Jaky pouzivate prohlizec?
Ako FF tak aj Opera vie byť jednoduchá.. otázka 30 sekúnd.Baciiik napísal:btw:v jednoduchosti je silaaaaaaaaa firefox ma tu jednoduchost a silu to co sa o opere neda povedatt fuuuuuj
Lenže s tou jednoduchosťou v dnešnej dobe pri normálnom používaní Internetu nepochodíš.. si nútený používať niečo naviac.. a to si vo FF musíš doťahať v podobe rozšírení a v Opere to už je väčšinou v rámci inštalačného balíka.
Dva-tri roky som bol Opera fan.. od vydania FF2 som však prešiel k tomuto prehliadaču.. zatím sa s ním učím pracovať, ale dá sa.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Mozilla_Fi ... t.C3.B3riatm_a.s. napísal:aky je rozdiel medzi firefoxom a mozillou...sak firefox je len plugin do mozilly ne?
Aj by som pouzival operu ale ako snou zacnem surfovat tak sa mi hned monitor hodi akoby do rozlisenia 50x50 a vidim velke prd,..v tej rychlosty sa mi zda najlepsia..ale tiez aj opera je v tom good.
Najviac ma hneva na opere ze sa musia instalovat tie packy..viete co myslim...pritom opera to uz ma vsetko davno v sebe no co uz raz pride caj aj na ff kedy vsetko bude mat v sebe.
Ja pouzivam staru verziu ff 1,5 sice uz je nova aj som ju skusil ale chodila nejak diivne.,,tak som dal staru dobru 1.5.
Nech sa kazdy uzivatel pozuiva taky prehliadac v ktorom sa mu pohodlne surfuje,,,a je mu simpaticky co viac dodat end
Najviac ma hneva na opere ze sa musia instalovat tie packy..viete co myslim...pritom opera to uz ma vsetko davno v sebe no co uz raz pride caj aj na ff kedy vsetko bude mat v sebe.
Ja pouzivam staru verziu ff 1,5 sice uz je nova aj som ju skusil ale chodila nejak diivne.,,tak som dal staru dobru 1.5.
Nech sa kazdy uzivatel pozuiva taky prehliadac v ktorom sa mu pohodlne surfuje,,,a je mu simpaticky co viac dodat end
-
Eagle60
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Uvidim casom mozno si ju dam spat. No aj tak zatial stara neprekazabrm napísal:No hold máš smolu.. naďabil si na nejakú nešťastnú kombináciu ovládačov svojho OS..Mne 2.0 funguje na 99,99% a ešte je aj dvakrát rýchlejšia pri prvom štarte v porovnaní s 1.5..
Btw: pri tej zatazi na 100% som nevedel otvorit menu Start a vypnut PC tak som musel gombikom na bedni