Aky sa vam stal najvacsi trapas?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ivoralik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Aky sa vam stal najvacsi trapas?

Príspevok od používateľa ivoralik »

tusim ze tu tu je tak sa mi zda ale nenasiel som taku temu tak som to napisall...no mne osobne sa daky extra trapas nestal..ale rozmyslam aha uz som si spomenul raz na telesnej sme skakali do vysky a neviem ako sa mi to mohlo stat ale sa mi zasekli do toho gate a stiahlo ma az do slipov juuj :oops:
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

ja som bol na skolskom vylete v rime a snazil som sa tam oslovit jednu slecnu a :lol: vypytat si email,som prisiel k nej a sa so mna vydralo hmm,pls give me hmm mail :cry: ona na mna pozrela a povedala nieco po taliansky,a ja ze cau a ona cau,asi nevedela po anglicky,som si potom cely den vycital ze aky som bbec :oops: ale bola na zozranie
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tomu hovoríte trapas ?

Čo sa stal mne ,to by sa Vám nesnívalo ani v tom najhoršom sne ...
Bol som 6 - tak na ZŠ ... Mali sme školský výlet do hôr , ako sme prišli do hory začal som mať nejakú žalúdočnú chorobu od jedle ( proste prišla na mňa maximálna sračka )
Zalial ma pot a súrne som sa potreboval ísť vykadiť ..Najväčší problém bol v tom , že všade boli ľudia , VŠADE !
Utekal som za strom , zrazu som zbadal spolužiačky ako sa blížia , tak som utekal za ďalší , a znova , ľudia !
Bolo mi do plaču , strašná bolesť , ktorú by okamžite vyliečilo jedno prdnutie s následným prsknutím škodlivín ..
Lenže proste sa nedalo , mokrý ako myš som sa rozhodol k najťachšiemu kroku = ja sa proste poseriem
Postavil som sa a nenápadne som to pustil všetko do gatí .. Bol to strašný pocit , aký si neviete ani predstaviť
Ale najhoršie ešte len prišlo .. Cestou na autobusovú zastávku sa po mňe začali ľudia nenápadne obracať .. Nakoniec spolužiak našiel odvahu a prišiel za mnou : " Jožo neposral si sa len tak náhodou ? " a ju na to - " Ale vieš čo, v hore som nechtiac stúpil do hovna a neviem sa toho zbaviť "
Asi Vám nemusím hovoriť ako to vyzeralo na autobusovej zastávke - všetci moji spolužiaci a učitelia a veďla nich asi 10m jeden človiečik , teda ja ..
O autobuse a už radšej nejdem ani vyjadrovať , bolo to strašné : všetci spolužiaci vzadu a ja jediný vpredu , dokonca aj učitelia si posadali dozadu , bohvie prečo .. ( chudák šofér )
No keď sme sa KONEČNE dostavili domov , stretol som pred vchodom moju matku , bohužiaľ som ešte s ňou musel cestovať na výťahu ..
Pýta sa ma - " Neprdol si si náhodou " no a keď som doma stiahol gate a ukázal jej stehná posiate "kakaom" musela utekať na záchod čo ju napínalo ..
Tak tomu teda ja hovorím TRAPAS
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mne sa este na zakladke stalo, ze nejaky blbec nechal na stolicke prilepenu zuvacku a ja som si na nu sadol... brrr (a to bolo este rano, tak som cely den to musel vydrzat) :smt022
trapasov bolo urcite viac, ked si spomeniem tak napisem este :)

//t0m4s3 - dristy premazane.
//Mek - ano, ale neboli to moje dristy (to len pre informaciu ostatnych)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

nedoporucujem bryndzove halusky s tonicom, dopadlo to podobne ako u schw33ka, ale vie o tom len matka.
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Pad zo schodov na maturitnom plese kamosa po spotrebe pol flase hawana clubu pred rodicmi mojej priatelky. O 10 minut som si este parkrat prihol zo zbytku hawany a vyliezol na zeleznu konstrukciu s reflektormi. No rano ked som so toto dopocul :o :smt009 :aasmile10:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

co si ja pametam, tak to, ze som si na lyziarsky vylet zobral papuce v tvare tigrej laby :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja som prezil trapasov kopec.len si na ziaden neviem spomenut :? to je haluz.aspon ma nema co trapit
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ok tak hodin jeden kamaratov..boli sme na lyziarskom v 7 triede...boli sme rozdeleni do roznych skupin a asi traja boli na bezkach samozrejme tento moj kamarat a este jeden a este jedna baba..a oni sa vozili na vleku ale iba tyto dvaja blazni...no a prislo to..moj kamarat sa isiel vyviezt a uz ked sa pustal vleku zachytilo ho zacalo ho tahat vyzlieklo mu gate a s holym juniorom ho tahalo po svahu..vsetci sa smiali vsetky dievcata sa isli popukat od smiechu lenze ako sa on musel citit...ked rozmyslal ze teraz je t este dobre ale co ked vlek pojde dolu?a tak museli zastavit vlek a prisli chlapi na sneznom scutri odmotali ho a vlek isiel dalej :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

t0m4s3 napísal:nedoporucujem bryndzove halusky s tonicom, dopadlo to podobne ako u schw33ka, ale vie o tom len matka.
A teraz dalsich 12 000 ludi xD
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Trapasy zažívam docela často, hlavne keď som bol mladší a boli vcelku prežitelné ale na jeden si obzvlášť rád spomínam.
Raz som išiel neskoro večer na bike od jednej holky tak zamyslený, že som si ani nevšimol, že závori na žel. prejazde boli dole a tak ako som ňou ja preletel, to neprajem níkomu. samozrejme aby to neostal trapas zabudnutý, oproti stála moja kamarátka s frajerom. :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ja podobne ako te-wei: isiel som po novej rozostavanej ulici na korculiach a pozeral som na domy a napalil som to zozadu do novej skody superb (bez znacky) a nechal som tam ryhy... oproti sa akurat pozerali nejake baby z okna :lol:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

No neviem ci to bol trapas ale bolo mi pritom maximalne trapne aj ked mi ta ucitelka velmi v danej chvili pomohla. Bolo to na lyziarskom (7 rocnik) a ked sme sa vracali v autobuse do nasho "ubytovacieho" zariadenia tak mi celu cestu bolo neak zle. Samozrejme ze som si na obed dal langos s cesnakom, kecupom a syrom. No dojdeme na izbu, ideme na obed a po obede sme mali oddychove volno. Ja som si siel lahnut ze sa idem vyspat a dufal som ze to bolo len unavou. Samozrejme ze ako sa zobudim, je mi neskutocne zle. Hned volam ucitelku. Ucitelka nestihla dopovedat ani jedno slovo a ja uz na zachode bozkavam zachodovu misu. Takze tak... Mozno si niektory poviete ze je to nic, no ja som sa siel na druhe rano prepadnut od hanby. Ale samozrejme ze dakujem pani ucitelke :D (nemyslene ironicky). Zaujimave na tom bolo ze ta ucitelka bola a aj je najprisnejsou ucitelkou skoly s ktorou sa ledva dokazali porozpravat aj jej kolegyne to jest ucitelky.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

akože najväčší trapas bol ked sme sa na základke s jedným chalanom hrali že policajt a zlodej...
on mal normálne ťažké kovové putá..
nasadil mi ich a priviazal o stojan na bicykle... že on ma hned pustí...len nájde klúčiky...
nato zistil že ich dement zabudol doma...
tak som tam stála jak ...( no vieme si domyslieť) a bolo mi trápne že všetci na mňa zízali ako na nejaký zjav... a asi po 30 minútach mojho utrpenia došiel ten somár a odomkol ma... bože... :oops:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Fuha..tak som sa rozhodol zverejnost svoj TRAPAS aj ja....stale ma to trapi a prenasleduje :D
Jeden pekny vecer cca 19:00 som siel s kamaratom na trening..Isli sme po takej tmavsej ulicke vysvietenej len jednou lampou...Mal som mp3 na usiach na plne gule, ako vzdy.. nachvilu som si ich dal dole a z recesie som jednoducho zacal CURAT na chodnik za chodu...Neviem, preco mi preplo alebo co, jednoducho mi to v tej chvili prislo maximalne vtipne, ze sa na mna pozre kamarat a zacne sa uje****...hehe :D:D, to neni vsetko...ako som tak zacal stat pod tou jedinou lampu v ulici, kracam a zaroven curam asi tak 10m, mp3 Stale na usiach...krical som na kamarata ze "cakaaaaaaj"..prisli mi cudne preco si dal na hlavu kapucu a zacal utekat..tak som si sundal mp3 z usi a obzrem sa..za mnou na lavicke, kamaratova byvala frajerka s nejakymi babami este, sa na mne totalne uje****,cuduje, lutuje ma :D...Vtedy soms a hambil najviac v mojom zivote...Co z toho vypliva ? NECURAJTE NA CHODNIKU, aj ked si myslite, ze tam nikdo nie je...a obzvlast nie s mp3 na usiach.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

mn mne sa podaril kapitalny trapas:
asi v 8 triede sme hrali basketbalovy turnaj a ja som sa postavil na opacnu stranu, cize k superovi na plovicu. hned po rozskoku som schmatol loptu a rozbehol som sa cez celu telocvicnu seci stali, ani slovko nepovedali.....vsetko islo tak hladko a perfektne... skocim, kos....otocim sa nikto sa nehybe. publikum sa uje****.....
komu sa uz v zivote podaril vlastny kos v baskete vie o com hovorim :oops:
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Stenky napísal:mn mne sa podaril kapitalny trapas:
asi v 8 triede sme hrali basketbalovy turnaj a ja som sa postavil na opacnu stranu, cize k superovi na plovicu. hned po rozskoku som schmatol loptu a rozbehol som sa cez celu telocvicnu seci stali, ani slovko nepovedali.....vsetko islo tak hladko a perfektne... skocim, kos....otocim sa nikto sa nehybe. publikum sa uje****.....
:lol: ...tak toto je dobre. Ja som si dal vlastny gol vo futbale ale nebolo to az take zle. Iba si pametam ked som strielal a pozeral ako lopta leti ku nam do branky tak vseci strasne revali: " níéééé".
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Stenky napísal:mn mne sa podaril kapitalny trapas:
Toto sa stalo spoluhracovi a dokonca na majstrovstvach svk...otvaraci zapas, rozkok dostal loptu a rozbehol to na vlastny kos a dal ho tam. Este zdvihol ruky a zakrical si "YEES"..hehe
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

jo ked tu bola rec o tych lyzakoch, spominam si na jeden mensi trapas...
ucili sme sa uplne zaklady (boli sme ta najhorsia skupina ludi, ktori nikdy predtym na lyziach nestali, hehe). No a bol tam taky maly briezok a tam sme sa spustali, atd. Problem bol, ze ja som sa nejako nemohol naucit brzdit, tak som to vzdy pustil susom a cakal, kym sa to samo zastavi. Lenze kusok vedla pod briezkom bol taky dreveny plot a on oprete lyze a dalsie veci nejakych cudzich lyziarov... mne sa podarilo samozrejme napalit to do toho plota, s tym ze vsetky tie veci popadali na mna...
som sa vtedy hanbil a ospravedlnoval, muhehe :lol:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

schw33k napísal:Tomu hovoríte trapas ?

Čo sa stal mne ,to by sa Vám nesnívalo ani v tom najhoršom sne ...
Bol som 6 - tak na ZŠ ... Mali sme školský výlet do hôr , ako sme prišli do hory začal som mať nejakú žalúdočnú chorobu od jedle ( proste prišla na mňa maximálna sračka )
Zalial ma pot a súrne som sa potreboval ísť vykadiť ..Najväčší problém bol v tom , že všade boli ľudia , VŠADE !
Utekal som za strom , zrazu som zbadal spolužiačky ako sa blížia , tak som utekal za ďalší , a znova , ľudia !
Bolo mi do plaču , strašná bolesť , ktorú by okamžite vyliečilo jedno prdnutie s následným prsknutím škodlivín ..
Lenže proste sa nedalo , mokrý ako myš som sa rozhodol k najťachšiemu kroku = ja sa proste poseriem
Postavil som sa a nenápadne som to pustil všetko do gatí .. Bol to strašný pocit , aký si neviete ani predstaviť
Ale najhoršie ešte len prišlo .. Cestou na autobusovú zastávku sa po mňe začali ľudia nenápadne obracať .. Nakoniec spolužiak našiel odvahu a prišiel za mnou : " Jožo neposral si sa len tak náhodou ? " a ju na to - " Ale vieš čo, v hore som nechtiac stúpil do hovna a neviem sa toho zbaviť "
Asi Vám nemusím hovoriť ako to vyzeralo na autobusovej zastávke - všetci moji spolužiaci a učitelia a veďla nich asi 10m jeden človiečik , teda ja ..
O autobuse a už radšej nejdem ani vyjadrovať , bolo to strašné : všetci spolužiaci vzadu a ja jediný vpredu , dokonca aj učitelia si posadali dozadu , bohvie prečo .. ( chudák šofér )
No keď sme sa KONEČNE dostavili domov , stretol som pred vchodom moju matku , bohužiaľ som ešte s ňou musel cestovať na výťahu ..
Pýta sa ma - " Neprdol si si náhodou " no a keď som doma stiahol gate a ukázal jej stehná posiate "kakaom" musela utekať na záchod čo ju napínalo ..
Tak tomu teda ja hovorím TRAPAS
ROFL clovece, skoro som umrel smiechom, aj ja mam jeden poruke, zial nestal sa sice mne ale spoluziakovi...
Mali sme chatu v havranove, a nejakym sposobom sa stalo ze s nami istli aj ty co vacsinou sedeli za knihami - proste slusnaci co nemali este ani poharik v ruke, okrem toho tam boli este nejake babeny atd atd. proste smotanka :) Teraz uz sice neviem koho to bol napad ale rozbalili sme karty a zacali sme hrat sedmu, ale nie obycajnu, ten kto prehral kolo, alebo zle rozdal, alebo mu spadla karta z ruky tak pil - hrali sme 4 , 2 vs 2, cize ked mi pri rozdavani padla karta pil aj moj spoluhrac, a poviem vam skuste miestat po 6 poldeci a este aj rozdat spravny pocet karat... ci sme chceli alebo nie museli sme dohrat - hrali sme cca 2 hodiny a nechcite vediet ako som vypadal s mojim spoluhracom, spociatku sme nemali stastie ale potom uz posobili na hru ine cinitele... ale o tom som nechel, ked sme dohrali musel som sa na to vyspat, zidem dole schodami a co nevidim - moj spoluhrac hra zo slusnakom nazvyme ho jozef, ale uz nie o poldecko ale dvojdecak karpatskej na ex za kazdu hru... pretrel som si oci ci dobre vidim. Ehm, chlapci zahrali 3 hry a potom kontumacne ukoncili... A co bolo potom to bol dobry trapas pre jozka, totizto 10 minut potom som na vlastne oci videl cistu detsku radost radost zo zivota - chlapec uplne vysmiaty, zdravil sa vsetkym - ja vas mam rad atd, potom shutdown a koniec... tak sme ho zobrali von na lavicku nech sa chlapec prevetra, pridem sa tam pozret a co nevidim - chlapec zaspal ako male dieta ale predsienkou sa zacal sirit podivny pach - ano presne to co si myslite a okrem toho farba teplakov to potvrdila... na druhe rano sme balili, chudak jozef stal v dyme ohna aby ho nebolo citit a kedze v chate nesla voda ani sprcha a potok 50 m obdalec mal asi tak +2 C pretrpel tu noc aj rano este obleceny vo svojom vytvore - stacilo aby co len vstupil dnu a aj ked som bol hore na poschodi, prisaham citil som ho ze vosiel (a nielen ja), a teraz to prave zacina, do doliny prisiel po mna foto s mamou (necakane ale bodlo kedze trevalo ist 8 km peso) a okrem jozefa siel este s nami jeden spoluziak (bolo to asi tak 6r dozadu), kedze s nami isiel jozef peso, a na zastavku to bola este hodina chodze, foto sa ponukol ze zobere vsetkych nielen mna - pozrem sa na neho zdesene a vravim, kasli na to chalani sa chcu prejst mali tazky vecer (nie ze by som bol hajzel ze by som nechcel aby siel s nami, ale chcel som len uchranit jeho cest), myslel som si ze si do auta nesadne uz len kvoli tom ze vedel ako na tom je a ako to citit, ale neviem ci mu to bolo jedno, on to prijal a kedze foto trval na to ze bere vsetkych nebolo cesty prec - avsak aspon som citil zadoucinenie ze som fotra varoval (potom som sa len na zadnych sedackach posmieval, aby som neumrel smradom) - mali ste vidiet tie pohlady fota a matky - tie si pametam doteraz :lol: a to nehovorim o tom ako siel jozef autobusom domov - musel totizto 2x prestupovat
Napísať odpoveď