Pisem si s holkou cez internet-co dalej
Pisem si s holkou cez internet-co dalej
Thak na uvod,spoznal som holku cez internet s ktorou si pisem iba mesiac a pol ale som do nej buchnuti jak do nikoho v zivote
V com je problem ? No problem je v tom: 1.byva v inom meste 2.ma o tri roky viac nez ja 3.na vianoce pride do mojho mesta a chce sa stretnut. Hm no co povedat posielala mi fotky (nic eroticke az tak daleko nesme)ja jej no proste som si s nou pisal kazdy den. Ale ja sa bojim toho co ked si zo mna robi srandu a chce sa so mnou stretnut len aby ma vysmiala,newiem ci aj keby sa mi nechcela vysmiat do oci co by sme spolu robili,ocom by sme sa rozpravali,no proste newiem voooobec nic. A este ako som spominal som do nej buchnuti omg ze to sa neda popisat ze na nu myslim stale a mam strach z odmietnutia ze povie ze som jak kkt alebo nieco podobne. Prosiiiiim vaaaas vsetkych ktory by ste mi vedeli nejak pomost bol by som rad keby ste mi dali nejake rady. THANKS ALL 
-
Lukyno161088
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
takze bola by dobre blba keby sa tam za tebou trepala len preto aby ta vysmiala a este k tomu na vianoce..pri takej babe nic nepovedat otocit sa a ist prec..ale myslim si ze to nema v plane...to by bola fakt hlupa a to by si uz zistil..nemyslim si ze sa mas coho bat..to iste si moze mysliet ona takze smelo do toho
-
Reli.C
Medium Star
Lukyno161088 napísal:a teraz co ktoru chces vsetky 3 a ak sa xe stretnut tak chod a uvidis a ak ta vysmeje tak ju posli do PPPP
k téme: ja si myslím, že sa ti nechce vysmiať ani nič ... podľa mňa to bude úplne normálne stretnutie ,,, akože hovoríš že sa možno nebudete mať o čom zhovárať ... kámo ... je to žena
///
čistá pravda ... a aj keď by tak NEDAJ BOŽE sa stalo, tak sa riaď tým, čo ti poradil Lukynozuzu44 napísal:takze bola by dobre blba keby sa tam za tebou trepala len preto aby ta vymiala
tak ju posli do PPPP
-
Lukyno161088
Light Expert
-
audiotrack
VIP
-
Lukyno161088
Light Expert
-
jin
VIP
Preco by ta mala chcet vysmiat?? Podla mna sa normalne stretnete a pokial si do nej fakt buchnuti(
) tak jej to normalne povedz. Myslim ze nemas co stratit. Ci to s tebou mysli vazne mozes zistit aj podla toho, ci ti napise na icq prva, alebo ci sa pyta vacsinou ona alebo ty. O temy na rozhovor sa neboj. Tie sa vzdy najdu. Problem 1: Kdyz ji milujes neni co resit
3 roky nejsu ziaden problem, pokial nemas 13
Problem 2: Laska hory prenasa. Vdzialenost by tiez nemal byt problem. Pokial nebyva 500Km od teba, tak za nou mozes obcas skocit, alebo sa stretavat v nejakom inom meste medzi vasimi bydliskami.
Good luck
Problem 2: Laska hory prenasa. Vdzialenost by tiez nemal byt problem. Pokial nebyva 500Km od teba, tak za nou mozes obcas skocit, alebo sa stretavat v nejakom inom meste medzi vasimi bydliskami.
Good luck
-
erytrocyt
VIP
Heh, si v zaujímavej situácii. Ale nenapísal si nám, ako ten váš "vzťah" berie ona. Chce prísť. To je super. Ale máš z nej pocit, že je to obojstranné? Ak áno, sakra chlape nie je čo riešiť
A to že býva v inom meste. Je to problém? No ak to nie je 100-200 km. Ak si študent, začneš si privirábať a budeš mať peniaze na to aby si za ňou došiel. Ja som 20 Km dochádzal vždy v utorok, stredu, piatok, v sobotu a v nedeľu. Občas som sa dotrepal aj vo štvrtok
Láska hory prenáša, pamätaj

-
krupica_dnb
Medium Professional
v živote vždy natrafíš na trúby ktoré si chcú začať niečo s niekým len zo srandy a tak- to ťa ale nesmie odradiť aby si hľadal vhodnú babu... Nevieš o čom sa rozprávať? Veď niečo sa spýtaš, ona začne odpovedať a konverzáciu rozvíjaš ďalej, no problem.... No a tiež záleží od diaľky- mal som vzťahy nadiaľku cca 20, 30km a dalo sa- je to kus finančne náročnejšie ale zas o to viac sa naseba budete tešiť.... No a ten vekový rozdiel- ak je od teba o 3 roky staršia (dúfam že si jej povedal aký si starý !) taxa chce možno len tak kamarátsky stretnúť...
Ale dám sem svoju skúsenosť- vyše roka som si písal s jednou babou.. pripadal mi úplne super, taká pohodová, že vždy sme sa dokázali porozprávať o spoločných veciach a tak, po roku sme sa stretli, začali spolu chodiť ale zistil som že aká je- vôbec by ma to nenapadlo kebyže ju nespoznám- bol to úplne iný človek, taxi daj pozor nato
Ale dám sem svoju skúsenosť- vyše roka som si písal s jednou babou.. pripadal mi úplne super, taká pohodová, že vždy sme sa dokázali porozprávať o spoločných veciach a tak, po roku sme sa stretli, začali spolu chodiť ale zistil som že aká je- vôbec by ma to nenapadlo kebyže ju nespoznám- bol to úplne iný človek, taxi daj pozor nato
ok moc ste mi pomohli a nefim dialka no hm hm hm newiem ci to nebude probllem pretoze hodim na hokej a som stale niekde prec takze by som asi za nou nemohol chodit a jak si povedal ja by som bol nerad kebyze to bola len taka kamaratska schodzka ale to je jedno hlavne ze sa stretneme a DIKY ALL
// Hm som si s nou zase pisal a dozwedel som sa ze on ma ma rada iba ako kamosa .A ja som jej powedal ze ja ju mam normalne rad a ze som do nej buchnuty a ona na to ze to je problem ze aj tak ona byva inde a ja inde
OMG co mam robit teraz by som sa najradsej zabil
Co mam podla vas robit na nu zabudnut alebo sa pokusit ju zaujat na tej schodzke ???
// Nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV a nepouzivaj X miesto CH, W miesto V etc. (vid. pravidla). Upravil Tomasito
// Hm som si s nou zase pisal a dozwedel som sa ze on ma ma rada iba ako kamosa .A ja som jej powedal ze ja ju mam normalne rad a ze som do nej buchnuty a ona na to ze to je problem ze aj tak ona byva inde a ja inde
// Nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV a nepouzivaj X miesto CH, W miesto V etc. (vid. pravidla). Upravil Tomasito
Hm som si s nou zase pisal a dozwedel som sa ze on ma ma rada iba ako kamosa .A ja som jej powedal ze ja ju mam normalne rad a ze som do nej buchnuty a ona na to ze to je problem ze aj tak ona byva inde a ja inde
OMG co mam robit teraz by som sa najradsej zabil
Co mam podla vas robit na nu zabudnut alebo sa pokusit ju zaujat na tej schodzke ???
-
jin
VIP
Nuz, blbe to mas....Namotal si sa na niekoho, kto ta bere iba ako kamarata. Mas 2 moznosti. Zabudnut na nu, co nebude az tak tazke,staci jej nickNeF!m napísal:Hm som si s nou zase pisal a dozwedel som sa ze on ma ma rada iba ako kamosa .A ja som jej powedal ze ja ju mam normalne rad a ze som do nej buchnuty a ona na to ze to je problem ze aj tak ona byva inde a ja indeOMG co mam robit teraz by som sa najradsej zabil
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Te-wei
Medium Professional
nechcem byť sviá, ale tým, že si jej napísal,že si do nej buchnutý, si to poriadne pohnojil (pos*al). Tonemôžeš povedať babe s ktorou si len píšeš a ešte ste sa nestretli. Asi ju tým dosť odradíš. teda mne ak by toto baba napísala, by som sa s nou asik nestretol, vlastne určite nie, stalo sa mi to asi 2x a pak so stretnutia nič nebolo. nieže by som sa bál, ale nechcel som aby sa na mňa moc naviazali, lebo som vedel, že je to jednostranné.
Ale teraz aj niečo nádejnejšie. to,že ti povedala, že ťa má roda ako kamaráta, neznamená, že ťa takto bude máť rada už stále, môže sa to zmeniť. Dôležité je aby si už do nej nehustil ako si zamilovaný a správaj sa len ako kamarát, daj jej šancu poznať ťa! A buď trpezlivý a nič neočakávaj, lebo sa môže stať, ťe sa nič nezmení, alebo zmení k horšiemu a ty sa len budeš trápiť.
Rob to ako ja, tiež sa mi jedna baba páčíla,povedala však, že môžeme byť len kamaráti a aj tak sme sa po pár mesiacoch spolu vyspali
a teda aj spolu chodili. Trpezlivosť je silná zbraň.
Chce kamaráta? Buď jej tým najlepším
Ale teraz aj niečo nádejnejšie. to,že ti povedala, že ťa má roda ako kamaráta, neznamená, že ťa takto bude máť rada už stále, môže sa to zmeniť. Dôležité je aby si už do nej nehustil ako si zamilovaný a správaj sa len ako kamarát, daj jej šancu poznať ťa! A buď trpezlivý a nič neočakávaj, lebo sa môže stať, ťe sa nič nezmení, alebo zmení k horšiemu a ty sa len budeš trápiť.
Rob to ako ja, tiež sa mi jedna baba páčíla,povedala však, že môžeme byť len kamaráti a aj tak sme sa po pár mesiacoch spolu vyspali
Precital som iba prve tri prispevky ale :
>> Davaj si velky pozor na vztah cez net.
>> To znamena cim skor sa s nou stretni aby ste vedeli na com ste.
>> Niekto pisal ze by sa za nim netrepala aby ho mohla vysmiat, ale on napisal ze ona sa netrepe za nim ale ze bude v jeho meste a chce sa stretnut.
>> Nikdy sa nezabuchuj cez net. to je jedno ako dlho sa poznate.
>> Vzdialenost nie je problem.
>> kolko mas rokov?
>> Davaj si velky pozor na vztah cez net.
>> To znamena cim skor sa s nou stretni aby ste vedeli na com ste.
>> Niekto pisal ze by sa za nim netrepala aby ho mohla vysmiat, ale on napisal ze ona sa netrepe za nim ale ze bude v jeho meste a chce sa stretnut.
>> Nikdy sa nezabuchuj cez net. to je jedno ako dlho sa poznate.
>> Vzdialenost nie je problem.
>> kolko mas rokov?
rad by som ale newiem jak bo ja som novacik a este sa s tymto webom zoznamujem thak mi prosiiiim povedz jak
OK dik moc si mi pomoholTe-wei napísal:nechcem byť sviá, ale tým, že si jej napísal,že si do nej buchnutý, si to poriadne pohnojil (pos*al). Tonemôžeš povedať babe s ktorou si len píšeš a ešte ste sa nestretli. Asi ju tým dosť odradíš. teda mne ak by toto baba napísala, by som sa s nou asik nestretol, vlastne určite nie, stalo sa mi to asi 2x a pak so stretnutia nič nebolo. nieže by som sa bál, ale nechcel som aby sa na mňa moc naviazali, lebo som vedel, že je to jednostranné.
Rob to ako ja, tiež sa mi jedna baba páčíla,povedala však, že môžeme byť len kamaráti a aj tak sme sa po pár mesiacoch spolu vyspalia teda aj spolu chodili. Trpezlivosť je silná zbraň.