Je to nadherny film plny emocii noo asi tak som to prezivala ja doma na gauci..a najhorise bolo ked ho sili zabit...vplakala som si do vreckovky litre vody...ale uzasne uzasne
Si dostal chut si zaspamovat ? ked nevies o com je rec tha naco pises ? nevies citat ? Si precitaj nazov temy a zopar prispevkov a logicky ti dojde ze je rec o filme "Zelená Míľa" original "Green Mile" co na tom nechapes ???!!!
akoze vzdy ked vidim ten film tak som rozklepany ako ****... normalne mi to hra na city a uvedomujem si kolko skvelych ludi, ale aj kolko bastardov spič**nych tu je..... fakt ze "drama" ako sa patri.
krupica_dnb napísal:akoze vzdy ked vidim ten film tak som rozklepany ako ****... normalne mi to hra na city a uvedomujem si kolko skvelych ludi, ale aj kolko bastardov spič**nych tu je..... fakt ze "drama" ako sa patri.
Ikarus napísal:Zelena míla sa mi paci len jedna vec mi na nej vadi asi trochu privela čarov
privela carov je v HP nie v zelenej mily tu malen jeden cernoch dar a to niesu cary ja verim ze daktori ludia dokazu ovplyvnit inych proste si to predstav inak ako v tom filme nemusel to vypustat ustami v podobe musiek abo co to bolo ale v pohode mohol tu chorobu vstrebat volakedy som sa o taketo veci zaujimal keby si dokazal rozkazovat svojmu telu dokazal by si sa sam liecit pripadne poznam ludi ktori ti dokazu odovzdat vlastnu energiu dotykommozno sa ti to zda smiesne a absurdne ale ver tomu keby nebola cirkev tak dnes je to bezny ukaz ta energia je beznou schopnostou Druidov si uplne unaveny on pride k tebe a podobne ako vo filmoch ti dotykom doda energiu len bez toho saskovania co je vo filmoch
ten film je perfektny ako moj naj film je forest gump a zanim je hned zelena mila a dakou zahadou tam hra Hanks podla mna jeden z naj hercov