FAR-CRY s DOOM3 to podla mna odstartovali toto cele nahananie za grafickym sialenym vykonom....ako FAR-CRY je moja srdcovka...bo je jedina hra ktora ma fakt ze bavila a hral som ju na najtahsej obtiaznosti asi tak 2 mesiace...a co potom CRYSIS !!!....A.I. ma byt na tej najnemoznejsie urovny ako vlaste vsetko...len kto vie ci mi to utahne PC
FAR-CRY vs CRYSIS
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
FAR-CRY vs CRYSIS
no co uz sa tesite ci setrite?...tipujem videa uz asi kazdy vydel.
FAR-CRY s DOOM3 to podla mna odstartovali toto cele nahananie za grafickym sialenym vykonom....ako FAR-CRY je moja srdcovka...bo je jedina hra ktora ma fakt ze bavila a hral som ju na najtahsej obtiaznosti asi tak 2 mesiace...a co potom CRYSIS !!!....A.I. ma byt na tej najnemoznejsie urovny ako vlaste vsetko...len kto vie ci mi to utahne PC
.....no najde sa tu taky co sa tiez neskutocne tesi??? na volne pokracovanie...
Re: FAR-CRY vs CRYSIS
no ja sa uplne s tebou tiez tesim na volne pokracovanie hier ktore tu spominas hlavne na far cry a crysis. far cry je moja oblubena hra ktora ma fantasticku grafiku a tak tiez efekty........![]()
-
undertaker35
Expert
to som pocul aj o FarCry a ...asi o kazdej novej hre, takze asi tak, pojde ale len na novsich PC no ved naco by kto robil hru ktora by nikomu nesla??? zo srandy? Vies na prezentacnych obrazkoch bolo ukazane co dany engine dokaze, hra takto vyzerat nebude, bude okresanaMP4-20 napísal:90% ludom ta hra nepojde....
Presne! To som si myslel aj ja o Far Cry ked som mal GF4 MX440 64 mb a islo mi to na medium bez jedneho problemu, 512 MB ram a AMD ATHLON 1800+ XP 1162 MhZ. Tak isto aj o NFS MW a tak tiez mi to slo takmer na medium. Myslim ze Crysis rozbeha v pohode kazde priemerne PC.kenny19 napísal:to som pocul aj o FarCry a ...asi o kazdej novej hre, takze asi tak, pojde ale len na novsich PC no ved naco by kto robil hru ktora by nikomu nesla??? zo srandy? Vies na prezentacnych obrazkoch bolo ukazane co dany engine dokaze, hra takto vyzerat nebude, bude okresana
-
->slavo<-
Addict
hh crysis
dufam ze to moj athlon XP 2500+ zvladne na jednotku ako vsetko doteraz .
ale far cry
to bola super hra a stale je pekne prostredie grafika a vsetko . no na crysis som velice moc zvedavy ako to na mojej masine pojde.
//edit
http://www.sector.sk/novinka/31062/crys ... ealita.htm
tak toto no coment
musim uznat ze to je pecka.
ale far cry
//edit
tak toto no coment
-
MP4-27
Guru wannabe
->slavo<- napísal:hh crysisdufam ze to moj athlon XP 2500+ zvladne na jednotku ako vsetko doteraz .
![]()
ale far cryto bola super hra a stale je pekne prostredie grafika a vsetko . no na crysis som velice moc zvedavy ako to na mojej masine pojde.
//edithttp://www.sector.sk/novinka/31062/crys ... ealita.htm
tak toto no comentmusim uznat ze to je pecka.
-
->slavo<-
Addict
pretaktovaT? chalapce ty co si vypusti z prstov? alebo z hlavy? to jejednoMP4-20 napísal:tak to budes muset dost pretaktovat PC aby ti to slo...ale v tejto hre bude najdolezitejsia VGA...ako vsade vlastne
ked tato hra vyjde a bude sa dat zohnat tak ti poslem scrennshoty ako to umna vyzera kamo. budes
a ked nevies citat tak minimum je graficak zo SM2 no 6600a vyssie ale ja mam SM3
no asi pojde ale bude vyzerat asi ako FC v tom lepsom pripade ....\->slavo<- napísal:pretaktovaT? chalapce ty co si vypusti z prstov? alebo z hlavy? to jejedno
ked tato hra vyjde a bude sa dat zohnat tak ti poslem scrennshoty ako to umna vyzera kamo. budes![]()
nie nadarmo mam GT
a ked nevies citat tak minimum je graficak zo SM2 no 6600a vyssie ale ja mam SM3tak pochybujem ze mi to nepojde.
kazdopadne ja to s principu nepustim na nicom co nepodporuje DX10
-
MP4-27
Guru wannabe
ked budes mat min. detaily tak polovicu veci neuvidis a tie poziadovky este vobec niesu konecne...->slavo<- napísal:pretaktovaT? chalapce ty co si vypusti z prstov? alebo z hlavy? to jejedno
ked tato hra vyjde a bude sa dat zohnat tak ti poslem scrennshoty ako to umna vyzera kamo. budes![]()
nie nadarmo mam GT
a ked nevies citat tak minimum je graficak zo SM2 no 6600a vyssie ale ja mam SM3tak pochybujem ze mi to nepojde.