cafte...
mam doma tento regulator:
http://www.tichepc.sk/product.php?it_id=849&ca_id=44
v podstate od dava odpor. keby ze ho napojim na osvetlenie co mam v PC (2x 30cm a 2x 10cm led diody) mysliete ze by som vedel regulovat to osvetlenie. alebo je to velke napatie??
ak nie. co by ste mi doporucili na regulaciu intenzity osvetlenia
dakujem
intenzita osvetlenia v PC
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Hm, no tazko regulovat neonku... Ona potrebuje urcite napatie, aby sa vybudila a vobec svietila, ked to nahodou spravis - regulovanie intenzity, tak to bude vo VELMI malom rozsahu, takze sa to ani neoplati, efekt o nicom... Tymto to regulovat asi tazko mozes, pretoze regulovat 12v napatie privadzane do menica je blbost, leda tak vystupne napatie z invertora, to mas okolo 600V ~, zalezi od typu, ale hybe sa to okolo ~600V, a dajme tomu pri 500 sa zapne samotna katoda, do 500 ti ani neprdne - to je len obrazne povedane, treba vyskusat. Musis ale regulovat tych 600V z invertora. Este existuje vecicka, ktora ma v sebe mikrofon, je to vlastne menic, a v zavislosti od zvuku blika neon podla hudby - farebna hudba. Tak potom si zozen to a miesto mikrofonu a elektroniky, si to prerob na potenciometer, ale to bude dost tazke a neefektivne podla mna...