zdravim...zapojil som si nove repraky logitech 5.1 na comp a hraju mi len 2 predne a zadne vobec.... ...repraky su funkcne bo na vezi mi idu...kde sa to da vo winku nastavit ?? inak zakladnu dosku mam Abit kv7....diq vopred
Neviem,teraz možno čo poviem nepatrí sem do témy,ale sa chcem spýtať,či bude fungovať,keď zapojím 4 repráky( dva od inej značky)?Alebo to záleží od niečoho iného?Mám zvukovú od Realtek AC97 a zakladnú dosku od MSI...ďakujem. bojím sa to vyskúšať,tak sa pýtam
ja mám tiež tieto repráky ale som to vyriešil jednoducho: v balení máš aj takú kocku čo sa má pripájať ak používaš repráky na playko. Tak pozapájaj všetky káble do tej kocky a potom si zožeň jeden káblik ktorý slúži na prepojenie napr. integrovaného repráku v monitore. zapoj to do audio výstupu zo zvukovky a zatlač druhý koniec do tej "kocky" nie úplne stačí ak to bude mať kontakt. a voila hrajú všetky síce to nie je pravý 5.1 zvuk ale aspoň hrajú
stiahni najnovsie drivre k zvukovke nainstaluj ich a ak mas realtek tak v prehladnom realtek centre ked instalnes driver zapnes podporu 5.1 (ak doska podporuje) a aj zaroven navolis zamenu konektorov pre pripojenie subaca atd atd len to riadne pozri a problem vyriesis