No tak to je super
Mne moj Arthur uz naozaj velmi prirastol k srdcu. Cele dni ho pozorujem a stale objavim nieco nove a zaujimave na jeho spravani. Naozaj sa nepohybuje zavratnou rychlostou, ale ked mu tam dam muchu, dokaze nahodit taku rychlost, ze sa nestacim ani cudovat.
Celkovo je to taky relax pre oci len tak sa na chvilu zahladiet a pozorovat ho.
zuzkazuzka napísal:No tak to je super
Mne moj Arthur uz naozaj velmi prirastol k srdcu. Cele dni ho pozorujem a stale objavim nieco nove a zaujimave na jeho spravani. Naozaj sa nepohybuje zavratnou rychlostou, ale ked mu tam dam muchu, dokaze nahodit taku rychlost, ze sa nestacim ani cudovat.
Celkovo je to taky relax pre oci len tak sa na chvilu zahladiet a pozorovat ho.
zavidim ti ja hladim kazdy den tiez... ale do monitoru
zuzkazuzka arthur je fesaaaaaak ja by som tiez prijala, ale moje zvery mi uz zaberaju vsetok cas. dvoch bradacov, dvoch papagajov a jednu macku mam. kombinacia ako vysita ale znasaju sa celkom v pohode.
qwerty-xyz napísal:ja by som ziadneho chameleona nekupoval..ale kazdemu by som povedal...ze som si ho kupil.....a keby ho chcel..niekto vidiet tak mu donesiem prazdnu klietku a poviem ze chameleon sa ta boji tak sa momentalne maskuje...a nevidis..ho!!....
ty si typek riadny
ale počul som že je to nenormálne nudné zviera. dokáže aj pol dňa "stáť" bez pohnutia na jednom konári ale ak sa ti páči tak nech sa páči
romulus2 napísal: počul som že je to nenormálne nudné zviera. dokáže aj pol dňa "stáť" bez pohnutia na jednom konári
Jedno je o tom pocut a nieco uplne ine je to vidiet. Nie je pravda, ze je nudny a cely den stoji na jednom mieste. Nahodou je celkom vtipny a pohyblivy Je to fenomenalne zviera a vedie velmi atypicky zivot. Ale prave preto som sa rozhodla ho chovat
zuzkazuzka dost vela to stoji nemyslis? Je to zaujimave zviera, ale vzhladom na to, ze to neprejavuje vysoku aktivitu, by som chameleona asi nechcel. No mozno sa mylim a dokaze to aj aportovat
zuzkazuzka napísal:..prvotnu investiciu odhadujem okolo 8 000 SK.
investiciu?investicia je ked sa ti z investovanych penazi aj nejake vratia.a taky chameleon ti kakat prachy nebude.
za 8000 by som si aj lepsie veci vedel kupit
btw arthur je vyhulenec brutal vyzor.inac.sa ho spytaj ci sa tam tak zavrety cele dni nenudi,lebo jak som kukal na to terarko od jeho prirodzeneho prostredia ma daleko
pinacolada napísal:investiciu?investicia je ked sa ti z investovanych penazi aj nejake vratia.a taky chameleon ti kakat prachy nebude.
za 8000 by som si aj lepsie veci vedel kupit
btw arthur je vyhulenec brutal vyzor.inac.sa ho spytaj ci sa tam tak zavrety cele dni nenudi,lebo jak som kukal na to terarko od jeho prirodzeneho prostredia ma daleko
a kupa napr. nehnutelnosti je podla teba co? Takisto investicia ako aj kupa chameleona, teraria atd. To len tak na okraj
trochu OT, ale co koho do toho, kolko investujem do domaceho zvieratka???:x ved len hociaky pes s papiermi stoji niekolkonasobne viac a nikto sa nad tym nepozastavuje...
a okrem toho je to urcite lepsie, ako minat napr. na alkohol a cigarety...
Scarabeus napísal:No nahodou ja mam chameleona a je dost zivi stale chodi hore dole najviac sa mi paci ked lovi kobilky odporucam
k+ aspon niekto na mojej strane
moj chamik sa ma velmi dobre, je dost aktivny, dokonca si na mna uz aj pekne zvykol, vyhladava moju pritomnost a je aj celkom spolocensky je to prijemne obohatenie zivota a urcite nelutujem, ze som si ho zaobstarala.
zuzkazuzka napísal:Jedno je o tom pocut a nieco uplne ine je to vidiet. Nie je pravda, ze je nudny a cely den stoji na jednom mieste. Nahodou je celkom vtipny a pohyblivy Je to fenomenalne zviera a vedie velmi atypicky zivot. Ale prave preto som sa rozhodla ho chovat
zuzkazuzka napísal:Zvazujem kupu chameleona jemenskeho a tak sa snazim najst co najviac dostupnych informacii. Ma tu niekto skusenosti s chovom chameleonov? Uvitala by som akekolvek prakticke rady/osobne skusenosti, co by mi mohli pomoct pri kupe i chove. (spravanie, krmenie, denny rezim,...)
Dakujeeeeem!
moj kamarat ma doma chameleona mozem sa poinformovat
erytrocyt napísal:Matko, táto téma je už dosť stará. Zuzka už chameleóna má, myslím, že sa nebude hnevať, keď prezradím, že sa volá Arthur, je zdraví a robí jej radosť
jaaaaj tak sa ospravedlnujem ze som zaspal. sorry este raz a blahozelam ku chameleonovi