M142 napísal:Jo veď tak som myslel.Nemajú všetky pesničky mäkké.Presne ako hovorí pinacolada počul si jednu alebo hrozne málo pesničiek.Sorry ak to tak nie je ale vyzerá to tak.Zato pinacolada nevie ako vyzerá punkáč vidím.No nie je to vždy číro a plno zicheriek...
takych pankacov jak su oni som fakt nevidel
btw omo pohodacky ludia a aj hudba sa da pocuvat
M142 napísal:Jo veď tak som myslel.Nemajú všetky pesničky mäkké.Presne ako hovorí pinacolada počul si jednu alebo hrozne málo pesničiek.Sorry ak to tak nie je ale vyzerá to tak.Zato pinacolada nevie ako vyzerá punkáč vidím.No nie je to vždy číro a plno zicheriek...
neboj sa jedna to nebola ale ked som to pocul uz trocha dlhsie .. tak ma chut presla
Zona A podla mna anzivo vobec nevie hrat, napr. na hodokvase boli maximalne nezohraty. Ale inak v ophode su celkom
BTW nevie niekto aka bola tema vtedy tej relacii pod lampou aby som si to stiahol?pls
takze zona a: myslim, ze boli skvely, ale teraz su uz dost komercny, pravdaze veelmi lubim ich pesnicky, ako mozno, a utok na spicu hitparady ako aj chleba:) a tuto sobotu urcite budem na koncerte, teda snad,......... oni su taky zaklad slovenskeho punku, aj ked su aj ine kapely to je pravda
ja som ich pocuval asi tak pol roka, ale uz ma to omrzelo, cil ocuvam AC/DC, Nightwish. ale lubia sa mi pesnicki zony aj slobodky, co maju rovnaku melodiu ale iny text