Ako riesit nezaujem u druhej strany.
-
Lukyno161088
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Presne v tejto situácii som. Skúšal som vela báb zbaliť ale nikdy som nezašie ďalej ako ,,povedala že budeme len kamaráti" na tie som presne tak zabudol ako tu píšete... Ale tentoraz keď som sňou chodil a ani nemžem povedať že ,,chvalabohu som sa jej zbavil" lebo táto bola taká moja pravá. Všetko sa mi na nej páčilo. Aby ste ma epšie pochopili, bola proste 98%-ná kompatibilita. S nikým som sa necítil tak dobre ako sňou. Teraz ma však nechce, nech sa jej akokoľvek doprosujem nech mi dá šancu, nechce dať. Medzitým sa zalúbila do chlapíka čo má vážnu priateľku a on ju odmieta ale možno iba navonok lebo stále sú spolu.Chodila som kedysi s chalanom, ktory ma nechal, uz je to rok, ostali sme sice kamarati, ale ja ho stale velmi lubim. V poslednych mesiacoch som aj vyvinula velku snahu, aby sme sa nejak dali dokopy...
Tento istý prúser mám aj ja. Chcel by som byť sňou kamoš aby som ju mal poruke keby náhodou si to rozmyslela tak sa dáme dokopy. Ale na druhej strane nedokážem byť sňou kamarát presne pre to ako aaliyah...Nedokazem byt proste v kontakte s niekym, koho lubim, koho chcem a tvarit sa, ze je to v poriadku, ked to tak nie je
-
hornblower
Light Professional
Re: Ako riesit nezaujem u druhej strany.
ty vole presne toto som zazil nedavno. Presne nevedel som sa sustredit na nic, vsade som ju videl. Cely den som na nu myslel. Nebavilo ma uz ani CSrivatnt2 napísal:No sorry ak to tu je ale mam taky osobny problem.
Odkedy mam psa chodievam casto a dlho von. Takto som sa zoznamil aj s kamoskami mojej stareeej kamosky. Mam len 16 no a zalubil som sa do jednej 14tky. Som do nej totalne zalubeny, ale na 100% viem ze ma nelubi, bere ma ako kamosa a to je vse. Ako ju mam vykopnut z mojej hlavy??!! Uz 2 tyzdne mam kvoli nej debku, nespim a mam toho plne zuby... Mate nejaky recept?
![]()
//uz predtym som mal zopar "frajerok" ale toto je ine, proste to co ku nej citim je spalujuci pocit...
Ja som to vyriesil tak, povedal som jej co k nej citim /proste som vylozil karty na stol/. A hned som sa citil slobodnejsi, odprostil som sa od neistoty ktora zvazovala. Vysledok sice nebol uplne podla mojich predstav ale aspon som sa stal opat slobodnym.
no neviem, podla mna, o lasku na neprosi...ta bud je alebo nie je...ak si ju clovek "vyzobre", tak si ju potom prestane vazit...aspon u mna by to tak fungovalo...aj ked by som chcela byt s nim, zas mam urcite hranice, ktore neprekrocim...proste ak on NECHCE, tak s tym nic nenarobim...ziadne prosenie..to si myslim aj tak nezaberie...MayDaySK napísal:Teraz ma však nechce, nech sa jej akokoľvek doprosujem nech mi dá šancu, nechce dať.
a pre ktoru moznost si sa rozhodol?MayDaySK napísal:Tento istý prúser mám aj ja. Chcel by som byť sňou kamoš aby som ju mal poruke keby náhodou si to rozmyslela tak sa dáme dokopy. Ale na druhej strane nedokážem byť sňou kamarát presne pre to ako aaliyah...
Zatial pre žiadnu a ešte aj to je problém že pre ktorú možnsť sa mám rozhodnúť. Popravde povedané mi ani jedna nevyhovuje. Keď sa sňou budem stretávať je to blbé lebo niekde sa písalo že nemôžem vsebe dusiť tú ásku knej, iba by som sa pri nej trápil, ale bez nej by to bolo ešte horšie... Som natom ako to príslovie: Svami zle, ale bez vás ešte horšie... Chápeš? Velmi to je blbé. Kam som sa ja zamotal, mal som ostať radšej večný panic... Keď je láska o tom že samé odmietanie, rozchody, trápenia.. Tak to nemá cenu, radšej byť single a venovať sa zálubám.
-
M4rko_PolO
Light Expert
-
nico :)
Medium Expert
Re: aa
No toto je povedane trochu pejorativne, ale vo vseobecnosti je to pravda... cest vynimkamBohdan12 napísal:kasli na nu nemysli na to hadam sa koli niakej 14 nebudes trapit a nezabudni vsetky 14-15tky nevedia co chcu su najivne a sproste
Lenže skús mať nezáujem ak si do tej druhej osoby zalúbený/á... Kôli nej nespávaš, nevieš sa sústrediť a je to ako vírus...Ako riesit nezaujem u druhej strany?
Hm nezaujmom s tvojej strany
Výzva! Chcem poprosiť každého kto mi písal v poslednom čase SS aby to zopakoval lebo som nedopatrením klikol na zlé tlačidlo a odstránil som všetky prijate správy
-
midnight_man
Guru
all
presne,,,ako tu myday spomina,,aj ked ju mozno nebudes stretavat,,nezabudnes...tazko sa zabuda..nie kazdy to vie,,MayDaySK napísal:Lenže skús mať nezáujem ak si do tej druhej osoby zalúbený/á... Kôli nej nespávaš, nevieš sa sústrediť a je to ako vírus...
-
midnight_man
Guru
all
uffff kamo zavlaj prvemu kamaratovi co mas v tel.zozname a padajte volade na pivo!!!!!!!!!!! ttoto ti akoze odporucam,,,,, nechci mat depky,,ani nic podobne,,to ti neprajem,,nikomu,,ani najhorsiemu nepriatelovi toto neprajem,,je to nieco brutalne,a ak chodis do skoly a chces ju dokoncit tak ti odporcuam aby si si ani babu nehladal .elbo ked pride najhorise tak ono sa to odraza na vsetkom,,aj na prospechu,,,,Dieg0 napísal:Viem ze to moc nieje k veci ale este som vobec nemal ziadnu babu a chyba mi ked nemam depky z bab a netrapim sa kvoli nim ... nemozem kvoli nim spat.Fakt uprimne mi to chyba.Mozno som trocha cudny
-
Shark NX
Addict
Diego nesed doma ale chod do mesta z kamosmi atd ... urcite raz stretnes nejaku babu ktora sa na teba v podniku krasne usmeje a uz to ide ...
a Midnight .... takto to co si povedal z tou skolou to je trochu divne nemyslis???? mal som dost bab pocas skoly a normalne to slo dalej ... Ta tvoja uvaha plati len v tom pripade ze si najvacsi Sprt a ked si to vecer neprecitas 100x tak sa to nenaucis ... v tom pripade mas pravdu ...
a Midnight .... takto to co si povedal z tou skolou to je trochu divne nemyslis???? mal som dost bab pocas skoly a normalne to slo dalej ... Ta tvoja uvaha plati len v tom pripade ze si najvacsi Sprt a ked si to vecer neprecitas 100x tak sa to nenaucis ... v tom pripade mas pravdu ...
-
midnight_man
Guru
all
nie ale viem ze ma nic nebavilo,,totalne nic,nemal som naladu a toboz som nemal naladu sa nieco ucit,,cely den mi bol ukrandnuty,,profaka som mal vysoko na ha ku ked mi nieco vysvetloval,,,stale som mal aj mam v hlave len jednu osobu,,a to sa tazko sustredi,,a potom doma ked sa chces nieco naucitShark NX napísal: a Midnight .... takto to co si povedal z tou skolou to je trochu divne nemyslis???? mal som dost bab pocas skoly a normalne to slo dalej ... Ta tvoja uvaha plati len v tom pripade ze si najvacsi Sprt a ked si to vecer neprecitas 100x tak sa to nenaucis ... v tom pripade mas pravdu ...
-
midnight_man
Guru
all
no viidite to bude ono,,ja som to vravel,,a tak to aj vyzera,,polrocne vysvecko paradne,, vyznamenanie,,a teraz? posledny tyzden iba 5 4 3 zbieram,,,
Re: all
no len moj problem je ze to zacalo este pred vianocami a to polrocne som si pekne pokaslal po vianociachmidnight_man napísal:no viidite to bude ono,,ja som to vravel,,a tak to aj vyzera,,polrocne vysvecko paradne,, vyznamenanie,,a teraz? posledny tyzden iba 5 4 3 zbieram,,,