auto subwoofer

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
aquafresh1
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

auto subwoofer

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

ktory by ste si vybrali ?
tento alebo set za 4990 ?
TEAC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TEAC »

chod na autotuning tam ti poradia
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

UUf...nechces radsej nieco znackovejsie?? Moc hentomu neverim...
Uved ciastku, ktoru si schopny vycapit za audio do auta a co v nom uz mas :wink:
A kchces tubu tak potom asi v tvojej cenovej relacii tuto
:wink:
izmo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa izmo »

ja mam podobnu tubu v aute a hraje super podla mna ti s autom potrasie aj neznackova tuba.vlastna skusenost. este jedna vec ked potrebujem tak ju odpojim(spojene dzekom :D ) a vyberiem z auta do minutky.
aquafresh1
Star
Star

znackovejsie fakt nemozem, este musim dat 4k za autoradio, chcel som sice aj so slotom na usb,ale oravu sencor a roadstar som vylucil,takze som vybral aspom sony na mp3 a ovladatelnym vystupom na subwoofer.. Cize aj ten set za 4990 uz je dost. pozdava sa mi ta tuba,len ci to fakt nebude nejaky plechovy drncavy zvuk... inak aj ja to chcem urobit nejak tak aby sa dala aj vyberat..
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: auto subwoofer

Príspevok od používateľa mathev »

aquafresh1 napísal:ktory by ste si vybrali ?
tento alebo set za 4990 ?
aktivnu tubu radsej neber. zosilovac nech je extra a ten shitny woofer co ti k tomu dodaju mozes potom casom vymenit.. kolegovi co kupil takuto sadu ten reprak lacny odysiel. vymenil ho ale ta bedna je taky tenky sunt...
no v podstate si teraz nadava ze dal 5 litrov za uplny kram a v tej cene co ho to vyslo s kvalitnym reproduktorom mohol mat od zaciatku pokoj

ale radsej by som investoval o par korun viac a kupil nieco ine..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

skus firmu, ktora sa orientuje na tento druh ozvucenia...

http://eshop.dexon.cz/autoozvucovaci_technika.htm

a nie komercne predrazene kraviny ako Sony a neviem co...neda sa to ani len porovnat s napr Clarionom, Blaupunktom, Alpine, Magnat, Bose, alebo aj hore uvedeny link na Dexon...jednoznacne odporucam, ich vyrobky maju vysoku kvalitu a super zvuk - maju dlhu historiu vo vyvoji autoozvucenia, sustredia sa na to, nie ako Sony, ktore vyraba od Lode cez vysokozdvizny vozik po mixery a neviem co este...Dexon ma obchod napriklad v ZA FYI..
aquafresh1
Star
Star

seth82 napísal:skus firmu, ktora sa orientuje na tento druh ozvucenia...

a ie komercne predrazene kraviny ako Sony a neviem co...neda sa to ani len porovnat s napr Clarionom, Blaupunktom, Alpine, Magnat, Bose, alebo aj hore uvedeny link na Dexon...
ano jasne stravil som kopec casu aj rozmyslanim nad tymito znackami,ale tie ceny niesu pre mna, obycajneho vysokoskolaka, preto hladam zatial financne prijatelnu alternativu,.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

aquafresh1 napísal:ano jasne stravil som kopec casu aj rozmyslanim nad tymito znackami,ale tie ceny niesu pre mna, obycajneho vysokoskolaka, preto hladam zatial financne prijatelnu alternativu,.
no ved ale tie ceny na tej stranke sa pohybuju v podobnych cifrach ako si poslal ty...myslim, ze ked by si sa mal rozhodovat medzi tym subwwoferom co si poslal ty a jednym z Dexonov, tak odpoved je jednoznacne dexon a to v porovnatelnej cene...skus si to porovnat...
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

btw ake mas auto?
aquafresh1
Star
Star

fabia preco?
Peterml
Amateur
Amateur

Audio

Príspevok od používateľa Peterml »

Nikdy nepochopím načo si ludia montujú také výkonné audio do auta. Ja mám v aute obyčajné autorádio a ani to nedokážem počúvať na maximum lebo po chvíli z toho bolí hlava. Nechcite mi nahovoriť že vy ktorý tam máte 1000w Subwoofer že ho skutočne využívate a máte z takej hlasnej hudby aj pôžitok. Podla mňa ide len o blbú frajerinu ako to robí aj jeden chlapec u nás, že jazdí so subwooferom na plné pecky a v ušiach štuple aby mu neroztrhlo hlavu. Ale hlavne že sa za ním ludia otáčajú.
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

mam na predaj jeden SUB...neviem nanho najst zosik za rozumnu cenu a autoradio ho ani nenabudi.
ak si z KE mozes ho vidiet
Napísať odpoveď