Ste za prijatie Turecka do EU?

Diskusie na politické témy...

Ste za prijatie Turecka do EU?

Ano
38
12%
Nie
249
79%
Neviem
28
9%

Celkom hlasov: 315

sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

krija napísal:2 sundevil vrazda je vrazda. u nas aj v irane. posudzuj jednotlivca, ale nie na zaklade jeho národnej príslusnosti, alebo viery.
Prístup na pracovný trh jednotlivých krajín EÚ:
Nemecko: Sedemročné prechodné obdobie. sme clenom EU a nas tam nechcu. a turkov tam je pozehnane.
to co pises o getach a stvrtiach je napr v USA uplne bezná vec. to nie je nic výnimocne. za to si nemci mozu sami. su neochotni vykonavat podradne prace a sa mi davaju priestor turkom a iným narodom. a ked treba za to platit, tak to sa im uz nepaci. to nie su adekvatne dovody, prečo turecku neumozniť vstup do EU.
vrada ako vrazda? v blave sa zabili pre to ze im to koran / biblia kaze? v tom je rozdiel
ze je nejake prechodne obdobie tak za to sa mozeme podakovat prave takymto pristahovalcom, pretoze turci sa do nemecka nasackovali uz pekne davno
a tie geta, to uz nie je len problem v usa - v usa maju problemi s cinskymi stvrtami, ziaden cinan sa nebude ucit po anglicky, kedze bude robit iba medzi svojimi, a toto sa realne stane aj v europe, sa pozri co vo francuzsku spravil jeden zakaz a je z toho medzinarodny konflikt, predsa ked sa niekam pristahujem tak musim znasat nove pravidla a nemozem chciet aby sa mi domaci prisposobili, tak ako to chcu moslimsky pristahovalci
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

ne ne. Turkovia nemaju v EU co robit
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

-genocyda armenov - staci ked povedia ze dostali chripku
-cyprus - prehliadneme aj to
-legislativa - nevadi ze nemaju, ved im to netreba
-hranica - to ako potom by EU hranicila z irakom iranom syriou gruzinskom armenskom atd, proste cool
-historia - tu mame sice spolocnou no to sice aj z mongolskom alebo amerikou ci australiou ze
-mentalita - ano tu sme uplne rovnaky takze tento bod mozeme vypustit
-geografia - vet tu maju cele 3 vyje*** percenta takze to su vlastne uz v europe
mnozstvo kulturno-politickych rozdielov - tie hravo prekoname juppiii
navyse mam dojem ze turci sa chcu prisposobovat nam ako mi im, proste ak ti tam niekto povie ano EU tak jedine koli prachom co mozu vybrat
a ked to uz ma aj india a cina take dobre hospodarske vysledky nevezmeme aj ich?
a po rokoch budeme ziadat o clenstvo do stredoazijsekej U
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

imho do NATO boli tiez prijaty len z vojensko-strategickych zaujmov USA
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

krija napísal:Teflon, ale ja nikde nepíšem, ze ich chcu dostat na ekonomicku uroven nemecka, ale na vyssiu ako maju v sucastnosti.
no to je jedno aj tak plati to ze to nebude za dva dni ani za rok ani za dva a plati aj to no kam pojdu naskor....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nejakych 25tisic islamskych debilov protestovala v Turecko proti prichodu papeza a toto sa ma stat sucastou EUROPSKEJ unie ?
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

môj názor : aky by sme mali prijat do EU niekoho kto tam absolutne nepatri, tak rozhodne by to bol Turecko. Ked tak velmi chcu, nech sa páci, ale dajme im jasné priktéria, rovnaké aké sme mali my. Nesplnia ich, museli by sa prilis zmenit a to by bolelo. Ked sa raz dostane Turecko do EU, nebude to uz Turecko.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Aldeberan napísal:inak, co si myslite na prijatie IZRAELA do EU ?
:new03:
AurusKentauris
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AurusKentauris »

moj nazor je ze ano mam rad turecko. BOli by lacnejsie dovolenky :-)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Nejakych 25tisic islamskych debilov protestovala v Turecko proti prichodu papeza a toto sa ma stat sucastou EUROPSKEJ unie ?
ale preco neuvedies aj dovod protestu? bolo to za nedávne vyroky toho fasistickeho papeza. nieco ti ocividne chyba, a to je objektivita!
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

krija napísal:ale preco neuvedies aj dovod protestu? bolo to za nedávne vyroky toho fasistickeho papeza. nieco ti ocividne chyba, a to je objektivita!
si *censored* ked ides niekomu hovorit ze je fasista,ani snad nevies co to je,ja niesom veriacy ale papez ta v pohode schova do riti,k tym jeho vyrokom - on len citoval co uz niekdo povedal a ze moslimovia radi demonstruju,no len nech si demonstruju,maju to radi,nepokoje to je ich
Tomasito
VIP
VIP

S tymi invektivami si dajte pohov!
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

no to je pravda s tym ze tomu nieco este predchadzalo tym nepokojom a tie vyroky papeza aj ked citoval ale vec z obdobia sa mi vidi zapadorimskej rise to tiez si vhodnejsi prejav ani nemohol vybrat, ale ved je to byvali sef inkvizicie tak co sa da od takych cakat...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Teflon napísal:no to je pravda s tym ze tomu nieco este predchadzalo tym nepokojom a tie vyroky papeza aj ked citoval ale vec z obdobia sa mi vidi zapadorimskej rise to tiez si vhodnejsi prejav ani nemohol vybrat, ale ved je to byvali sef inkvizicie tak co sa da od takych cakat...
nemozes sem tahat to co sa stalo pred stovkami rokov,islamisti v tych svojich prejavoch tiez hovoria o roznych veciach a omnoho horsich a nik sa nad tym nepozastavuje,jednym uchom dnu a druhym von,to len islamisti ked sa nieco povie sa idu posrat,su fanatici
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

peterkozel napísal:si *censored* ked ides niekomu hovorit ze je fasista,ani snad nevies co to je,
predstav si, ze viem.
peterkozel napísal:ja niesom veriacy ale papez ta v pohode schova do riti,
ja tiez nie, ale neprecenuj ho. nevies kto to je a o mne nevies ani tolko, co o nom.
peterkozel napísal:k tym jeho vyrokom - on len citoval co uz niekdo povedal
ty ma preco citujes? odcitoval si ma, a vyjadril si k mojmu nazoru negativny postoj. on citoval, ale negativny postoj nevyjadril. suhlasil s tym co niekto pred nim povedal.
peterkozel napísal: a ze moslimovia radi demonstruju,no len nech si demonstruju,maju to radi,nepokoje to je ich
a toto komentar nepotrebuje.

btw. mozno som to trochu prehnal, ale s5 to nevezmem.
Tomasito
VIP
VIP

krija napísal:btw. mozno som to trochu prehnal, ale s5 to nevezmem.
njn, nazvat papeza "fasistickym papezom" a hned na to niekomu adresovat konstatovanie, ze mu chyba objektivita...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:njn, nazvat papeza "fasistickym papezom" a hned na to niekomu adresovat konstatovanie, ze mu chyba objektivita...
myslís?
Following his fourteenth birthday in 1941, Ratzinger was enrolled in the Hitler Youth (a paramilitary organization of the Nazi Party) - membership being legally required after December 1936.
na svoju obranu, alebo na jeho obranu jeden z jeho zivotopiscov(John Allen) napísal:
but was an unenthusiastic member and refused to attend meetings.
ale to mu mozem verit a nemusím.
Vo veku 16 rokov bol so zvyškom svojej triedy vycvičený za pomocníka obsluhy protilietadlového kanónu a nasadený na ochranu továrne BMW mimo Mníchov.
potom protitankový odd a pechotný výcvik. bol aj intervenovaný v spojeneckom zajateckom tabore. asi nie za to aky bol dobry.
ludia sa menia, ale po jeho vyrokoch zo septembra 2006 sa jeho ideologické zmyslanie nezmenilo.(pri vsetkej ucte)
este stale si to myslis?
Tomasito
VIP
VIP

krija, naozaj nevidis v mojich slovach ten paradox, na ktory som sa snazil poukazat? Naozaj si myslis, ze ked bol Ratzinger ako chlapec naverbovany k Hitler-Jugend, tak ako tisice inych, v tej dobe mladych chlapcov (btw. v tej dobe bolo skor podozrive to, ked nejaky mlady chalanisko k HJ naverbovany nebol- vstup do HJ bol totiz povinny), patricne to ospravedlnuje tvoj vyrok o "fasistickom papezovi"? To ma byt kazdy, kto sa narodil za "komunizmu" a nahodou bol iskrickou, event. pionierom, oznaceny privlastkom "komunisticky"? Hold, po tak uletenom vyroku tu moralizujes o objektivite, pritom odmietas historiu vnimat z pohladu vtedajsej doby. Jednoducho, tak ako si sam napisal, prehnal si to (a nie trochu). RESUME: Ano, este stale si to myslim.
... protitankový odd a pechotný výcvik. bol aj intervenovaný v spojeneckom zajateckom tabore. asi nie za to aky bol dobry.
Zabudol si na to, ze ako 16 rocny- v tej dobe uz 2 roky seminarista- bol povolany k protileteckej jednotke a ze v zajateckych taboroch vtedy koncili "len ti najhorsi z najhorsich nemcov, proste uplne hovada" - aby sa nasledne mohli stat papezmi. OMG!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tato cast citátu v predoslom mojom poste, tam nie je zbytocne:
membership being legally required after December 1936.
takze o tom viem.
Tomasito napísal:...aby sa nasledne mohli stat papezmi. OMG!
Cawthorne Nigel-Sexuálne škandály pápežov. http://www.dio.sk/index.php?akcia=podrobne&kod=K00032 . a to je minimum. krestania maju vo zvyku vysvätcovať smilníkov, zlodejov a dokonca aj vrahov. OMG
Napísať odpoveď