Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...
-
---Aaron---
Light Star
Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...
Tak tu mam problem... mozno mi viaceri napisete ze to sa viaze na tému prvý bozk ...alebo tak nejak....ale ja by som chcel vediet,ze ak idem za dievcatom,ktore som velmi dlho nevidel... a kecali by sme... mohla by prist ta chvila na "nas" prvy bozk.... ako zistim ze mozem jej tu pusu dat? ona nieje ten typ diecata co skoci po chlapcovi a je dost hambliva...( to som aj ja no musim sa prekonat) ... poznam rady ze : "pomalicky sa nahynate k sebe" atd =)) .. ale nemyslim toto....a nechcem ju tou pusou znasilnit 
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čau Aaron.
Neviem či ti moja rada moc pomože, ale ver mi ke keď príde ten správny čas na bozk, tak to určite poznáš, poznáš správnou atmosférou, prostredím rôznými gestami zo strán vás oboch z ktorých to vyplinie. A hlavne nad tým moc nerozmýšla, čo a kedy by si mohol a či už je ten správny čas.
ja čo som sa bavil s holkami, teda s tými čo som sa bozkával
tak mi povečšinou povedali, že to na mne vydeli keď som ich chcel pobozkať.
alebo skús také veci ako napísať, povedať jej niečo v štýle, jej pekných sladkých pier (asi možno skôr napísať v sms, to sú ľudia odvážnejší) alebo si než ju budeš chcieť pobozkáť, privoňaj k jej vlasom, to bude vizerať ako by si ju chcel pobozkať a uvidíš či cukne alebo nie
Inak vlasy sú môj fetish
r3sp3ct: on chce skôr vedieť ako pozná, že kedy už je ten správny čas a nie ako ju pobozkať
teda tak to chápem ja...
Neviem či ti moja rada moc pomože, ale ver mi ke keď príde ten správny čas na bozk, tak to určite poznáš, poznáš správnou atmosférou, prostredím rôznými gestami zo strán vás oboch z ktorých to vyplinie. A hlavne nad tým moc nerozmýšla, čo a kedy by si mohol a či už je ten správny čas.
ja čo som sa bavil s holkami, teda s tými čo som sa bozkával
alebo skús také veci ako napísať, povedať jej niečo v štýle, jej pekných sladkých pier (asi možno skôr napísať v sms, to sú ľudia odvážnejší) alebo si než ju budeš chcieť pobozkáť, privoňaj k jej vlasom, to bude vizerať ako by si ju chcel pobozkať a uvidíš či cukne alebo nie
Inak vlasy sú môj fetish
r3sp3ct: on chce skôr vedieť ako pozná, že kedy už je ten správny čas a nie ako ju pobozkať
suhlas s Te-weiom, napisal to dobre. Len to netreba planovat, lebo to pokazis a budes zbytocne nad tym rozmyslat, ze co ak sa stane toto a tamto... Nic sa nemoze stat, tak sa toho neboj. Okrem toho, co napisal Te-wei, skus ju chytit za ruku, ak ju neodtiahne, tak takisto bozk mas zaruceny. Mam to odskusane a uz ked som babu raz drzal za ruku, bozku sa nevyhla 
-
---Aaron---
Light Star
-
jin
VIP
Moc dlho si otalal, ale dievca sa nastastie nezlaklomichmach napísal:s tymto namam dobre skusenosti, moja sucasna si to chutne vypytala. povedala ze asi zahynie pokial ju uz konecne nepobozkam...
Inak poznam jeden fajn trik na cudzokrajne: Pri rozlucke sa jej spytajte ako sa lucia v ich krajine. Ona nieco odpovie a potom vy poviete: A takto sa lucime my, a pobozkate ju.
Maximalne teatralne, ale ucine
//Edit:To Te-Wei: Iank vlasy su aj moj fetish
-
---Aaron---
Light Star
nooo..haha tak maximalne u mna moze byt z ineho mesta...ale aj to je raritajin153 napísal:Moc dlho si otalal, ale dievca sa nastastie nezlaklo![]()
Inak poznam jeden fajn trik na cudzokrajne: Pri rozlucke sa jej spytajte ako sa lucia v ich krajine. Ona nieco odpovie a potom vy poviete: A takto sa lucime my, a pobozkate ju.
Maximalne teatralne, ale ucine
to proste musis vystihnut sam tu pravu chvilu...a musis to vidiet na tej babe ci to chce alebo nie...ked to chce tak natahuje cas ....ze uz som mala byt doma ale nejdem este...alebo napr ked ju ides odkopnut domov tak hlada kluce dlho a tak....to vidno ..neboj nemas sa coho bat aj tak zivot zijes iba jeden tak si ho poriadne uzi

-
---Aaron---
Light Star
pááááni....tak na toto by som neprisiel ...diky mocivoralik napísal:to proste musis vystihnut sam tu pravu chvilu...a musis to vidiet na tej babe ci to chce alebo nie...ked to chce tak natahuje cas ....ze uz som mala byt doma ale nejdem este...alebo napr ked ju ides odkopnut domov tak hlada kluce dlho a tak....to vidno ..neboj nemas sa coho bat aj tak zivot zijes iba jeden tak si ho poriadne uzi![]()
to si robis srandu alebo to myslis vazne? lebo ja ti vravim vazne.proste to kazdy musi vystihnut sam...a ver mi ze tieto rady ti nepomozu co ti tu davaju ....kazdy na to pride sam...ak si sa uz bozkaval...tak potom ta nechapem---Aaron--- napísal:pááááni....tak na toto by som neprisiel ...diky mocdobra aj tato rada...
-
krupica_dnb
Medium Professional
No ja si pametam na moj bozk a bolo to asi tak ze bola zima a boli sme vonku pred barom len v kratkom tricku ja aj ta dievcina a ked som videl ako mna aj ju trasie zima povedal som jej podme uz dnu nie? ale otocil som sa ze idem dnu ked ma chytila za ruku a povedala ze ma nepusti a zacala ma bozkavat ..to je moj bozk takze mohol by si to aj takto nejak skusit kedze uz je zima ale ak je ta dievcinka moc hanbliva tak asi skor zamrzne ako spravi nieco podobne 
-
DeFeAt
Medium Professional
Hmm
Môj prvy bozk bol asi taky, ze ked som sedel s kamaratkou na schodoch tak jednoducho sa ma opytala: "Brano, das mi pusu? Ale chcem peknu s jazykom."
Ja som sa predtym nebozkaval a tak som sa smial trochu...
... ale potom na to prislo. Ale musim priznat ze teraz mam s tym stale problem ze nedam len tak dievcatu bozk, kym si ho nevypyta. A to ma dost serie, ze sa nemozem prekonat a len tak jej dat pusu!!! 
neviem ci sa to tu uz napisalo alebo nie ale myslim ze by si na to nemal ist hned z hurta ale zistovat.... zo zaciatku by ste sa mali rozpravat a davat jej komplimenty, a podla mna je vzdy dobra chvila pri precchadzke.... ked ti dovoli aby si ju chytil okolo boku tak to mas uz v podstate vyhrate... potom ju chod odkopnut a budes vidiet.... podla mna je celkom dobre ked jej das najskor bozk na lice a pri dalsich stretavkach to uz bude len llepsie a uvidis ze mozno na treti krat to pride uz aj samo.... tak tu mas moju radu a dufam ze ti pomoze 
-
jin
VIP
Zbytocne natahovanieDrobec15 napísal:neviem ci sa to tu uz napisalo alebo nie ale myslim ze by si na to nemal ist hned z hurta ale zistovat.... zo zaciatku by ste sa mali rozpravat a davat jej komplimenty, a podla mna je vzdy dobra chvila pri precchadzke.... ked ti dovoli aby si ju chytil okolo boku tak to mas uz v podstate vyhrate... potom ju chod odkopnut a budes vidiet.... podla mna je celkom dobre ked jej das najskor bozk na lice a pri dalsich stretavkach to uz bude len llepsie a uvidis ze mozno na treti krat to pride uz aj samo.... tak tu mas moju radu a dufam ze ti pomoze
Uz aj s tymi komplimentami by sa jej to mohlo zdat, ze ho ma namotaneho okolo malicka a to by sa m umohlo vypomstit....Ked zacne pusami na lico ,tak baba nebude vedet co si ma myslet. Ci je neskuseny /co by v nasom pripade nemuselo byt daleko od pravdy