ja som si to vsimol pri pesnicke od Guns and Roses - Paradise city...ludia ved to je cisty Desmod - Hemeroidy !!!!
nasli ste aj vy nieco???
ide o kopirovanie textu, hlavnej melodie atd...
hemeroidy a paradise city? urcite to neni rovnaka melodia... pustal som si a urcite niedawo napísal:...stalo sa vam niekedy, ze pocuvate pesnicku a zrazu zistite ze je vam strasne znama no ma napr. 20 rokov ale spieva to niekto uplne iny???
ja som si to vsimol pri pesnicke od Guns and Roses - Paradise city...ludia ved to je cisty Desmod - Hemeroidy !!!!![]()
nasli ste aj vy nieco???(okrem hajduci a o.zone
)
ide o kopirovanie textu, hlavnej melodie atd...
bud si hluchy alebo mas daky RMXmasino napísal:hemeroidy a paradise city? urcite to neni rovnaka melodia... pustal som si a urcite nie
viem ze ta pesnicka z mojsejovcov...ja chcem byt v dome neni original od nich.spieva to daka zahranicna spevacka som to pocul ked som siel v aute a zdalo sa mi to zname a potom am to napadlo ze to je rovnaka melodia ako z mojsejovcov![]()
![]()
urcite sa to nepodobadawo napísal:bud si hluchy alebo mas daky RMX
Niekedy až väčší, než sa dostavil pôvodnému skladateľovi.dudinko napísal:Vsetky skladby ktore boli prevzate maju v sucasnosti mega uspech.
tiez sa mi hnusi ta jej verzia, no des a hroza..jin153 napísal:Vazne neznasam a ani citit nemozem ten cover, co teraz prednedavnom urobila daka zenska (ani na meno jej neviem dojst) na Nothing Else Matters