Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Tak ja vam uz do p**e fakt nerozumiem...napisem, ze by chlapec mohol skusit nejaky ten gajner, a dobre ze ma tu nezabijete.. soad-503 napise, ze by to nebral hned na zaciatku, a zje*ete ho tiez...
tak si k***a aspon overte, co ste pisali predtym, pretoze to potom vyznieva, ze si poriadne seriete do huby a nemate vlastny nazor na vec, preto radsej cloveka z***e pri pomysleni, ze ostatni nad vasim prispevkom otvoria hubu..takychto ludi ja naozaj nemusim,a najlepsim riesenim je poslat ich na zaciatku rovno do p**e, aby aspon vedeli, na com su...
tak si k***a aspon overte, co ste pisali predtym, pretoze to potom vyznieva, ze si poriadne seriete do huby a nemate vlastny nazor na vec, preto radsej cloveka z***e pri pomysleni, ze ostatni nad vasim prispevkom otvoria hubu..takychto ludi ja naozaj nemusim,a najlepsim riesenim je poslat ich na zaciatku rovno do p**e, aby aspon vedeli, na com su...
pom, kazdy extrem je bullshit, ktoremu sa treba vyvarovat, i ked nespokojnost so svojim telom je takmer pre kazdeho vo fitku uplne samozrejma- nespokojnost je zakladom motivacie ist dalej, t.j. byt lepsi. Rad by som tiez vedel, ako by sa ktorykolvek aktivny- vrcholovy- kulturista mohol vyhnut oznaceniu bigorektik, kedze tito "naturalni" borci su doslova otrokmi svojho tela...
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bolo to iste aj teraz niekedy v spravach, lebo som prisiel raz vecer domov a matka mi zadrela, ze ja som vlastne anorektik, asi myslela toto
Ono, kto ma rozum, tak v tychto veciach netlaci na pilu, ale ked ludom ujde ten prvotny zmysel, ze preco to robia, potom sa uz len zabavame na syntholovych krasavcoch, 150kilovych vreciach steroidov a tak...
Ono, kto ma rozum, tak v tychto veciach netlaci na pilu, ale ked ludom ujde ten prvotny zmysel, ze preco to robia, potom sa uz len zabavame na syntholovych krasavcoch, 150kilovych vreciach steroidov a tak...
hm, super, tema is back 
no co sa tyka posilovne a posilovania... nie kezdy ma na to predispozicie, a ten kto nema a strasne chce, tak ide cestou anabolik, nedaj boze syntholu...
ja som svojho casu v posilovni nadvihal vela vela zeleza ale bolo to s mensimi vahami a na svih, kedze som robil atletiku...
neskor casom som si povedal ze pojdem skor na objem ale toto cvicenie mi absolutne nevyhovovalo... jednak som pribral a hlavne som sa rychlo unavil...
ked som cvicil na dynamiku a silu, vydrzal som podstatne viac... a neveril som svojmu trenerovi
no takze hodim do plena, trenujete sami? s kamosom? s knizkou? s trenerom?
no co sa tyka posilovne a posilovania... nie kezdy ma na to predispozicie, a ten kto nema a strasne chce, tak ide cestou anabolik, nedaj boze syntholu...
ja som svojho casu v posilovni nadvihal vela vela zeleza ale bolo to s mensimi vahami a na svih, kedze som robil atletiku...
neskor casom som si povedal ze pojdem skor na objem ale toto cvicenie mi absolutne nevyhovovalo... jednak som pribral a hlavne som sa rychlo unavil...
ked som cvicil na dynamiku a silu, vydrzal som podstatne viac... a neveril som svojmu trenerovi
no takze hodim do plena, trenujete sami? s kamosom? s knizkou? s trenerom?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Toto mi pripomenulo jednu udalost z prveho rocnika. Mal som tam spoluziacku, ktoru po dvoch rokoch vyhodili z mediciny v Brne a nahodou sme kecali o posilke a tak, ze preco to robim,naco je to dobre...No a ja ze by som raz chcel byt mohutnym chlapom, mat aspon sto kil a byt prodte velky. No a to bolo este pred dvomi rokmi, vtedy som mal nejakych 65kg, trosku mi uz podrastol bicepsik ale bol som proste taka trieska a tak sa na mna pozrela a s kamennou istotou v ociach sa ma spytala, ci neviem, co su to predispozicie...Nevedel som, a tak povedala:"To je to, kvoli comu ty nikdy 100kg mat nebudes!". Jasne, ze ma to nastvalo a tak sme sa stavili, ze na promociach ( tych inzinierskych) budem mat 100 kil pri rozumnom percente tuku a samozrejme prirodzenou cestou (teda max kreatin, amina a pod). No a prednedavnom som ju stretol na nejakej prednaske a ked sa tak pozrela a spytala sa ako pokracujem, tak sa jej ta kamenna istota z tvare akosi vytratiladeblasco napísal:... nie kezdy ma na to predispozicie, a ten kto nema a strasne chce, tak ide cestou anabolik, nedaj boze syntholu...
Takze na predispozicie neverim (samozrejme ak nehovorime o profi kulturistike, kde su anabolika podla mna aj tak samozrejmostou)
Ono je pravda ze je dobre ako tu uz pisali ked si najdete nejakeho kolegu s kym cvicite a ktory vas nauci tie spravne cvicky pokial ste zaciatocnik..
ja som tiez tak zacinal ze som dosiel do fitka a tam som zdvihol jednu cinku tam druhu potom som spravil par brusakov a behal som od stroja na stroj..
potom mi pomohol jeden chalan ktory tam chodi 5 rokov a zacinal som na prsia s vahou 30 Kg a po 5tich mesiacoch cvicenia uz mam vahu na prsia 75Kg ....takze myslim si ze to je celkom schopne a kebyze mi neporadi skusenejsi tak by som asi z toho nic nemal...
ja som tiez tak zacinal ze som dosiel do fitka a tam som zdvihol jednu cinku tam druhu potom som spravil par brusakov a behal som od stroja na stroj..
potom mi pomohol jeden chalan ktory tam chodi 5 rokov a zacinal som na prsia s vahou 30 Kg a po 5tich mesiacoch cvicenia uz mam vahu na prsia 75Kg ....takze myslim si ze to je celkom schopne a kebyze mi neporadi skusenejsi tak by som asi z toho nic nemal...
teraz si ma velmi potesilHolubar napísal:Toto mi pripomenulo jednu udalost z prveho rocnika. Mal som tam spoluziacku, ktoru po dvoch rokoch vyhodili z mediciny v Brne a nahodou sme kecali o posilke a tak, ze preco to robim,naco je to dobre...No a ja ze by som raz chcel byt mohutnym chlapom, mat aspon sto kil a byt prodte velky. No a to bolo este pred dvomi rokmi, vtedy som mal nejakych 65kg, trosku mi uz podrastol bicepsik ale bol som proste taka trieska a tak sa na mna pozrela a s kamennou istotou v ociach sa ma spytala, ci neviem, co su to predispozicie...Nevedel som, a tak povedala:"To je to, kvoli comu ty nikdy 100kg mat nebudes!". Jasne, ze ma to nastvalo a tak sme sa stavili, ze na promociach ( tych inzinierskych) budem mat 100 kil pri rozumnom percente tuku a samozrejme prirodzenou cestou (teda max kreatin, amina a pod). No a prednedavnom som ju stretol na nejakej prednaske a ked sa tak pozrela a spytala sa ako pokracujem, tak sa jej ta kamenna istota z tvare akosi vytratila
aj ked ... to ze si bol vtedy chudy neznamená ze nemas predispozicie, znamena to ze jednoducho si bol chudy z inych pricin a predispozicie mas viac ako dobré.
ja chodim do fitka od juna a postupujem pomaly. Napr. tlak som zvysil z 35 na 60, zhybou spravim max 7 po sebe a ruky a ramena mam slabe atd. skratka niesom so sebou spokojny a naviac ani nemam poriadne cas bo si robim vodicák
teraz si ma velmi potesilHolubar napísal:Toto mi pripomenulo jednu udalost z prveho rocnika. Mal som tam spoluziacku, ktoru po dvoch rokoch vyhodili z mediciny v Brne a nahodou sme kecali o posilke a tak, ze preco to robim,naco je to dobre...No a ja ze by som raz chcel byt mohutnym chlapom, mat aspon sto kil a byt prodte velky. No a to bolo este pred dvomi rokmi, vtedy som mal nejakych 65kg, trosku mi uz podrastol bicepsik ale bol som proste taka trieska a tak sa na mna pozrela a s kamennou istotou v ociach sa ma spytala, ci neviem, co su to predispozicie...Nevedel som, a tak povedala:"To je to, kvoli comu ty nikdy 100kg mat nebudes!". Jasne, ze ma to nastvalo a tak sme sa stavili, ze na promociach ( tych inzinierskych) budem mat 100 kil pri rozumnom percente tuku a samozrejme prirodzenou cestou (teda max kreatin, amina a pod). No a prednedavnom som ju stretol na nejakej prednaske a ked sa tak pozrela a spytala sa ako pokracujem, tak sa jej ta kamenna istota z tvare akosi vytratila
aj ked ... to ze si bol vtedy chudy neznamená ze nemas predispozicie, znamena to ze jednoducho si bol chudy z inych pricin a predispozicie mas viac ako dobré.
ja chodim do fitka od juna a postupujem pomaly. Napr. tlak som zvysil z 35 na 60, zhybou spravim max 7 po sebe a ruky a ramena mam slabe atd. skratka niesom so sebou spokojny a naviac ani nemam poriadne cas bo si robim vodicák
Holubar napísal:Toto mi pripomenulo jednu udalost z prveho rocnika. Mal som tam spoluziacku, ktoru po dvoch rokoch vyhodili z mediciny v Brne a nahodou sme kecali o posilke a tak, ze preco to robim,naco je to dobre...No a ja ze by som raz chcel byt mohutnym chlapom, mat aspon sto kil a byt prodte velky. No a to bolo este pred dvomi rokmi, vtedy som mal nejakych 65kg, trosku mi uz podrastol bicepsik ale bol som proste taka trieska a tak sa na mna pozrela a s kamennou istotou v ociach sa ma spytala, ci neviem, co su to predispozicie...Nevedel som, a tak povedala:"To je to, kvoli comu ty nikdy 100kg mat nebudes!". Jasne, ze ma to nastvalo a tak sme sa stavili, ze na promociach ( tych inzinierskych) budem mat 100 kil pri rozumnom percente tuku a samozrejme prirodzenou cestou (teda max kreatin, amina a pod). No a prednedavnom som ju stretol na nejakej prednaske a ked sa tak pozrela a spytala sa ako pokracujem, tak sa jej ta kamenna istota z tvare akosi vytratila![]()
Takze na predispozicie neverim (samozrejme ak nehovorime o profi kulturistike, kde su anabolika podla mna aj tak samozrejmostou)
Do kedy ste sa stavili ze budes mat 100kil ??? ...no neblazni...nenapisal si svoju vahu terajsiu ani vysku...ale kazdopadne mozem konsatovat pri rozumnom cviceni, a strave bez AS..naberes za rok asi tak 6 - 7kil aj to budes rad..ze si tolko nabral...kreatin ti pomoze...ale urcite nespravi nic za teba....btw. uz su na trhu lepsie suplementy ako kreatin..