On line Games
On line Games
Ja len že by som otvoril takú tému na čom frčíte. tiež by som sa rád na niečo nehcal namotať.
Napadá ma teraz vel ludí fachčí na Lord of Warkraft alebo tak nejak.
To sa dá ževraj hrať na nejakých neoficiálnych českých servroch.
Potom tu gamesky tymu eve ale také nechcem počuť lebo tam si treba platiť každý mesiac či
Entropia tam sa dá ževraj zarobyť aj ale to nie mna zaujíma len také čo je bud zadarmo ako je mu alebo za nejaký maximálne jeden poplatok a to taký že si tu hru kúpim.
Tak rád by som od vás počul niečo čo sa dá takto hrať a je to :
Pokial možno zadarmo
Má to grafiku aspon trochu na úrovni
A dá sa to aspon trochu hrať
Ale najlepšie by bolo keby to bolo ozaj super hra.
Za typy dopresu dakujem.
Napadá ma teraz vel ludí fachčí na Lord of Warkraft alebo tak nejak.
To sa dá ževraj hrať na nejakých neoficiálnych českých servroch.
Potom tu gamesky tymu eve ale také nechcem počuť lebo tam si treba platiť každý mesiac či
Entropia tam sa dá ževraj zarobyť aj ale to nie mna zaujíma len také čo je bud zadarmo ako je mu alebo za nejaký maximálne jeden poplatok a to taký že si tu hru kúpim.
Tak rád by som od vás počul niečo čo sa dá takto hrať a je to :
Pokial možno zadarmo
Má to grafiku aspon trochu na úrovni
A dá sa to aspon trochu hrať
Ale najlepšie by bolo keby to bolo ozaj super hra.
Za typy dopresu dakujem.
tm_a.s. napísal:teraz asi Age of Empires III + patch
to je ok len to možem hrať asi len ako multyplayer s niekym po sieti cez hamtsi alebo normelne cez servre oficialne ale ja by som chcel nejakú on line hru kde nás bude kopa ked budem mať chuť sa pripojím kúsok zahrám a zase sa odpojím potom budem pokračovať atd niečo na ten sposob
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Jasné že ide, ale nie priamo TTD, ale taká trošku iná verzia OpenTTD.
Ale je to v podstate to isté. Môžeš si to stiahnuť na stránke www.openttd.org . Inak, je to super, kopa serverov. Nebudeš sa nudiť.
Ale je to v podstate to isté. Môžeš si to stiahnuť na stránke www.openttd.org . Inak, je to super, kopa serverov. Nebudeš sa nudiť.
ja hravam online sachy:) aj to sa pocita?
www.gameknot.com
www.gameknot.com
eritrocit napísal:Jasné že ide, ale nie priamo TTD, ale taká trošku iná verzia OpenTTD.
Tak to dik idem to pozrieť ak sa mi pojde niekde pripojit tak to bude super
-
AurusKentauris
Light Expert
oks
Mu online - nieco na sposob diabla takze 2D je to celkom dobre mas tam navyber 3 calssy warrior mag a neco ako lucisnik aj ked maju ine mena dakr wizzard . gladiator asi
. elff
dobra hra su nato free serveri . Fantasty
WoW- To asi seci poznate takze to nebudem rozpisovat
L2 - Lineage2 to tiez poniektory poznate je to nieco ako WOW aj ked z odlisnov grafikou . nieje tam az tak vela zbrani a armoru aspon na C4 verzii ale je uz aj C5 . mozte lietat na drakoch ked nanich zarobite mas tam dost ras a aj classov takze je z coho vyberat . Fantasty
Anarchy Online - TO som moc dlho nehral je to nieco ako L2 len z horsou grafikou je to scifi a je tam tiez z coho vyberat ale je volny len trial co viem
Ryl 2 - DObra grafika dobra hra hral som to dost dlho mate tam 2 rasy ludia a nejake priseri
aj dost classov ktore sa daju casom spojit z este jednim classom a znikne nieco lepsie
Odporucam !!!! je to Free a fantasty
Gun Online - moc toho neviem iba som otom pocul bude to asi neco z vesternu a grafiku to moc dobru nema aspon zo screenov
Runscape - Nic moc ale dost realisticke blba grafika ale nemusis stahovat hra sa to rovno na webe
Silkroad - Nieco ako L2 odohrava sa to volakde v cine a su tam vseliake cinske bajne bitosti a vasimi hrdinami budu ludia no az na zopar cudnych ras
trosku nudne ale zabava zacne v 20 lvli ked si mozete zacat rozvijat bud Assasinstvo hunterstvo alebo obchodnictvo je to zaujmave potom !!!! je to free a je tam dost cechov hlavne na serveri Olympus !!! tiez odporucam !!!!
To asi staci
WoW- To asi seci poznate takze to nebudem rozpisovat
L2 - Lineage2 to tiez poniektory poznate je to nieco ako WOW aj ked z odlisnov grafikou . nieje tam az tak vela zbrani a armoru aspon na C4 verzii ale je uz aj C5 . mozte lietat na drakoch ked nanich zarobite mas tam dost ras a aj classov takze je z coho vyberat . Fantasty
Anarchy Online - TO som moc dlho nehral je to nieco ako L2 len z horsou grafikou je to scifi a je tam tiez z coho vyberat ale je volny len trial co viem
Ryl 2 - DObra grafika dobra hra hral som to dost dlho mate tam 2 rasy ludia a nejake priseri
Gun Online - moc toho neviem iba som otom pocul bude to asi neco z vesternu a grafiku to moc dobru nema aspon zo screenov
Runscape - Nic moc ale dost realisticke blba grafika ale nemusis stahovat hra sa to rovno na webe
Silkroad - Nieco ako L2 odohrava sa to volakde v cine a su tam vseliake cinske bajne bitosti a vasimi hrdinami budu ludia no az na zopar cudnych ras
To asi staci
-
erytrocyt
VIP
Čakal som kedy sa niekto ozve že mu to nejdeEru napísal:mne ten openTDD nejde spustitneviete poradit? vypise to: cannot open file C:OpenTDD/data/sample.cat
Tu je podrobný návod
Kód: Vybrať všetko
http://ottd.tycoonez.com/?id=19 Transport tycoon...download ...
http://ttd.tycoonez.com/?id=43Patch.....download...
http://ttd.tycoonez.com/?id=147