PCSX2
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
PCSX2
Skusali ste uz tento emulator????Ja som si teraz stiahol novu verziu....A hned som skusil svoje GT4 lenze mi to zblbne pri prvom videjku....potrebujem si najst daky patch na video skip
a potom mozno aj daco zahram.....
Ahojte, mám taký problém.
Nainštaloval som PCSX2, zohnal bios, všetko som nastavil ako má byť(aby to šlo). Nasmerujem program na to .iso, kde mám hru. Dám spustiť dvd (run-execute). Zapne mi menu, kde mám dve možnosti - Browser a System Configuration. Dám System Configuration - neprenastavil som nič, okrem jazyka (angličtina). Dám Browse - tam mám dve pamaťové karty. Obidve treba naformátovať(aspoň to tak pýta, iná možnosť nie je) Dám áno, naformátovať. Vybriem tú kartu, ktorú som naformátoval a tam mi píše "There is no data". Čo mám robiť? Ako to mám rozbehať? Prosím pekne, poraďte, ak viete
Na PC viem kadečo, ale PS2 je pre mňa jednou veľkou záhadou. Asi som lama.
Nainštaloval som PCSX2, zohnal bios, všetko som nastavil ako má byť(aby to šlo). Nasmerujem program na to .iso, kde mám hru. Dám spustiť dvd (run-execute). Zapne mi menu, kde mám dve možnosti - Browser a System Configuration. Dám System Configuration - neprenastavil som nič, okrem jazyka (angličtina). Dám Browse - tam mám dve pamaťové karty. Obidve treba naformátovať(aspoň to tak pýta, iná možnosť nie je) Dám áno, naformátovať. Vybriem tú kartu, ktorú som naformátoval a tam mi píše "There is no data". Čo mám robiť? Ako to mám rozbehať? Prosím pekne, poraďte, ak viete
Na PC viem kadečo, ale PS2 je pre mňa jednou veľkou záhadou. Asi som lama.
-
dehumanizer
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Tiez som si nainstaloval PCSX2 a hodil som tam GT4. Zdalo sa ze to pojde, na zaciatku mi ukazalo uvodnu obrazovku (Sony Computer Entertainment....) a potom v pravom hornom rohu ikonku, ktora znaci, ze loaduje z memory card... a potom nic- cierna obrazovka... skuste prosim neco poradit, ak mate s tym skusenosti
Vždy sa treba pozrieť tu: http://www.pcsx2.net/compat.php?c=key
V EU verzii GT4 sa bude možne s PCSX2 v0.9.4 dostať do hry a teoreticky aj hrať, ale bude to šialene pomalé.
V EU verzii GT4 sa bude možne s PCSX2 v0.9.4 dostať do hry a teoreticky aj hrať, ale bude to šialene pomalé.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
anonim1230
Novice