Tunneling
Tunneling
Zdravim, uz nejake dve hodiny hladam na nete a na hojku nejaku temu co by helfla, ale stale nic. Moj problem je, ze som na intraku, je proxac, asi firewall a kraviny a samozrejme nechce ist hamachi a torrenty. Hamachi chvilu fungovalo tak, ze som videl kto je pripojeny a prestalo uz aj to.
Skusal som program yourfreedom, s nim to fungovalo na uTorrent, ale je to verzia na 30 dni, obmedzene 5kBit dowload a kazdu hodinu sa treba zas pripojit. Preto sa pytam, je nejake riesenie pre mna? Nieco cim by som mohol tahat cez torrenty, alebo to Hamachi, to by fakt bodlo. Dik vopred
Skusal som program yourfreedom, s nim to fungovalo na uTorrent, ale je to verzia na 30 dni, obmedzene 5kBit dowload a kazdu hodinu sa treba zas pripojit. Preto sa pytam, je nejake riesenie pre mna? Nieco cim by som mohol tahat cez torrenty, alebo to Hamachi, to by fakt bodlo. Dik vopred
ak by ti stacilo 56kbps co pochybujem tak je moznost:) http://www.2gm.cz/?page_id=12
ano, to bude na torrenty uplne idealne:)sundevil napísal:ak by ti stacilo 56kbps co pochybujem tak je moznost:) http://www.2gm.cz/?page_id=12
ak uz sme pri tom, preco nevyuzijes lokalnu siet? na internate isto niekto nieco zdiela.
pol roka dozadu to bol najidealnejsi sposob tahania cez p2p siete pre ludi co nemaju verejnu ipcku, ich server bezal v testovacom rezime a zadarmo ponukali toto vpn pripojenie, bez obmedzenia rychlosti a dokonca s verejnou ipckou, bola to velmi dobra vec, ale potom to spustili naostro a uz sa musi platitenter00 napísal:ano, to bude na torrenty uplne idealne:)
moze byt, pokial to bolo bez limitov je jasne dobra vec.sundevil napísal:pol roka dozadu to bol najidealnejsi sposob tahania cez p2p siete pre ludi co nemaju verejnu ipcku, ich server bezal v testovacom rezime a zadarmo ponukali toto vpn pripojenie, bez obmedzenia rychlosti a dokonca s verejnou ipckou, bola to velmi dobra vec, ale potom to spustili naostro a uz sa musi platit
mne vyhovuje aj moj terajsi sposob, chello to isti:)
napr. www.hotspotshield.com ,treba pohladaťenter00 napísal:vpn, pekne...
ale kto mu poskytne vyustenie na druhej, neblokovanej strane? o tom sa tu bavime.
Lokalnu siet?enter00 napísal:ano, to bude na torrenty uplne idealne:)
ak uz sme pri tom, preco nevyuzijes lokalnu siet? na internate isto niekto nieco zdiela.
Tu nie je NIC
dam hladat Metallica
najde 3 albumy...
kokos
Ale zabilo ma, ked nenaslo ani jeden half-life 1, same CS...
Ale ked som dal z haluze hladat arash, tak nejak 1000 ludi isto malo.
To je dc hub na 4 intraky, ale je to v podstate nahovno.
Ale diky za pomoc vsetkym
EDIT: inak cez Bearshare to spolubyvajucemu taha, aky protokol je Bear?? Ja som vzdy myslel ze to je p2p