dredy su teda podla mna uplna sprostost... okrem toho ze je to totalne skazenie dlhych vlasov tak si tym este clovek v dnesnej dobe aj dost koleduje o pruser
Nemam nič proti ľuďom z dredmi, ale mne osobne dredy vadia a je mi jedno kto mičo povie na to že ich nemám. Ja ich nemusím, ale obdivujem važne ludí ktorý sa o ne vedia starať
Samozrejme, vyzeraju uplne skvelo. To s tymi "zvieratkami" a pod. nezmyslami ma dostalo a musim sa smiat. Neviem, ci vam to neuslo, ale totizto uz mame v dnesnom svete aj specialne sampony, kt. su len na dredy. Pri pravidelnej starostlivosti a dobrej hygiene je to v pohode. Mam kamarata, kt. ich ma uz 2 roky a zaujimave, ze on tam ziadne "zvieratka" nema. Takze take nezmysly si nechajte pre seba. Keby som bol co i len trosicku trpezlivy, aby som si nechal narast vlasy, tak si dredy spravim.
safan napísal:poculi ste p4ra ?berte si z neho priklad
picci kazdy ma iny nazor ta co sa jebbes do p4ry... a k teme : dready sa mi pacia no nedal by som si ich... dleh vlasy som mal no jedneho dna to skoncilo a odvtedy nakratko uplne
dredy niekomu pristanu niekomu nie ... mne osobne sa na niekom pacia a na niekom zase nie ... ja osobne by som ich nechcel ... to s tymi zvieratkami tak ako uz bolo spomenute ... neumyvaj si hlavu a aj ty ich budes mat ... staci pouzivat sampony na to urcene a bude dobre
Vazne, dredy ano, ale ako komu.
Tak sa mi to zda ze ludia si davaju dredy aby boli cool, aj ked sa to niektorym vobec nehodi...ale co je potom na tom take skvele ked to ma kazdy druhy??
Yo-Yo napísal:Vazne, dredy ano, ale ako komu.
Tak sa mi to zda ze ludia si davaju dredy aby boli cool, aj ked sa to niektorym vobec nehodi...ale co je potom na tom take skvele ked to ma kazdy druhy??
Nymyslím, že by dredy na slovensku boli superhitom.....až tak veľa ľudí ich za s nemá Alebo to iba ZH je také zaostalé mesto????
pHysIQ napísal:Neuznavam pestovanie zvierat na vlastnej hlave. Dredy by som si nikdy nedal. A to aj ptreto lebo vacsina ludi co ma dredy ide na drogach. (Vsetkych ktorych poznam su taki.)
a z toho usudzujes ked si urobis dredy zacnes brat drogy??
osobne sa mi to velmi paci..
Dredy? beriem.. u ludi ktori vedia o co ide.. dredy niesu moda.. dredy su kultura.. o dredy sa treba starat viac ako o "normalne" vlasy.. a jasne ze sa najdu humusaci co sa o ne nestaraju.. ja som za dredy.. u rastacov.. aspon u tych ktory rasta uznavaju.. bo sa najdu aj taki co lubia boba marleyho a chcu ist na jamajku a chcu mat dredy.. a to je vsetko co o rasta kulture vedia.. taki nech sa nestaraju.. tolko moj nazor.. mier
Dredy nemám, ani sa mi to veľmi nepáči. I keď niektorým ľuďom sa celkom hodia. Ale musí sa tam zdržiavať také množstvo hávede, že môj chameleón by si pochutil