Gamblujete?!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako casto davate peniaze do hracích automatov?

Takmer denne.
12
8%
Kazdy vikend.
3
2%
Prilezitostne.
27
17%
Nikdy!!
114
73%

Celkom hlasov: 156

Pezzo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

nie, ale ked som bol mensi tak nam do skoly dali automat (na dzusy) tak som si isiel kupit dzus (1ks=10SK :smt094 ) tak som tam hodil 10SK a vyplulo mi to 2 dzusy :smt047 tak na druhy den znova a vyslo mi to asi tak 4x a ked som sa rozhodol ze to budem predavat po 9 tak sa prestalo darit :x .
s mojim podnikanim som chcel zacat asi v deviatich rokoch :mafia:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz ja pravidelne investujem, ale do jukeboxu. tam si pustam pesnicky. inak nemusim, obcas hodim desatkorunu.
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

vsetko toto je len stroj ktori ti da alebo neda jak je jeho zvik jednemu pistasti ale dalsich osklbe, hlavene tie automaty su max. oje*** priznavam raz som si za to sadol pardon 2x prvy krat som videl ze nejaky lol tam hodil liter a odisiel s prazdnou ja tam hodim 40sk chviku som sa zabavil a zrazu 400sk ja ze loooool vybral som a isel som dpc na dalsi den som hodil 50sk a vytiahol 200sk zhoda nahod vsak? a od vtedy nic je to predca len PC s os Windows :D oje*** najvecsie ;)

Nepodlahnite tomu nema to zmysel
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

robil som na oddeleni kde sa nato liecili, uplne vygumovany ludia, normalne ich mam za chudakov,nech nikdo nehovori ze ho to zlakalo a stal sa zavislym,len si hrajte a celu vyplatu tam treba je*..t
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

MS FRANKY napísal:2p4ra: Neviem prečo ale neverím ti..
Čo sa tíka témy jediny raz čo som sa k automatu priblížil bolo v 3-ťom ročníku ked sme boli na školskom výlete. Boli sme na nejakých kolotočoch a poblíž bol taký polofunkčný automat. Mal som svojich posledných 10-sk :P . Hodil som do automatu a ten my ich hned z recesie vyplul.. Tak som ich tam hodil ešte raz ale tentokrat my vypadli 3 desaťkorunáčky. Tak som ich zobral a pádil som hed. A odvtedy k automatom nechodím.
a co je na tom nieco neuveritelne ked pise pribeh na 35 riadkov tak asi nebude vymyslat omg ....
a teraz k teme : jediny hazard ktory by som este skusil je clovek proti cloveku ale nie nikdy proti STROJU , karty pochopim ked hraju o peniaze kde ma kazdi rovnaku sancu vyhrat (ked vie pravidla,rozumie tomu , nieje zaciatocnik ) ale proti automatu hrat a hadzat do neho peniaze tak to radsej nie
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

nikdy v zivote....naco??...mat ,,dobry"pocit z toho ze som si zase prehrala niekolko tazko zarobenych penazi????...NEVER!!!

btw.v detstve mi stacil pocit,ktory kazdy den mucil moju mamu..... :cry: ..
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

takze automaty nikdy. automat je len blba bedna, ktora zere peniaze a obcas ale len zriedkavo, nieco da, aby sa nepovedalo :)
inak v skole s kamosmi hravame cez prestavky karty. ale nie o ca$h! ak sa to pocita, tak som gambler :D
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

automaty isto nie ...sem-tam nieco strelim v stavkovej a to je vsetko
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

No ja osobne skoro nikdy iba v tedy ak som u nieakeho kamarata v krcme a su vypnute zo zastrcky vtedy ked ich dam do zastrcky a zacnem hrat vtedy najviac vyhram padaju mi najvišie vyhry ake tam su :shock:
Dennyrap
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dennyrap »

sem tam za nejake mesiace ked sa trošku popije tak hodim nejaku desku do stroja ale to plati aj o jukeboxu aj o stolnom futbale .. inak do stroja žaidnu cifru vyššiu ako 50sk lebo ak neda tak iba spapa :lol:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja vobec negamblujem,ale ked ideme pit a niesu peniaze,tak spoluziak hodi 50 do automatu a hned mame 300.ja neviem ako to robi ale vzdy sa mu to podari :lol:
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No tak ja gambujem iba prilezitostne,,, bo toho casu je velmo malo... A ked tak NFS Carbon... Nic ine.... :arrow: :arrow:
m4r3k
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m4r3k »

geoge046 napísal:No tak ja gambujem iba prilezitostne,,, bo toho casu je velmo malo... A ked tak NFS Carbon... Nic ine.... :arrow: :arrow:
On sa pytal na automaty nie na NFS!! :new01: :never:
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

Obcas zajdeme do nejakeho kasina s kamosmi,spravime dvojice,kazdy da po 2,50 E a hrame...ak nam nepadaju velke sumy,zoberieme 10-20 E a skusame dalej v inom automate..ak nam nejde,zoberieme vklad a ideme prec :lol:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nehram automaty, lebo to nema zmysel. Na automatoch este nikto poriedne nezbohatol, ale zato mnohi krachli. :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Ja som typ cloveka, ktory "potrebuje" k zivotu hazard/adrenalin... KEd je prilezitost zahrat si o peniaze nieco, nikdy neodmietnem. Najradsej mam Poker(Texal Holdem), Black Jack(ale ja som krupier a kamarati, sedia pri stole ako v kasine :D), a aj dajaky tiket chodim sem tam podat. Ale uz boli aj take dni, ze sme hrali scrable, alebo piskorky(cez vyucovaciu hodinu) o peniaze :D a este som zabudol, na stavky vsetkeho druhu. V minulosti to bolo castejsie, teraz uz nieje vela ludi, ktory chcu so mnou hrat nieco o peniaze. A celkom mi hazard aj vynasa(l), ale automaty som nikdy neskusil ani neskusim, hoci ma kamarati nahovarali, ze mam stastie(nechapali, ze tikety a poker nieje az tak o stasti :D ), nech to skusim, ale kazdy clovek, ktory zdravo rozmysla, vie, ze ked ich bude hrat pravidelne, nieje sanca vyhravat... Raz, dvakrat, dokonca mozno aj trikrat sa niekomu podari vyhrat, ale na 4.5....20. krat sa to nepodari, a ked sa nedari, tak tam ludia hadzu stale viac penazi v nadeji, ze teraz to uz pojde...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Raz za cas, ked som po vyplate a mam chut a jesto ludi, tak zvrtneme nejaky poker o prasule a niekedy ked fakt sa co to popije tak zbehnem na ruletu, alebo automat nejaky...Ale to len prilezitostne..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

a) Málo, možno tak 12x do roka.
b) Zo zákona nevráti automat viac ako 90% všetkých peňazí do neho vhodení -> čím dlhodobejšie hráč tým máš väčšiu šancu pomaly prísť o prachy.

Bude to znieť smiešne chválenkársky ale naozaj vyhrávam často hoci hrám málo.
Moja základná taktika je duplovať všetko až do TOP hranice prípadne do nejakej pre mňa zaujímavej sumy 8-16 €. Zásadne ale pri dupľovaní "nepolím" vklad.
Sám sa čudujem ako často to vychádza (nehovorím že vždy). No otázka je aby ste vedeli pre vás tu zaujímavú sumu vybrať v pravý čas.
Pre mňa je to za vklad 5€ cca niečo okolo 15 €.
Napísať odpoveď