že sa mi s nou dobre kecalo, a rozumel som si s nou. lebo je inteligentná, vtipná a nie pribrzdená. Tiež aj preto, že mala záujem o veci ako romantika, lebo ja som romantik a veľmi sa mi to páči a baví ma to. Len postupom času ju (i ked ju stále baví romantika a vášen) začína viac zaujímať veci ako sex a tak. majú v tom zásluhu jej kamošky a spolužiačky si myslím, lebo tie ked sa ku*via, tak ona ked o tom stále počúva a podobne tak to podvedome pôsobí na nu. čo už
je škoda že je ideálnych dievčat tak málo
mne stačí jedna
ale bojím sa že aj o nu prichádzam.
-
jAssin
Light Expert
Vzdy ked som mal babu,tak sa ma snazily nejak zmenit,bud vyzorovo.Chovanym,hudbou,presvedcenym,a tak blee.Nehovorim ze som zdubkal.Ale to som ja!A nakonec prisla ta,co neziada nic!!
-Lebo ju mozem objat ked to poterebujem,a ked to potrebuje aj ona
-Lebo jej mozem povedat hocico hocikde
-Lebo sa s nou nikdy nenudim
-Lebo sa pri mne vzdy smeje,aj ked bola do teraz vaznejsia
-Lebo ked sa pozrem na fotku na mobile tam ma hreje
-Lebo ma potesi aj najmesia drobnost,od nej
-Lebo dokazala zo mna vytiahnut veci o ktorych som sa s nikym nebavil
-Lebo je mozem vysvetlit veci a hned to pochopi(Nepozera na mna ako na iq 50
lebo nechape via byvale
)
-Lebo nechce odomna aby som sa hral na "nebezpecneho svalnateho buchaca
"
-Lebo ona ma vie vzdy rozosmiat
-Lebo je vsade stekliva!!
a ja len na jednom mieste :oops:o ktorom nevie 
-Lebo je to take sladke stvorenie,ze sa s nou nedokazem hadat!!
-Lebo mi odpusty ked meskam,aj ked sa na mna zle na chvilku pozre
-a posledne-Lebo sa mi uz usadila v mojom uzavretom srdiecku!!
-Lebo ju mozem objat ked to poterebujem,a ked to potrebuje aj ona
-Lebo jej mozem povedat hocico hocikde
-Lebo sa s nou nikdy nenudim
-Lebo sa pri mne vzdy smeje,aj ked bola do teraz vaznejsia
-Lebo ked sa pozrem na fotku na mobile tam ma hreje
-Lebo ma potesi aj najmesia drobnost,od nej
-Lebo dokazala zo mna vytiahnut veci o ktorych som sa s nikym nebavil
-Lebo je mozem vysvetlit veci a hned to pochopi(Nepozera na mna ako na iq 50
-Lebo nechce odomna aby som sa hral na "nebezpecneho svalnateho buchaca
-Lebo ona ma vie vzdy rozosmiat
-Lebo je vsade stekliva!!
-Lebo je to take sladke stvorenie,ze sa s nou nedokazem hadat!!
-Lebo mi odpusty ked meskam,aj ked sa na mna zle na chvilku pozre
-a posledne-Lebo sa mi uz usadila v mojom uzavretom srdiecku!!
sme ako jeden celok...vieme sa na vsetkom zasmiat to nas spaja vieme byt vazni vieme sa pohadat a zaroven hned udobrit..milujeme sa vzhladom na okolnosti vzhladom na neprajnikov ..vieme sa drzat za ruky v dazdi sa prechadzat v snehu sa milovat..je pre mna slnieckom v zime a milacikom v kazdej chvili..viem ze ked je prec mozem sa na nho spolahnut a plne mu doverovat..viem ze kedykolvek budem mat problem mozem sa na nho obratit bez nejakych vycitiek..viem ze ma lubi a on vie ze ja lubim jeho...planujeme solu buducnosti vymyslame mena nasim buducim detom..viem ze toto je to NAVZDY...

-
pancuska26
Expert
lebo ked som ho uvidela a nevedela som jeho meno nic pritahoval ma a hned som vedela,ze som spoznala lasku na prvy pohlad..lebo ked sa namna pozrie viem,ze nelutujem ani jednu sekundu stravenu s nim..lebo viem preco zijem..lebo on je moj dovod..a este koli tomu,ze je to jediny a vynimocny chalan,ktoremu som dala pauzu a napriek tomu som sa k nemu vratila..asi koli comu??... lubim ho 
preco s nou chodim?? a preco sa mi vlastne paci??
pretoze ked som s nou nevnimam nic okolo seba len JU. velmi rad jej pozeram do oci a a pritom si myslim "boze jaka si prekrasna" milujem jej dotyky, pohlady, jej uzastny jedinecny smiech. paci sa mi na nej uplne vsetko, vazne neviem co by sa mi nepacilo. Ked ma dobru naladu mam ju aj ja, a zese ked ma zlu ja tiez.
Uzastne na tom je ze medzi nami funguje aj telepatia:) normalne niekedy myslime na to iste. Chutia nam rovnake jedla npr. mame radi salat(bandurkovi:D ) a risky.
.
dalo by sa toho pisat dost ... jednoducho ju milujem.
a co sa mi nepaci?? .............ze ked som s nou ten cas tak rychlo leti.
pretoze ked som s nou nevnimam nic okolo seba len JU. velmi rad jej pozeram do oci a a pritom si myslim "boze jaka si prekrasna" milujem jej dotyky, pohlady, jej uzastny jedinecny smiech. paci sa mi na nej uplne vsetko, vazne neviem co by sa mi nepacilo. Ked ma dobru naladu mam ju aj ja, a zese ked ma zlu ja tiez.
Uzastne na tom je ze medzi nami funguje aj telepatia:) normalne niekedy myslime na to iste. Chutia nam rovnake jedla npr. mame radi salat(bandurkovi:D ) a risky.
dalo by sa toho pisat dost ... jednoducho ju milujem.
a co sa mi nepaci?? .............ze ked som s nou ten cas tak rychlo leti.
-
maryinka
Light Expert
..preto, že ma zaujal na prvý pohľad..
..preto, že som cítila jeho oči na mne..
..preto, že mi jeho úsmev vyráža dych..
..preto, že mi jeho úsmev zlepšuje náladu..
..preto, že si bez jeho úsmevu, lásky, podpory neviem predstaviť život..
..preto, že je pre mňa výnimočný..
..pre jeho krásne modré oči..
..pre jeho nežné dotyky a slová..
..pre jeho nákazlivú dobrú náladu a smiech..
..pre jeho optimistický pohľad na život..
..pre jeho zvláštne / svojské prejavy lásky..
..pre jeho malý jazýček
..pre jeho veľké srdce..
..pre jeho spoločenskú povahu..
..preto, že pri mne stojí v sťastní i v nešťastí..
..preto, že keď sa smejem, smeje sa so mnou a keď plačem, tak trpí so mnou..
..pre jeho vernosť
..pre jeho šikovnosť..
..pre jeho pracovitosť..
..pre jeho trpezlivosť..
..lebo ma berie takú, aká som a nesnaží sa ma meniť!!!
.
.
.
..a preto, že mi robí malý raj na zemi, ho milujem tak ako len viem!!!a ďakujem mu za lásku..
..preto, že som cítila jeho oči na mne..
..preto, že mi jeho úsmev vyráža dych..
..preto, že mi jeho úsmev zlepšuje náladu..
..preto, že si bez jeho úsmevu, lásky, podpory neviem predstaviť život..
..preto, že je pre mňa výnimočný..
..pre jeho krásne modré oči..
..pre jeho nežné dotyky a slová..
..pre jeho nákazlivú dobrú náladu a smiech..
..pre jeho optimistický pohľad na život..
..pre jeho zvláštne / svojské prejavy lásky..
..pre jeho malý jazýček
..pre jeho veľké srdce..
..pre jeho spoločenskú povahu..
..preto, že pri mne stojí v sťastní i v nešťastí..
..preto, že keď sa smejem, smeje sa so mnou a keď plačem, tak trpí so mnou..
..pre jeho vernosť
..pre jeho šikovnosť..
..pre jeho pracovitosť..
..pre jeho trpezlivosť..
..lebo ma berie takú, aká som a nesnaží sa ma meniť!!!
.
.
.
..a preto, že mi robí malý raj na zemi, ho milujem tak ako len viem!!!a ďakujem mu za lásku..