Prosiom vyznam sa celkom dobre do mobilnych telefonov ale moja K800-vka mi vzdy vypise ze si chce aktualizovat software--mal som uz viacero telefonov ale tento je prvy co si chce aktualizovat soft
ide o to ze chcem vediet kolko sa za to pali pretoze telefon mam kupeny riadne a nie na akciu
proste chcem vediet ci za tu aktualizaciu budem daco platit a ci mi ta aktualizacia co ja viem nezmeni jazyky alebo nastavania....dakujem vopred...tepefon ma s tym furt otravuje a ked by som mal moznost tam zadara nahrat novy soft bez toho aby som stratil zaruku tak to by bolo vazne super...
ale zmaže sa ti všetko z pamäti telefónu, takže by som všetko copol na pamäťovú kartu a kontakty na SIM-ku... a keď ho máš v záruke mali by ti to spraviť free...<predpokladám, že keď si spomenul, že si ho kúpil riadne, tak je nový a má záruku>
trizzo napísal:zmazu sa len nastavenia, nie osobne data!!!!!
ako myslis osobne data ? to akoze telefonny zoznam, SMS, MMS, Kalendar, poznamky ... mu tam zostanu ?
prepaloval som uz pomerne vela FW na telefonoch ale zatial som sa nestretol s tym aby pri prepalovani nezmazalo uplne vsetko z telefonu ... moja rada najprv komplet zaloha a potom az upgrade ...
proste zaloha musi byt
ob3l1x napísal:ako myslis osobne data ? to akoze telefonny zoznam, SMS, MMS, Kalendar, poznamky ... mu tam zostanu ?
prepaloval som uz pomerne vela FW na telefonoch ale zatial som sa nestretol s tym aby pri prepalovani nezmazalo uplne vsetko z telefonu ... moja rada najprv komplet zaloha a potom az upgrade ...
proste zaloha musi byt
pred mesiacom som robil upgrade na M600i, cez aktualizacnu sluzbu.....nastavenia v cudu (zvuky na sms a pod, farebna schema, tema, apod.), ale ostatne vsetko zostalo nedotknute.....