Celkom by ma zaujímalo , či niektorí z Vás máte záľubu v kvalitných domácich hudobných komponentoch , poniektorí možno z vlastnej výroby ( čo sa cení osobne asi najviac )
Tak aké máte doma hi - fi sústavy , nejaké skladačky , reproduktory, subwoofer poprípade zosilovače ..
ja mam doma canyon repraciky, spolu s hiwi fezou JVC tiez napojenom na PC, potom je bokom plastovy subwoofer, no ale na vianoce by som mal dostat nieco realnejsie
schw33k napísal:Celkom by ma zaujímalo , či niektorí z Vás máte záľubu v kvalitných domácich hudobných komponentoch , poniektorí možno z vlastnej výroby ( čo sa cení osobne asi najviac )
Tak aké máte doma hi - fi sústavy , nejaké skladačky , reproduktory, subwoofer poprípade zosilovače ..
Ak sa vám dá aj nejaký ten screen by potešil ..
ak tu niečo také už je sry, nejde mi Hľadať
jo no mne az tak do izby vela netreba lebo susedia budu vyvadzat.ale myslim si ze mi to celkom postaci--na pocitac mam pripojene repraky MERCURY 2.1 subwoofer 35watov RMS a satelity 2x15 watov RMS tesne za sebou(asi meter) mam oravu domace kino 2.1 25 watov subwoofer RMS a 2x15 watov na satelity RMS no a samozrejme vezu technics ta ma neviem aky vykon asi 2x30 watov RMS mozno viac.......no a to vsetko mam napojene do pocitaca ..repraky,domace kino.....aj veza maju pre vstup vlastny zosilovac takze ked to vsetko naraz pustim...tak to je celkom pekny zvuk
Zosilovač: Naim
Repro: Dynaudio
CD prehravač: NAD
Slúchadla: Sennheiser HD 580, a na hranie pc hier: Koss Porta PRO
Gramofonovy zasak: Pro-Ject
a slúchadlový zosilovať: Creek
Ja mam rád kvalitnú hudbu
// potom podoplňujem presne názvy, jak pride otec domov lebo on vie aj presné typy jednotlivých komponentov...
No kedze mam v izbe natlacenu vacsinu veci, tak z ntb idem iba stereo do receiveru Philips LX700, repro su v zostave s receiverom (5x50W+1x50W RMS), z PC idem optikou do toho isteho receiveru. No a este mam do receiveru zapojenu telku, aby toho nebolo malo. Ale aj tak zvacsa vyuzivam dostatocne dimenzovane repro na telke.
he he, tak idem sa pochvalit ja:
AV RECEIVER ONKYO TX-DS595
predné repro Acustique Quality Kentaur 650 (len ja ich mám v čiernom prevedení)
subwoofer ONKYO SKW-205
center Acoustique Quality Kentaur 122
zadné TONSIL TL 70
prehrávač - všežrút ORAVA DVD-504
a hudbu z pc počujem cez CREATIVE Inspire P380
ked si kupim novu telku tak to tu doplnim
hols napísal:Jedine zaujimave u mna doma je mixak Stanton a dva gramce Stanton.Este prikupit zosilovac a repraciky a bude dobre
och bože... neviem načo si si to kupoval, fakt za tú cenu si mohol mať jazdené technicsy, a možno lepší mix..... Neviem ale keď hrám z týchto nových stantonov taxa vždy bojím že mi niečo ostane vruke- strašne plastové súúú veď si stačí len porovnať váhu