casozberna fotografia cez kameru + problem z dvd
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
casozberna fotografia cez kameru + problem z dvd
potrebujem si nieco natocit ale deje sa to pomaly neporadi mi niekto program ktory by cez dv kameru fotil obrazky co ja viem kazdu pol hodinu jeden active webcam cez to sa neda ??? a dalej neviem preco ale mam asi doje*** dvd .... ked som ho stahol na disk a chcel prerobit na avi tak mi prerobi iba hodinu a 20 min filmu viac nenacita ani ked ho pustim ako dvd ale ked pustim samostatne len vob-ka tak ide normalne vsetko ...
Neviem aky casozberny soft pouzivas, ale uz s principu, ked zaznamenavas kazdy frame po xy minutach, tak vysledny kvazi *.avi nie je korektny a do standartneho PAL-u si musi framy doratat na standartnych 25 za sekundu. Na tvojom mieste by som skusil z toho softu vyrobit *.avi nekomprimovane (full frame). Zaberie to sice strasne vela diskoveho priestoru, ale ked tento format skonvertujes do mpeg2 IBP (DVD), malo by to fungovat pozeratelne. Za experiment to stoji. Mne sa s tym drbat nechce. Co som vsak videl grabovacioe softy pre webcams, funguju bez problemov. teda asi mas blbe nastavenie.