Hrabanie/stavy z PC :)
no nie som zas anik na PC GAME a ani moc nehram ak tak tak GTA VICE CITY SAN ANDREAS .. to su 2 hry co mozem a su z toho niekedy dobre haluz hlavne ked sa mi nedari prejst misia a stale dookola a tie iste rozhovory vykriky az potom ked uz poviem OFF stacilo tak ked oddychujem tak sa mi v hlave stale ozyvaju dialogy vykriky a podobne
ale nikdy sa mi hra nesnivala zeby som sa ocitol vo Vice city alebo podobne ale vydrzim bez PC GAME aj mesiace bez internetu to je uz tazsie 
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
heh tak najnovsie (aj ked to suvisi tak nepriamo s compom) ale sosol som vsetky serie Smallvillu a vzhladom na to ze nemam nic nove tak haluzim nad tymto
Mam uz len tri casti do konca 5.s. ale uz sa mi pomaly 4 noc za sebou sniva s Lanou Lang
(dost sa podoba na moju ex ex ex always 2 B loved, takze snad mozno koli tomu)
vsetkeho vela skodi
Mam uz len tri casti do konca 5.s. ale uz sa mi pomaly 4 noc za sebou sniva s Lanou Lang
vsetkeho vela skodi
ludiaaa.co sa mne najnovsie stalo.to mi verit nebudete.hral som 3 dni nonstop Fable s tym,ze som 4 hodiny denne spal.no a o tie 3 dni som isiel za zenskou na tyzden a vecer ako sa pozeram na lampu NAMOJDUSU bol okolo nej taky ten cerveny obris,ako okolo postav.mna skoro j*blo na mieste.a potom este par hodin boli okolo vsetkeho na co som sa pozrel.

-
Eagle60
Medium Expert
-
Dudelstein
Amateur
Presne to sa stava aj mne[hawkeye] napísal:No ja keď som hrával Jedi Academy v jednom klane a vtedy keď som išiel spať, tak sa mi snívalo ako budem zajtra bojovať, aké finty vyskúšam a tak. V poslednom dobe robievam vo Photoshope a keď vidím nejakú ošumtelú budovu, hovorím si ako by som ju v PS vedel pekne upraviť, zahladiť pukliny a tak
-
dudinko
Light Professional
Ano stava sa a dost casto, pritom ani niesom neaky extra gamer. Napr. ked hravam Flight Simulator tak ked idem v aute tak mam chut davat dole klapky podvozok atd... Alebo pri Splinter Cell-y sa mi stava ze ked idem vecer po ulici alebo to je jedno tak mam chut odstrelit svetlo a stale ostat v tieni.
taketo veci sa stavaju aj mne. ked dlhsie nieco hram a hned vypnem PC bez toho, aby som este aspon 5-10 minut robil cosi ine a idem hned spat, tak sa mi o tom sniva alebo nemozem zaspat. par krat sa mi uz aj stalo, ze som sa snazil skocit v byte bunny hop z CSka. potom som si povedal, ze mi uz z toho svaca 
-
undertaker35
Expert
-
pinacolada
Guru wannabe
z harry pottera som nemohol spat.furt som rozmyslal ako prejst dalsie misie a ake kuzla sa naucim
ale to som mal 10 rokov.potom ked vysiel warcrat3 reign of chaos.tak som mal starsne nocne mory o nemrtvych a spol.
a momentalne mam z hrania na gitare brutal halusky.ze ked idem pozametat pred dom tak na metle hladam struny abo ked som bol u babky ruabt drevo tak som hladal na sekere 12ty pražec a potom som zistil ze je to vlastne sekera
a momentalne mam z hrania na gitare brutal halusky.ze ked idem pozametat pred dom tak na metle hladam struny abo ked som bol u babky ruabt drevo tak som hladal na sekere 12ty pražec a potom som zistil ze je to vlastne sekera
-
vivaSlovakia
Guru wannabe