NO wow...Resp. bolo wow...JE to financne narocne ,co je od blizardu podle pytat tolko penazi mesacne + tolko za orig. ...TAkze teraz jednoznacne GUILD WARS..
hravam wow na ofiku uz asi rok mam tam par epickych charakterov s neofikom sa to neda porovnat takze kto neskusil ofik nema naozaj ani ponatia ako genialne je to prepracovane naozaj sa stanete zavislimi mam aj guildwars tam ste lvl 20(max lvl) za dva try tyzdne vo wowku ak ste novy a nie ste privelmi skuseny 2 az 3 mesiace samozrejme hraci ktory to uz zmakli par krat a maju vela casu su schopny dat lvl 6O velmi skoro fkatom je ze ked uz mat full epic charakter vsetky dungeony poznate ako vlastnu dlan alebo ste nebudaj nudou spravili Grand Marshal/High Warlord(rank 14 maximalny pvp rank) tak vas to uz bude nudit dufam ze TBC priniesie nieco naozaj mimoriadne co sa tyka ceny ano je to drahe ale na druhej strane platite za produkt co v dnesnej dobe nie je drahe
som si vsimol ze WoW ma najviac hlasov ...ja som WoW hraval na neofiku asi rok ...a bolo to strasne ..ale nebavilo ma to uz potom lebo som vsetko poznal a ked som mal asi tak 4 charaktery na 6o leveloch tak ma to uz tak nezaujalo ...a mne to stacilo ....aj ked som nehral na ofiku... a guild wars chcem asi preto lebo je to hlavne PVP a PVE ...takze same BG
taka otazka: existuje nejaka MMORPG zasadena do futuro-prostredia? okrem star wars galaxies a samozrejme aby bola free pripadne aby boli nejake neofic. servery
ja som ani nevedel ze nieco take existuje .... takze sory ze som to nedal do ankety ..aj tak by si bol jediny hlasoval za silkroad ...ako ja som sam hlasoval za Guild Wars
complex pvp v guild wars sa nechyta na BG vo wowku spravil som grand marshala s warriorom...je to sice uz nuda ku koncu ale niekedy je to fakt sado napriklad Alterac Valley(40na40) je to fakt uz vojna ked pride TBC(datadisk) tak pvp areny 2v2 3v3 5v5 budu fakt maso