co tak zaviest pozvanky aj na hojku ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
co tak zaviest pozvanky aj na hojku ?
hmmm ? myslite ze by to nebolo lepsie lebo v poslednej dobe sem zacina chodit viac a viac spamerov . please vyjadrite sa k tomu dik
-
audiotrack
VIP
-
mastermind
VIP
-
cORP.
Addict
sorac nevidel som predoslu temu ale pret osom to navrhol lebo su kamaratky alebo kamarati ktory su lamaci do pc a viete ked sa tu doverne zdvoverujete ludom ktory vacsinou poradia tak by ste tiez neboli adi ak vas tu checkuju ludia od ktorych nechcete aby sem hodili ako napr ziarlive kamaartky a tak a pozvankam by vobec nepochopili takze by to ani nepytali
kebyze im to nejde registrovat vela ludi by to vzdalo viem ze tu neije tolko ludi ako na lamkach ale pre mna osobne je hojko blizsie mojmu srdcu na lamky len ak je nuda a nieco chcem ohladom programov alebo hudby ale inak nic moc hojko je ako droga mam to tu rad 
-
Mek
Addict
presne tak. Dodal by som, ze forum je pristupne "read-only" aj pre neregistrovanych uzivatelov, takze v com uz by sme si len pomohli s pozvankami?schw33k napísal:Ak tomu dobre rozumiem tak každému fóru ide hlavne o to , prilákať k sebe čo najviac userov - zjednodušene povedané ...
A ty by si im ešte zhoršil prístup, tak by sa na to vykašlali a išli inam ..
Blbosť ...
schw33k skor by som povdal co najviac kvalitnych userov.schw33k napísal:Ak tomu dobre rozumiem tak každému fóru ide hlavne o to , prilákať k sebe čo najviac userov - zjednodušene povedané ...
Blbosť ...
Ludia ale tu ide hlavne o to, ze keby sa chcel niekto z vonku dostat do tejto "komunity" (hojko+lamky) a nepoznal by nikoho z vnutra tak by to bolo prakticky nemozne. Preto nechajme otvorene dvere novym userom aspon na tomto fore.
-
Explo!D
Darca
ja by som povedal, ze hojko.com ma najvacsiu navsevovanost na Slovensku, alebo sa mylim?schw33k napísal:Ak tomu dobre rozumiem tak každému fóru ide hlavne o to , prilákať k sebe čo najviac userov - zjednodušene povedané ...
Blbosť ...
-
Explo!D
Darca
audiotrack napisalzelovoc napísal:mozno by sa mohli premazat useri ktori nemaju ani jeden prispevok, a taktiez zaviest tu rank aky je na lamkach - spammer. s takym rankom by mohol pripievat napr. len raz za hodinu a to by si uz rozmyslel ci napise icovinu alebo daco rozumne.
a rank spamer uz je, ci nie?myslim ze ho ma ten ravumantfief ci jaky to ma nickak je neaktívny, nezaťažuje server. Keď nezaťažuje server, načo ho mazať? v DB je miesta dosť, a user ktorý ani nemám príspevky tam prakticky nič nezaberá. Ich vymazaním by sa prakticky nič nezískalo. (myslím Embarassed )
-
audiotrack
VIP
-
Sniper-SVK
Expert
-
nejakymarko
Addict