ake mam IQ? privelmi vysoke na to na ake sa citim a zaroven privelmi nizke na to aky mam potencial - ale nakolko si uvedomujem ze je nizke tak sa nesnazim vuzivat jeho strop nakolko je moc nizke na to aby som vyuzil jeho moznosti naplno inymi slovami inteligentny blbec
ejjj, tak teraz si ma naštartoval. raz v škole sme si robili iq testy...kurňa, ale nevím koľko mi vyšlo... snáď som neni už úplne tupý
takže si spravím, lebo ako hovorím - nakopol si ma touto otázkou...
nechcem vam kazit radost, ale ak vam v nejakom teste na nete vyslo 140 a myslite si aki ste skveli tak bacha na to aby ste neboli sklamani az si urobite niekedy normalizovany IQ test u psychologicky
nejakych 130-140... testov som robil vela vselijakych a viac-menej to bolo vzdy v tom rozmedzi... raz dokonca 182 aj ked ozajstny IQ test s nejakym psychologom som este neskusal... ale zaujimalo by ako som na tom
Tieto testy, že psychotest a ine koko** vám zistia tak holý koko* a vy tu píšete, že vam vychadz okolo 140a viac tak to je sprostost a už nehovorím o tej sprostosti, že to sem píšete a musim povedať, že som sa riadne pobavil
Prioritas napísal:Tieto testy, že psychotest a ine koko** vám zistia tak holý koko* a vy tu píšete, že vam vychadz okolo 140a viac tak to je sprostost a už nehovorím o tej sprostosti, že to sem píšete a musim povedať, že som sa riadne pobavil
Nikto ta nenutil citat tento topic a tiez si tu nemusel pourazat polku fora