Verite v posmrtny zivot?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
dudinko
Light Professional
Sorry ze odpovedam tak neskoro, nemyslel som si ze by ma niekto citoval ale vidim ze ano. Samozrejme ze je to trosku divne, no nechcel by som sa stat napriklad neakov kravou a potom ist na jatka. Zase, bavilo by ma sledovat ako sa veci a doba postupne vivijaju. Co sa tyka mojich blizkich, tak samozrejme ze by mi bolo luto. Aj ked este nik nevie co je po smrti, mna by to veeelmi zaujimalo.pinacolada napísal:ale co z neho?bavilo by ta do nekonecna si poletovat,vsetko sledovat a nijak to nezmenit,nijak sa svojim blizkym pripomenut?iba ticho pozorovat?ved to je horsie ako peklo ked nejake existuje
-
pinacolada
Guru wannabe
hehepinco napísal:verim v reinkarnaciu. Len prosim ta Boze nedaj, aby som sa narodil ako rom. Prisaham, ze ak by sa tak stalo znicim seba a aj celu osadu...
ale nie
ja si myslim(dufam)ze po smrti uz nebude nic.ved o com by to bolo?byt do navzdy uzavrety na nejakom jedno mieste.posobi to na mna strasne sklucujuco
-
Začiatok Konca
Professional
Podobne...možno sa vtelíme do niečoho/niekoho iného...a budeme žiť ako nový človek...v novej dimenzii...alebo ako úplne iný tvor...niekde úplne inde...možno ani nie na zemi..Salamien napísal:Verim tomu, ze nasa existencia sa smrtou nekonci...
-
Začiatok Konca
Professional
-
bolek
Guru
Keby som to vedela, tak som slávna!ZitePunkom napísal:Duša opustí telo...a kam pôjde?...podľa Teba len tak zanikne?..
osobne si myslim, ze po smrti nieje nic...a tim nic myslim vobec nic...ziadna cierna farba ani nekonecny vesmir...iba nic...
a kdesi som raz cital, ze ludska mysel si sama navodzuje, ze nieco byt musi a to z dovodu, ze si prave to NIC nedokaze predstavit...myslim, ze cosi na tom bude...
- predsa predstavit si stav bez vsetkych zmyslov, myslienok, pohybu, strnulo kdesi "visiet" vo vakuu je tazke...ci mozno skor nemozne 
a kdesi som raz cital, ze ludska mysel si sama navodzuje, ze nieco byt musi a to z dovodu, ze si prave to NIC nedokaze predstavit...myslim, ze cosi na tom bude...