SONATA ARCTICA
SONATA ARCTICA
Kedze tu uz je par takychto tem ktore sa tykaju urcitej kapely a tak aj mna zaujimaju vase nazory na tutu kapelku (aj pozitivne aj negativne). Paci sa vam tento styl?? Videli ste od nich koncert For the sake of revenge? A co hovorite na to ako tam Henrik roz..bal svoje klavesy??? Lebo mne osobne sa to nepacilo. Takze piste co si o nich myslite a tak...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: SONATA ARCTICA
Mne sa od nich páči veľmi song Shy a potom ešte Die with your boots on. A ešte pár no.. V pohode.
-
mirak2
Hardcore addict
jedine Still Loving You, doviedli uz vynikajucu skladbu do dokonalosti
poznám od nich len zopár pesničiek, najmä tú the mysery a je to fajn, ale zas mi tá ich hudba príde trochu melancholická na to, aby som ju počúvala stále.
Poznám od nich full moon,paid in full,i want out (cover na helloween) a to je asi tak všetko,nieje to niečo čo by som mohol počúvať stále ,iba občas keď zablúdim na youtube.Ja keď už metal tak radšej tvrdšie 
-
Thrash/Death
Star
Toto je presne ten typ skupín ktoré sa mi vôbec nepoľubujú. Aj power metal sa dá robiť tak že je počúvateľný (napr. Nemci RAGE), toto je však sranec
Kedysi som ich mal rad ale potom som bol na ich koncerte a odvtedy som si ich dobrovolne nepustil 
Napodobne. U mna to bola kedysi najoblubenejsia kapela. Ale potom prisiel album Unia a velky zlom v ich tvorbe a odvtedy uz nemaju s metalom vela spolocne a posledny album ma velmi sklamal. Vo februari som bol aj na koncerte a tiez som bol dost sklamany, pretoze hrali vacsinou nove veci
Ale Tony Kakko stale patri k vynikajucim spevakom, to sa musi nechat, skoda ale ze so svojim talentom taktoo mrha