Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
---Aaron---
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

jin153 napísal:...Ked zacne pusami na lico ,tak baba nebude vedet co si ma myslet. Ci je neskuseny /co by v nasom pripade nemuselo byt daleko od pravdy :P soory
jasne v pohode...aj to je nazor...a som neskuseny priznavam 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

---Aaron--- napísal:jasne v pohode...aj to je nazor...a som neskuseny priznavam 8)
Sak jaasne. Piseme tu predsa o bozkoch. A nie o pusach :)
Ked uz tak UZ! :smt008
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Myslím že pusou na líce je to najlepšie riešenie.
Vieš, ide o to, že 99,8% chlapcov pri prvej puse vopchá dievčaťu jazyk do úst. Ale keď jej vo chvíli keď to síce ani nečaká dáš pusu na líčko a ostaneš pri nej blízko, hneď prvé čo urobí je to že sa ti pozrie do očí.
Dobre vieš, že pohľadom sa niekedy dá povedať viac ako slovami. A už to bude len na nej čo urobí. Buď to pochopí, alebo sa ťa opýta čo sakra robíš. Ak to pochopí si za vodou, ak nie, vždy sa z toho dá vykrútiť.
Vieš tá pusa na líce bude z tvojej strany ako výzva, už je len na nej, či ju prijme.
Možno sa to zdá byť smiešne, ale nie je to tak. Je to naopak veľmi dobré riešenie, romantické a jednoduché. Myslím, že tu nie je čo pokaziť...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:...
Pusa na lico podla mna posobi strasne detsky :?
Ale pokial to zoberu obaja ako romantiku, tak ok - moze byt :wink:

//Edit: To je predsa jasne ze ked ju bere ako citlivu a troska hanblivu babu, tak jej hned nevrazi jazyk do ust...
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

jin153 napísal:To je predsa jasne ze ked ju bere ako citlivu a troska hanblivu babu, tak jej hned nevrazi jazyk do ust...
jezis..jasne ze nie :lol: ..paaani.. musim sa pokusit o tu pusu na licko...mne sa to zda mile...ja s jazykom este nechcem jej nic robit...casu dost...mladi sme... a ona nieje ten typ cloveka co by to zrovna "napoprvy krat" privitala :)
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Aaron, podla mna ti eritrocit dobre poradil... pusou na licko urcite nic nepokazis (takto sa zdravim s kamaratkami a je to uplne normalne) a myslim si, ze keby jej uz toto vadilo, tak by bola riadna netikavka :D
Ved neni nic krajsie ako pobozkat pyriacu sa dievcinu na licko... pre niekoho mozno "strasne detske" ale sak kto vravi, ze chceme byt dospeli ?
Urob to takto: ako sa stretnete, hned pusa na jedno a druhe lico, potom na caj a tam uz urcite zistis, ci sa dievca pri tebe dobre citi alebo nie. No a ak bude odvaha, tak pri rozlucke jej hodis slabu pusu na pery a uvidis aka bude reakcia (urcite ta nezbije, ked chce ist s tebou von)...
Vsetci ti tu radime, ale aj tak musis urobit to, co citi tvoje srdce... ono vzdy vystihne tu spravnu prilezitost...
Podla mna, prava laska nevznikne behom niekolkych dni, ale musi sa vyvijat pomaly... cize, neponahlaj sa ak nemusis, casu mame dost, sme mladi nie ? :wink:
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

co dodat??? s tym licom...no dobre, povedzme ze...ale skor zacni s objatim...neviem ako vy, ale ja sa objimam s kazdou babou, co pre mna nieco znamena...teda ked je to vhodne...ked sa stretneme a ked sa lucime...zacni takto...ked budes zacinat a nebude na to zvyknuta, uvidis, ze to robi divy...

ale inac objatie nemusi nasledovat nic viac...sak je to iba taky mensi citovy prejav, no nie???

P.S.: inac, minule som bol chvilu s kamaratom Talianom v meste a ten ked sa stretne s kamaratkami tiez z Talianska, tak iba nastavi lico...labuznik jeden...ale to je dost ze sebecke
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

No mne sa stala taka neprijemna vec a uplne trapna sedel som s babou na lavicke uz som myslel ze je ten spravny cas a ja som to posral som sa baby spytal 'MOZEM TA POBOZKAT'? toto som spravil 1x zivote aj posledny nevim co mi preplo :lol: prosim nenadavajte mi ze som debil :lol: STALO SA CLOVEK JE OMILNY
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

chyt ju za ruku, potom za usi a olizni ju ako pes cez celu tvar. uvidis aka bude vytesena.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Baciiik napísal:No mne sa stala taka neprijemna vec a uplne trapna sedel som s babou na lavicke uz som myslel ze je ten spravny cas a ja som to posral som sa baby spytal 'MOZEM TA POBOZKAT'? toto som spravil 1x zivote aj posledny nevim co mi preplo :lol: prosim nenadavajte mi ze som debil :lol: STALO SA CLOVEK JE OMILNY
Nahodou, pokial bola romanticka, tak to nemuselo vyzniet az tak blbo :wink:
mathev napísal:chyt ju za ruku, potom za usi a olizni ju ako pes cez celu tvar. uvidis aka bude vytesena.
ehm...nie :aasmile27:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no ono to pride samo ..jednoducho pozriete sa na seba a obaja budete vediet, a ako si pisal ze je hanbliva tak ostane iba pozerat ..do ociek
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Idealne je vyuzit chvilu, ked mas ruku v jej nohavickach. Vtedy pusu urcite neodmietne. :lol:
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Tiez po dnesnej skusenosti viem ze proste to sa neda moc naplanvat na to nieje nijaka definicia typy X sa rovna usmechu ak podmienky Y su ........
Proste tu spravnu chvylu vycitis ak je spravna atmosfera.
midnight_man
Guru
Guru

...........

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ako to tu uz bolo spominane neexistuje na to ziadny navod,, TO budete obaja vediet...pride na to sami ked je vhodna chvila,ja osobne ked si spomeniem tak to bolo na zabave,,sedeli sme tam,s kamosmi a ja s nou,,sedeli sme coraz blizsie pri sebe a zrazu sme sa na seba pozreli a bolo to jasne,,nikomu z nas to nevadilo ze sa polovica ludi na nas pozera proste sme to neriesili,,A bolo strasne pekne nikdy na to nezabudnem,,,JA uz mozem iba spominat,,,dufam ze budes mat viac stastia

GOOD LUCK
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No jednoznacne musi byt dobra atmosféra a ten pohľad z očí do očí je rozhodujúci, už z neho musiš vycítiť či ju máš pobozkať alebo nie :)
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Ja mal presne ten isty problem.Je velmi habliva a je mladsia o 7 rokov.Tazke som sa ku nej priblizil ked som ju oprevadzal s kupaliska!!Tam bola fakt sranda,takze bola uvolnena.A pred cinziakom,som je dal prvu pusu a povedal som Ajoj,a rychlo som zmizol.Je to tak viacmenej mensy sok :D Ale potom uz pohoda!!Ale bolo to fakt v pohode!!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

ivoralik napísal:to proste musis vystihnut sam tu pravu chvilu...a musis to vidiet na tej babe ci to chce alebo nie...ked to chce tak natahuje cas ....ze uz som mala byt doma ale nejdem este...alebo napr ked ju ides odkopnut domov tak hlada kluce dlho a tak....to vidno ..neboj nemas sa coho bat aj tak zivot zijes iba jeden tak si ho poriadne uzi :!: :idea:
Presne toto sa mi teraz stalo, bol som kamaratku vecer po zabavke vyprevadit domov. A tak dlhooo hladala kluce, tak zdrzovala...mne jej bolo hrozne luto, ze jej nemozem dat co chce...ale to je teraz jedno, len som chcel potvrdit, ze ano takyto sposob sa da lahko zbadat a pouziva sa :) .
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:... tak zdrzovala...mne jej bolo hrozne luto, ze jej nemozem dat co chce....
Preco si jej nemohol dat co chce? Ked sa mozem spytat?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Lebo je to pre mna iba kamaratka a lubim niekoho ineho :) .
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Lebo je to pre mna iba kamaratka a lubim niekoho ineho :) .
Jaj sorry. :D Stalo sa aj mne nieco podobne,ale neodolal som :( Ale to bolo davno.Inak prajem vela stastia!! : :P
Napísať odpoveď