Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
pom
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pom »

aktivne(pravidelne) cvicim vyse roka a zatial mam taky nazor na tieto vsetky doplnky (kreatin, amino , gainer ...) , ze su to totalne zbytocne blbosti, ktore len nicia pecen a oblicky(telo proste nieje zvyknute na taky nahly narast bielkovyn a cukrov), ako som si vsimol borci co to cpu do seba je pravda, ze rychlejsie dosahuju vysledky, ale bez trvaleho efektu. jedna crevna chrypka a je vsetko v prdeli :) staci neskor vysadit tieto pripravky a telo zrazu nema taky prisun tychto latok ako bol zvyknuty a vysledky sa dostavia rychlo (pravdaze opacneho efektu). proste telo bude zvyknute na velke davky bielkovyn, cukrov ... a nedostane ich
... a donekonecna sa neda zit na pripravkoch ;)

ja si zijem na domacej strave, ale aspon viem ze ked prestanem cvicit mozem pokracovat skoro tam isto ako som prestal a bez vyraznejsej straty svalov/hmotnosti.

ps: v prvej serii spravym s 90kg 6opakovani (183cm/75kg)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Nikdy by som take veci nezacal brat, nech je to bezpecne ci nie je. Kamos pije pol litra mlieka denne plus tvaroh a to mu neskodi, navyse je to zdrave. A vysledky na nom teda su vidno. Dalsi kamos co bere kreatin za 2-3 mesiace nabral nehorazny objem, ale prisiel uplne o kondicku. Posilovanie s kreatinom a podobne uz nie je cvicenie pre seba, z radosti po sporte. Ani nevies ako trpia klby ked tak prudko naberies hmotnost.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja chodim do posilovne tak nepravidelne cca 2x do tyzdna... robim to asi preto ze sa potom citim dobre ze som pre svoje teloa j nieco spravil... a co sa tyka nejakeho naberania tak v tom problem vobec nemam nakolko som prirodne hovado (ani nie tak tlsty ako proste velky)... ale zase nerobim nic take profesionalne ze si budem rozvrhavat ktory den budem cvicit ake svaly proste iba pridem a robim co prijde... miery 186/85 :D
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

t0m4s3 napísal:100kil a v hlave prazdno. Takych tu beha, ze sa ani spocitat nedaju.
dalsi hodnotny prispevok truly...
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

hm čitam a dozvedam sa nove veci...tie ¨tabletky a hocijake prašky¨ su u každeho ine.Niekto ich chvali aj doporučuje ked niekto chce pribrat alebo sa chce stať pumpa.Ale zasa niektory zas to opovrhuju.Všetko ma svoje plusi aj minusi.Ja mam 170 cm a 62 Kg.A rozhodol som sa že začnem cvičit a rozhodoval som sa medzi creativom,proteinami a steriodmi a po dostatočnom čitani a bla bla bla...som sa rozhodol ze tak 4 mesiace budem posilovať a uživat steriody.Nechcem byť dajake tluste hovedo.Chcem iba kus pribrať(ziskat objem a silu hlavne).Pocvičim tie 4 mesiace ,dufam ze sa mi nič nestane žiadne vedlajšie učinky...ešte skor než si ich zaobstaram porozpravam sa s jednym trenerom z posilovne.Dufam,že nebudu dajake hrozne problemy s tym , a že dačo priberiem.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

cvic tak rok bez vsetkeho,pripadne s proteinmi,creatinom a poriadnym prisunom bielkovin - ked pises,ze chces trosku nabrat a nestat sa hovadom tak na steroidy zabudni...
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

to Maki : Žu cvičim asi 2 mesiace , možno aj viacej a svalstvo ma mi sice risuje ale zda sa mi že objem už stoji na mieste a sa nežvečuje.Vraj to je tim že s 10 kg robim vela asi tak 50 krat.A kliky urobim 40 krat po 2 razi.Teraz som začal robit kliky o roh posteli zadkom dole.Proste svalstvo sa mi risuje.A myslim si ze nejake tie ¨tabletky a prasky¨ mi k tomu pomožu
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Spermos:Takze ty cvicis dva mesiace doma pod postelou po 50 klikov a rozhodol si sa, ze na to, aby ti svaly zacali rast jednoznacne potrebujes steroidy?Gratulujem, urcite napis ss Toxikomanovi, ten ti totizto dokaze doporucit latky presne pre teba, akoby site na mieru. Kedze tvrdis, ze si si uz o tom precital dostatocne mnozstvo informacii a mas v tychto veciach rozhlad, asi nema vyznam ti tie steroidy vyhovarat,co?
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

to Holubar : ale ma , rychlo som zmenil nazor ked som si nieco precital.Steroidy najviac skodia - je to umelina.Asi racej zacnem brat Creativ a kvalitne proteiny
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a co tak sa vysrat na Kreatin a proteiny a na zaciatok skusit tvaroh kazdy den pred spanim stvrt kila s mliekom a grankom+zacat dvihat aj zelezo?hm?
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

no s tim stvrt kila tvarohom a grankom no nvm...vraj to neobsahuje vsetko to co potrebujem.A Mlieko ano to sa odporuca ale ked ho pijes pomaha ti minimalne , lebo je to 90 % vody...a co sa tika zeleza ?? to uz davno dviham :)
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

SpermoS napísal:no s tim stvrt kila tvarohom a grankom no nvm...vraj to neobsahuje vsetko to co potrebujem.A Mlieko ano to sa odporuca ale ked ho pijes pomaha ti minimalne , lebo je to 90 % vody...a co sa tika zeleza ?? to uz davno dviham :)
tvoja hlava neobsahuje asi co potrebujes.
tlac tvarohy a cvic a vela jedz a vysledky sa dostavia. takze makaj!!!
Lukyno161088
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukyno161088 »

nabehni do spotr obchodu pre posilovanie a kup si nejake PROTEINY popripade CREATYNY ale NIKDY NIEE stereoidy ale bude to dost masne a za mesiac uvidis rozdiel
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

SpermoS napísal:no s tim stvrt kila tvarohom a grankom no nvm...vraj to neobsahuje vsetko to co potrebujem.A Mlieko ano to sa odporuca ale ked ho pijes pomaha ti minimalne , lebo je to 90 % vody...a co sa tika zeleza ?? to uz davno dviham :)
mal by si prijat priblizne 2g bielkovin na 1kg vahy ...teda ak vazis 80kg potrebujes asi 160g bielkovin denne

akymi potravinami ich budes doplnat je len na tebe, no aby si pokryl vacsi okruh aminokyselim mal by si prijimat roznu stravu ...najviac bielkovim obsahuje hovadzie maso, kuracie maso, syry, strukoviny, vlocky
...pri zivocisnych potravinach si treba dat pozor na na tuky, ale na druhu stranu obsahuju viac aminokyselin a su viac stravitelne (na cca 90%) rastlinne cca od 65% - 85%
..mlieko obsahuje priblizne 3g bielkovin na 100g a napr 100g syra je 19g bielkovin ...hovadzie maso 20,8g, kurca 22,5, kuracia sunka 26,6g

----GOOOOOGLE---- :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lukyno161088 napísal:nabehni do spotr obchodu pre posilovanie a kup si nejake PROTEINY popripade CREATYNY ale NIKDY NIEE stereoidy ale bude to dost masne a za mesiac uvidis rozdiel
ty sa chod niekam uvedomit, nevies ani, jak sa tie veci pisu

SpermoS:Lewis ti to napisal pekne, nemas zakladne vedomosti o vyzive, natukaj si google a hladaj vsetko o strave,bielkovinach, sacharidoch az sa z toho poje****, potom mi sem prid napisat, ze tvaroh neobsahuje vsetko, co potrebujes...Co sa tyka bielkovin, kazein je vzhladom na zlozenie, jedna z najlepsich a na noc uplne idealna, lebo v kyseline vyzraza a pomaly sa hydrolyzuje, cize ti dava AK do krvi pocas 4-5 hodin.
A mlieko: ked vypijes pol litra, tak mas v sebe 16g kazeinu, tak nevrav, ze ti moc neda. Urcite viac ako salama, co ma 80% vody a zvysnych 20 je priemyselny odpad
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Suhlasim s holubarom, na suplementaciu a prasky mas este cas, zatial cvic a hlavne zer, zer, zer aj ked sa budes nudit tak zer. Hlavne maso a na veceru ten tvaroh. A aby ti nesibalo stale s tej istej stravy tak bud si davaj tvaroh s pyskotmi alebo bananom resp si to vymixsuj s mliekom a vipi. A tiez by som odporucil vajcia tie tu neboli spomenute. Ja osbne ich surove nepijem ani bielka (hrozi s toho salmonela alebo ina sracka) takze bud zer prazenicu alebo ich uvar natvrdo. A k tomu treningu, trenuj sustavne, nie tak ze dnes sa mi nechce tak kaslem nato, proste sa musis nejako motivovat aby sa ti do toho chcelo.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Lewis napísal:tvoja hlava neobsahuje asi co potrebujes.

ach krasne povedane ;)))

tak tak - bolo to tu pisane viackrat - pred spanim tvaroh,mlieko, cez den dodrziavaj prisun bielkovin a pitny rezim, zamakaj aj v posilke - doma sa vyrysujes ale objem prave neziskas(vlastna skusenost)... a po chvilke uvidis rozdiel.. ja som napr. za necele 2 mesiace takto nabral 2cm na bicepse(mozno to nieje vela, ale niekto je rad ked 0.5cm za rok), maximalka na benchi mi sla od septembra o 10kg hore atd atd... proste len cvic, ak velmi chces tak casom nejaky kreatin, ale dodrziavaj davkovanie a uvidis sam...
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

takze zaruceny recept: EPO, THG, dake betablokatory, aby ste sa nezosypali, nandrolon abo testosteron......Ludia otvorte oci, naco su vam rozne pripravky, 99 percent ludi to nikdy nevyuzije alebo niesu tak fyzicky zreli na to, aby to brali a pomohlo im to, nepoviem profesionalny atlet, plavec a ini, ale brat sracky typu Kreatin, aminokyseliny, proteiny, nehnevajte sa, ale je to podla mna zbytoconst, ked poriadna strava da cloveku viac a ist do svalov a sily za kazdu cenu, to nema zmysel, to by mal kazdy zvazit...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Eagle60 napísal:takze zaruceny recept: EPO, THG, dake betablokatory, aby ste sa nezosypali, nandrolon abo testosteron......Ludia otvorte oci, naco su vam rozne pripravky, 99 percent ludi to nikdy nevyuzije alebo niesu tak fyzicky zreli na to, aby to brali a pomohlo im to, nepoviem profesionalny atlet, plavec a ini, ale brat sracky typu Kreatin, aminokyseliny, proteiny, nehnevajte sa, ale je to podla mna zbytoconst, ked poriadna strava da cloveku viac a ist do svalov a sily za kazdu cenu, to nema zmysel, to by mal kazdy zvazit...
nevies o com pises ..ak su podla teba aminokyseliny, proteiny sracky :lol: :D :D to by si ani mlieko nemal, lebo v mlieku su bielkoviny a tie sa prevazne skladaju z aminokyselin :wink:
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

XilleR napísal:nevies o com pises ..ak su podla teba aminokyseliny, proteiny sracky :lol: :D :D to by si ani mlieko nemal, lebo v mlieku su bielkoviny a tie sa prevazne skladaju z aminokyselin :wink:
ja viem o com pisem, som 4 nasobny ms SVK v sprinte a viem, ze kazde telo ma brzdu, nepobedal som, ze mlieko a tak ako prirodzeny zdroj je nieco zle, prave naopak, clovek by mal skor poriadne zrat ako umelo prijimat t zlozky vo velkom mnozstve, ked nema urcitu vyssiu vychodiskovu uroven, ale zas gainer uznavam, myslis, ze je zdrave, ked nejaky 15rocny chalan, ktory nepremiestni ani 60kg by mal zacat naplno zrat tabletove aminokyseliny a ine pripravky, sak mu to tak narusi vyvoj...nechcem sa s nikym hadat,kazdy mame iny organizmus, ale k comu robit svaly, ked ich clovek nema ako vyuzit...moj nazor
Napísať odpoveď