Váš najobľúbenejší obraz

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Váš najobľúbenejší obraz

Príspevok od používateľa safan »

no dajte daco.zvedavy som.moj je jednoznacne Bozk od Gustava Klimta.a este autoportrety od Egona Schieleho.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mne sa paci Rembrandtova Nocna Hliadka. A tiez sa mi pacia Slnecnice Van Gogha.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Je toho viac, naj je da Vinciho Mona Lisa
Prílohy
monalisa.jpg
monalisa.jpg (27.25 KiB) 2796 zobrazení
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

8)
Prílohy
Salvator Dalí<br />the_girl_standing_near_the_window_01
Salvator Dalí
the_girl_standing_near_the_window_01
01.JPG (21.74 KiB) 2782 zobrazení
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

vela veci hlavne odtialto:
http://www.allfantasyart.com/angels.shtml
http://www.fantasy-graphic.com/gallery.htm
http://fantasyartdesign.com/3dgallery/a ... res-3d.htm

..je ich tam po krk ale ja taketo veci mozem...z klasickych obrazov sa mi nepaci skoro ziadny...viem ze je to surovost ale bohuzial...myslim ze ked niekto namaluje (alebo namodeluje v PC) nieco take z tych odkazov, je to vacsie umenie ako poskladat nejaku sprostost z trojuholnikov a kociek pripadne vyliat farby na jedno velke platno a lietat po tom na bicykli...nic v zlom ale to ja nemusim...
safan
Star
Star

seth82, myslis napr.Picassa?tak v tom je dost ukryte.Videl som to nazivo a je to vazne zazitok.Staci sa len naucit to vidiet.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

munch-vykrik
znamy obraz.myslim ze kazdy vie ako vyzera cize obrazok nepridavam
btw ten dali trocha vyssie je tiez super
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Mam toho viac.Asi top je u mna Leonardo Da Vinci Dama s hranostajom.(osobne som ten obraz videl),potom Salvatore Dali Atavisticke ruiny po dazdi a Tecuce hodiny, potom Vincent Van Gogh 14 slnecnic, a este Van Eick Muz v modrom turbane , dalej Kwiatkovsky Sireny, Rembrant, a este Prisaha Horaciovcov ale tosi neviem spomenut od koho to je.A este slov autor ako Benka, fulla galanda etc.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

8) Da Vinciho Posledná večera
Prílohy
Da Vinciho Posledná večera
Da Vinciho Posledná večera
08.jpg (12.65 KiB) 2698 zobrazení
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Impresionizmus ! :)
Akýkoľvek od Clauda Moneta, alebo Vincenta van Gogha.
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

Milujem impresionizmus! Je to nadherne umenie, dokonale vyjadruje pocit autora, a pri kazdom obraze mam zas ja osobitny pocit, je to uzasne skombinovanie:)
Pre mna jednoznacne MONET - Impression: Sunrise
No nie je to nadhera?...
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

ja som moc na obrazi neni, ale ked si uz mam daky vybrat urcite to nebude daka machlanina, ktoru daki psychosi nazvali umeleckym dielom takze napr. taka mona lisa :-)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Velmi sa mi pacia obrazy od Canaletta. Vacsinu z nich som mal moznost vidiet nazivo. Precizne diela. Ale ked si ich pozerate v miniaturnej velkosti vacsina detailov vam unikne. Mozno niekomu sa bude zdat jeho tvorba monotona.
1

2

3
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

safan napísal:myslis napr.Picassa?tak v tom je dost ukryte.Videl som to nazivo a je to vazne zazitok.Staci sa len naucit to vidiet.
mno...musim povedat ze ja berem umenie troska z inej stranky...podla mna je tu na to, aby sa clovek mohol odreagovat od realneho sveta a problemov a malo by to byt nieco ako pohladenie na dusi...Dolezity je hned prvy pohlad / pri pesnicke vypocutie / pri filme celkovy dojem, a ja si nemyslim, ze by som mal stat pred nejakym obrazom pol hodiny, aby som rozmyslal, co tam vlasnte dofaku je na nom, a namahal si mysel chapanim obrazu...Ver tomu, ze keby nebolo vseobecne zname, ze dany obraz co si videl nakreslil Picasso, ale keby ho namaloval nejaky neznamy dajme tomu Xavier Zutafun Yafafa, tak by si si len pred nim odplul, a krutil by si hlavou, co je to za mazanica...Podla mna take extravagantne umenie ako picasso, kubizmus, dadaizmus a tak dalej - to su len vystrelky nejakych bohatych zazobanych ludi, ktori sa uz museli nejako odlisit od zvysku, tak si povedali, ze tak toto je super obraz, spravme mu meno a je z neho slavny majster...Zoberme si warhola...Tomato Soup Can - povedz mi uprimne ze to by si nenakreslil...keby to nebol warhol, tak po tom obraze ani pes nestekne...Ale ked si vezmes napriklad tie obrazy co som ja poslal linky, alebo ten co spominala Pinacolada, tak tam hned na prvy pohlad nieco z neho sala...a ked sa pozries na picassove vytvory, pripomina to nejake zle Drivers na Nvidiu a beziacim HalfLife 2, ked su predmety vykreslene ako polygony...neviem, fakt nemusim tie moderne kraviny, ale ako furt pisem, 100 ludi 100 chuti...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Mne sa tiež páči Gustav Klimt :oops: Takmer čokoľvek od neho.
safan
Star
Star

seth82 napísal:mno...musim povedat ze ja berem umenie troska z inej stranky...podla mna je tu na to, aby sa clovek mohol odreagovat od realneho sveta a problemov a malo by to byt nieco ako pohladenie na dusi...Dolezity je hned prvy pohlad / pri pesnicke vypocutie / pri filme celkovy dojem, a ja si nemyslim, ze by som mal stat pred nejakym obrazom pol hodiny, aby som rozmyslal, co tam vlasnte dofaku je na nom, a namahal si mysel chapanim obrazu...Ver tomu, ze keby nebolo vseobecne zname, ze dany obraz co si videl nakreslil Picasso, ale keby ho namaloval nejaky neznamy dajme tomu Xavier Zutafun Yafafa, tak by si si len pred nim odplul, a krutil by si hlavou, co je to za mazanica...Podla mna take extravagantne umenie ako picasso, kubizmus, dadaizmus a tak dalej - to su len vystrelky nejakych bohatych zazobanych ludi, ktori sa uz museli nejako odlisit od zvysku, tak si povedali, ze tak toto je super obraz, spravme mu meno a je z neho slavny majster...Zoberme si warhola...Tomato Soup Can - povedz mi uprimne ze to by si nenakreslil...keby to nebol warhol, tak po tom obraze ani pes nestekne...Ale ked si vezmes napriklad tie obrazy co som ja poslal linky, alebo ten co spominala Pinacolada, tak tam hned na prvy pohlad nieco z neho sala...a ked sa pozries na picassove vytvory, pripomina to nejake zle Drivers na Nvidiu a beziacim HalfLife 2, ked su predmety vykreslene ako polygony...neviem, fakt nemusim tie moderne kraviny, ale ako furt pisem, 100 ludi 100 chuti...
jadna vec...Warhol sa stal slavny koli tej polievke,nie polievka koli nemu.a keby Chlapca s fajkou nenamaloval Picasso ale niekto iny,mal by dnes jeho slavu a obdiv.s tymto nesuhlasim
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

mne sa pačia impressionisti (ehm, ake gyčovite, že) a dadaistické koláže.

napr : Joseph Tuner a jeho "The fighting Temeraire"

krasne, nemyslite ?
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

seth82 napísal: Podla mna take extravagantne umenie ako picasso, kubizmus, dadaizmus a tak dalej - to su len vystrelky nejakych bohatych zazobanych ludi, ktori sa uz museli nejako odlisit od zvysku, tak si povedali, ze tak toto je super obraz, spravme mu meno a je z neho slavny majster...
ach, ty asi nepocuvas klasicku hudbu ? pri klasickej hudbe sa musis naucit pocut nastroje, pocuvat HUDBU, nie blbu melodiu. Rovnako pri takom metale. Vacsina ludi co pocuva hudbu nerozozna bassovu gitaru od bubnov, popripade od podladenej gitary.

rovnako ty nerozoznas umenie od umenia, co nieje nic zle lebo pred 5 rokmi som mal taky istyn azor aj ja. a mylis si modernu s postmodernou. postmoderna je vystrelok zazubanych ludi :)
moderna (picasso, dadaizmus, expresionizmus) je to najcistejsie umenie ake ludstvo kedy vyprodukovalo, IMHO.

dadaizmu sa musim zastat. tento prud ja ani ty nikdy nepochopime, lebo vznikol v hlavach ludi ktory boli zasiahnuty tou najnezmyselnejsou vojnou v historii, videli sialenstvo a boli natolko znechuteny svetom ze sa ho rozhodli negovat. nie ako novodoby existencionalisti ktory nadavaju na ten, ó, hrozny konzum a preto si podrezu zili lebo sused kupil novy mercedes. dadaisti, ty si vedeli najst dovod na uchylnu tvorbu, to teda ano :)
safan
Star
Star

krasne si to povedal.plne s tebou suhlasim.karma + :D no a tvoja odpoved na otazku???
Napísať odpoveď