som akurat cital v plus jeden den ze borta dostal cez hubu.ze prisiel na ulici za dakym zacal ho hladkat a povedal ze skade ma to oblecenie ze s nim chce mat sex.no a dotycny mu dal dve tri cez hubu a borat krical na pomoc
pinacolada napísal:som akurat cital v plus jeden den ze borta dostal cez hubu.ze prisiel na ulici za dakym zacal ho hladkat a povedal ze skade ma to oblecenie ze s nim chce mat sex.no a dotycny mu dal dve tri cez hubu a borat krical na pomoc
to je aj vo filem ci ani nie? nemate o tom dake blizsie info?
Nenormalny film!!!!! Uz davno som sa tak dobre nezasmiala. Z kina som odchadzala so svalovicou na bruchu
Najlepsia cast bol asi ten uvodny rozhovor v TV a potom vecera u tej rodiny. Ze: "Je od vas velmi mile, ze dovolite retardovi, aby s vami sedel pri stole". Borat vazne nie je normalny..... No a to ani nehovorim o tej pasazi v hoteli.....a o uplacani svabov
Vsetci, co ste ho este nevideli, tak sa to vazne oplati!
nechapem co sa vam na tomto pacilo, vsak tam to bolo hovadsky ocividne, ze nik nereagoval spontanne (co sa mi pacilo na povodnom Boratovi, mozno nereagovali spontane ale aspon to tak vyzeralo), vtipy stare(z Da Ali G show) v horsom prevedeni (napr jeho sestra ktora je "number four prostitute in whole country of Kazachstan"), vsetky vtipne pasaze boli obsiahnute v traileri takze dlhsie som sa smial pri pozerani traileru ako pri komplet filme
jednoducho pre mna je filmove spracovanie Borata najvacsie filmove sklamanie roku (uz na ziaden iny film tento rok specialne necakam takze to tvrdim s kludnym svedomim) Sacha Cohen mohol radsej zostat pri Ali G show, tam som sa smial kazdu minutu
moje hodnotenie: 2/10 (bod za trailer a bod len za to, ze to je Borat)
zo zaciatku to bolo vyborne ale cim dalej tak tym to bolo horsie a horsie
ale dalo sa na tom zasmiat. no suhlasim s tym ze vtipy uz boli v ALI G show a film IN DA sa mi pacil viac
Podla mna je Borat lepsi ako ALI G...ale kolko ludi tolko chuti....a myslim si ze je to minimalne najlepsi film roka....tazko sa na toto bude nieco chytat...fakt respect
vynikajuca komedia ale obcas mi z tych nechutnosti ani do smiechu nebolo.ako bolo uz povedane nezosmiesnil tak kazachstan ako velmi zosmiesnil ameriku.mal som o nich zly mienku,ale teraz si myslim ze je to narod zadubenych,agresivnyh curakov
dost sranda aj ked to niekedy pride az hnusne ako si robi srandu z kazachstanu... ale inteligenti sa zasmeju a sprosti to zoberu ako fakty... takze ja to beriem ako milu komediu ale do kazachstanu by som sa pozriet v pohode siel
Vesper napísal:dost sranda aj ked to niekedy pride az hnusne ako si robi srandu z kazachstanu... ale inteligenti sa zasmeju a sprosti to zoberu ako fakty... takze ja to beriem ako milu komediu ale do kazachstanu by som sa pozriet v pohode siel
nehovorim ze si z nich nerobil srandu ale on si robil RIADNU srnadu aj s Amikov... :D ved sa kukni jak mu to vsetko zozrali...aj s udicou a navijakom no proste blbi americania
__
takze kukol som si to a fakt som sa pri tom bavil hlavne ako bol v tom starozitnictve...tu je ukazka :
mne sa pacilo ked prisiel do obchodu so zbranami: "Mozete mi odporucit nejaku zbran na zidov?" a ten chlapik: "No, na zidov jedine deviatka a .45"
aj ked musim povedat ze cakal som viac. bolo tam zopar scen, ktore sa oplati vidiet ale postupne stracal stavu.