Simpsonovci vs. Futurama
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Simpsonovci vs. Futurama
Ja som predchvilou dopozeral 1 cast futurami, bola super, ale je pravda ze Simpsonovcou pozeravam uz dost dlhu dobu, teraz sa vas chcem spytat, ktory vytvor od Matta groeninga sa vam paci viac, jako ste sa uz mohli dovtipit, u mna to vyhrava zlta rodinka. 
Urcite simpsonovci. Futurama je super ale na Simpsnov nema. Podla mna za to moze aj mensi pocet postav a to, ze v Simpsonovcoch sa daju lahsie parodovat zname osobnosti a sceny z kultovych filmov. A tiez su podla mna v simpsonovcoch 2 vyrazne postavy (Homer a Bart) namiesto jednej vo Futurame (Bender). Vo Futurame bol dobry este ten homar(meno som zabudol
), ale nie u mna to nie je az taka dokonala dvojka ako Homer s Bartom 
Ale rad si pozriem jedno aj druhe, aj ked simpsonovcov pozeram asi 10x viac
Ale rad si pozriem jedno aj druhe, aj ked simpsonovcov pozeram asi 10x viac
-
pinacolada
Guru wannabe
-
seth82
Darca
Podla mna Futurama...vlastnim cely boxset originalov, odporucam...skoda je ze dementni producenti vo Foxe to pre nejaky dovod zadrhli...Hoci to bola jedna z najsledovanejsich relacii u Fokin' Yanks...ale co uz, v nich sa nikto nevyzna...Suska sa vsak ze budu natocene straight to DVD filmy, ze 3 alebo 4, nie som si isty, skuste sledovat stranku
http://www.gotfuturama.com/
...typci maju spojenie s viacerymi ludmi z biznisu okolo Futuramy, pisu si tusim aj so samotnym Groeningom, smola je ze stranka je aktualizovana raz za uhorsky rok...ale lepsie ako nic...To ze ma menej casti ako Simpsonovci vsak neznamena, ze je horsia...Viem ze to bude subjektivny pohlad ale v mojom pripade sa mi pacila kazda jedna z casti Futuramy, co sa o Simpsonovcoch neda povedat...ale nazor ma kazdy...
http://www.gotfuturama.com/
...typci maju spojenie s viacerymi ludmi z biznisu okolo Futuramy, pisu si tusim aj so samotnym Groeningom, smola je ze stranka je aktualizovana raz za uhorsky rok...ale lepsie ako nic...To ze ma menej casti ako Simpsonovci vsak neznamena, ze je horsia...Viem ze to bude subjektivny pohlad ale v mojom pripade sa mi pacila kazda jedna z casti Futuramy, co sa o Simpsonovcoch neda povedat...ale nazor ma kazdy...
Tam tusim pocas spanku aj Bender spominal to, co napisal Dair: "Kill all humans" :DDDDExplo!D napísal:som akurat dopozeral jednu cast Futurami, Bender predstavil fryovi svoj byt, tam spal tyzden smadzgani a nakonci mu ukazal "komoru"
btw skoro by som dal 50:50 ale Simpsni mi prirastli k srdcu viac ako Bender
Jednoznacne futurama. Simpsonovci su sice tiez pecka no vzhladom na to ze ich je tak vela(aspon sa mi zda ze je ich ovela viac ako futurami) tak maju aj pomerne dost "slabych" casti. A este jedna vec simpsaci sa velakrat uberaju prilis akoby "happyendovskym" smerom a snazia sa vytvarat akesi dobre vychovne hodnoty... samozerejme len ojedninele ale stava sa to. A futurama ma u mna jedno obrovske plus, je to defacto SCI-FI...
-
zvonenie33
Light Professional
-
Smiling...
Light Expert