Zhanam schemu zapojenia klavesnice DELL K950402C chcel by som ju prerobit na PS/2 alebo nieco ine ... proste pripojit ju k PC .. je to klavesnica z nefunkcneho notebooku.
ale ved klavesnica z booku je len pole prepojenych klaves usporiadanych do matice N x M bez aktivnych elektronickych prvkov, alebo sa mylim a mas na tej klavesnici nejaky chipset? ak ano aky? odpis cislo.
cainex napísal:no nejde mi o to mat novu klavesnicu.len ma zaujimalo ci sa to vobec da urobit ... ak by sa dalo bol by som rad
Da sa to. Vsetko sa da. Lenze malo pravdepodobne je ze zozenies PS2 radic na tu klavesnicu (btw. neviem ake ma oznacenie). Ina moznost ako by sa dalo je naprogramovat si MCU a simulovat rozhranie PS2 programovo, mas nejake skusenosti z programovanim MCU, napr rodiny x51 ?
S programovanim skusenosti nemam, a ani to robit nechcem, len sa mi dostala do ruk samostatna klavesnica a chcel som vediet ci sa da na nieco pouzit.ale dik za reakcia a rady.
ak spravne typujem nema programator a uz vobec nie ziadne poznatky o procesoroch vseobecne...ak spravne typujem...tak mi povedz preco by to robil....ked si zobereme ze klavesnica stoji cirka od 100Skk tak je to hlupost...