za koho hrate v L2?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

dragon je celkom v pohode- www.dragon-network.net alebo tak nejak to bolo... no mne sa osobne viac pacilo na paradise- www.l2-paradise.com . poznam 3 C5 ceske servery a to- Fenix ale o nom nic neviem nehral som tam, potom forbidden lands- ale su tam raty 2X ale dost dobry server :) , no a este Stonehenge tam su raty 3X ale ten moc neodporucam. a je tam menej nez 50 ludi obycajne online. ak si chces dobre zahrat (aj ked stale C4) a chces byt na CZ/SK tak urcite chod na Darkangels. //l2.darkangels.cz . ten je podla mna najlepsi :wink:
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Eru skusal si DN a paradise stranky ??? Btw co sa tyka DarkAngels je tam sice najviac ludi ale admini to provozuju zaujimavim stylom ... Ak sa najde nejaky bug v hre a nevedia ho opravit (vacsinu nevedia opravit) tak to nazvu vychytavka od NCsoftu ... A ps co tam hraju hraci tak su to sami magori ... Komunita je tam fakt sux
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ano skusal. ten dragon network neviem co sa deje a Paradise pred dvoma dnami padol a preto som na DA. zatial sa mi tam paci :?
hypper
Darca
Darca

Eru napísal:ano skusal. ten dragon network neviem co sa deje a Paradise pred dvoma dnami padol a preto som na DA. zatial sa mi tam paci :?
keby si si precital moj post hned pod slavom ...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

darkangels na ten mi nejde pripojit spravil som vsetko podla navodu a nic
jedine mi ostava preinstalovat celu hru ale nedava to moc zmysel .
proste napisem logina heslo dam ok a nic dalej a pritom je tam online 1300 ludi :?:

ked som sa registroval ma dojst nejaky majl aktivacny? lebo nic zatial nedoslo. :?
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nie nebol. a prepisal si hosts? stiahol si specialny DA system?
->slavo<-
Addict
Addict

Eru napísal:nie nebol. a prepisal si hosts? stiahol si specialny DA system?
system som stiahol a dal do zlozky z hrou a nic momentalne som to cele delete a preinstalujem hru a uvidim ci to pojde
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nestaci len tak ho dat do zlozky z hrou. musis prepisat ten system co tam uz je. a nezabudni hosts. a dufam ze spustas cez L2.exe :)
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

Kena chytila FBI dnes vstanem a server dolu idem na irc a jakesi debaty o FBI pozrem top gamesites200 l2extreme=>anti piraci FBI warning a este pozrem na irc a pytam sa ze co sa deje a ze kena chytili FBI a l2paradise uz neexistuje ani l2xtreme , giganti, chybu urobil, ze si nachal za to "platit" (dotacie), tym padom zarabal na cudzom softwary
trapne co?
->slavo<-
Addict
Addict

Eru napísal:nestaci len tak ho dat do zlozky z hrou. musis prepisat ten system co tam uz je. a nezabudni hosts. a dufam ze spustas cez L2.exe :)
cosi? vsak jasne povodnu zlozku som delete a nahradil som novym system . ale aj tak to nejde tak momentalne stahujem instalacku a spravim to nanovo vsetko a uvidim :?
hypper
Darca
Darca

pikiliki napísal:Kena chytila FBI dnes vstanem a server dolu idem na irc a jakesi debaty o FBI pozrem top gamesites200 l2extreme=>anti piraci FBI warning a este pozrem na irc a pytam sa ze co sa deje a ze kena chytili FBI a l2paradise uz neexistuje ani l2xtreme , giganti, chybu urobil, ze si nachal za to "platit" (dotacie), tym padom zarabal na cudzom softwary
trapne co?
No este existuje jedna teoria ze admin s extremu sa iba chcel nabalit a preto toto fsetko vymyslel a zdupkal pekne z dotaciami ...
->slavo<-
Addict
Addict

pls poradte preco mi nejde pripojit na dark angels napisem nick a heslo dam ok a nereaguje nic sa nestane hru som uz preinstaloval dal som system aj subor host som prepisal presne podla navodu a stale mi to nejde :(
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

hypper napísal:No este existuje jedna teoria ze admin s extremu sa iba chcel nabalit a preto toto fsetko vymyslel a zdupkal pekne z dotaciami ...
neviem, to by zdupkalo dosť adminov aj servrov vôbec....proste nadišla ich chvíla :) len škoda že som večnosť stravil akurat na Paradise....ako som tam bol naposledy každy bol donator pomaly, A grade veci full vybava vyšla na 220 dolarov.... a bolo tam už regnutych okolo 8 - 9 000 hračov......tomu sa hovori zisk :) nechcel by som byť na ich miestach.....uff

/edit : a je možne že akonahle chytili Xtreme, tak cely Paradise sa vyparil z netu, všetko stopli zhabali prachy a su ticho :)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

->slavo<- napísal:pls poradte preco mi nejde pripojit na dark angels napisem nick a heslo dam ok a nereaguje nic sa nestane hru som uz preinstaloval dal som system aj subor host som prepisal presne podla navodu a stale mi to nejde :(
mozno preto ze nemas poslednu verziu C4 ktora bola pred nastupom C5. chapes mas sice System z DA ale ten je asi urceny na poslednu verziu C4 tzn. ze tam chybaju nejake 2-3 subory. ale neviem kde teraz tu poslednu verziu zozenies. skus to vysvetlit tomuto typovi (ak mas icq) 473-432-858
toto jeho icq je urcene pre tych co si nevedia dat rady z niecim v L2. povedz mu ze hladas poslednu verziu C4 ktora vysla pred C5. aj mne pomohol
Alebno ti mozem cez icq poslat moj system ale to si zatial mozes zobrat dovolenku lebo mam hrozne pomaly net
->slavo<-
Addict
Addict

ahaa :) tak je to 8) takze to chce novu verziu B) no jamam tu co ej na gameparku. ale neviem aka to je B)
:?
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

lol slavo musim sa ti trochu zasmiat nemyslis ze by si tieto problemy mal riestit na foore svojho serveru??

btw uz je tu peknych par stranok OT:D:D
hypper
Darca
Darca

Tak tu mate nejake info o zatvarani serverov

http://www.pyromaker.deltaanime.net/l2-paradise.html
->slavo<-
Addict
Addict

D30RU5 napísal:lol slavo musim sa ti trochu zasmiat nemyslis ze by si tieto problemy mal riestit na foore svojho serveru??

btw uz je tu peknych par stranok OT:D:D
lol oni maju forum zamknute tak sa nemam ako spitat vies. :roll:
a uz som to vyriesil problem bol ten ze host subor bol vo formate txt. a to bol problem. takze uz to ide normalne B)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

a nick? ja som Haleth- Cleric lvl 21
->slavo<-
Addict
Addict

tarantula buduci silver ranger zatial mam lvl 12 :wink:
dam si ta do pratelov. inac co tak levelhack na darkangels? viem ze to tam je zakazane ale urcite to kazdy pouziva 8)
zatial mi to nevadi ale nejak som si anto zvykol na to cislo nad mobom B)
zatial sa to da lebo vsetko je to tu low lvl a le co neskor to bude pekny bordel v moboch :(
Napísať odpoveď