Kolko ste dali za vodicak?
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
9000Sk kurz + 1000Sk kolky, takze 10 litrov. Krom toho, ze som musel kvoli tomu predat PC... Inak robim na Mercedes A170, nejaky mrtvy Diesel, nechodi sa mi moc dobre na nom... Kurz trva(l) asi mesiac, presne mesiac, nemam odjazdenych ani 10 hodin dokopy... Prva jazda hned, ziadny trenazer, ziadna teoria, nechcel som... Uz sa podaril aj defekt, ale menil instruktor... V pondelok este jazda a konstrukcia, v utorok skusky. Dnes som mal jazdu, no ale brutal doje*** jak sa dalo aj nedalo
Uz sa nejak zacinam obavat toho, ze nespravim na prvy krat...
Ach jaj, musim ucit...
Inak spoluziak robi za 11.500, druhy za 9 a dalsi tiez za 9.
Inak spoluziak robi za 11.500, druhy za 9 a dalsi tiez za 9.
Je to vec dohody, ak vies, ze prejdes aj pisomnou skuskou, tak to kludne navrhni instruktorovi, ktory ma s tebou teoriu.Linkman napísal:Ludia da sa zrobit nieco take ze by som nemal priamo kurz (ako hodiny) bo teoriu viem a ze by ma ten clovek proste spravil so mnou par kondicnych jazd a potom ze by som isiel na skusky ? ci by to slo zeby to bolo lacnejsie
-
miki690
Medium Professional
heh ale linkman hovoril o teorii a nie o jazdach ... toto co spravil instruktor na autoslkole tvojmu kamosovi je nelegalne lebo je stanovene vyhlaskou povinnych 37 (asi) jazd z toho moze (nemusi ) byt niekolko na simulatori a vecsinou sa simulator v dnesnej dobe nerobi, lebo to aj tak nic nenauci ... ze nfs z volantom a ta nauci "soferovat"lepsie ako ten simulator... ale ked mu to tak vyhovovalo ...pHysIQ napísal:Linkman ana da sa to. Aj kamarat ktory jazdil na aute od 16 rokov si takto urobil vodicak. Mal jednu jazdu a hned siel na skusky. A po financnej stranke to bolo ovela lacnejsie.
linkman: jasne teoriu si mozes bez problemov vynechat to je len vec autoskoly a teba ... uz mas nejaky vodicak ?
Takže pred troma rokmi:
A + B + C + T ma vyšlo na 22 000,-- Sk (30 jázd - 5 na osobáku, 5 na traktore a 20 jázd na kamióne)
o rok potom E ma vyšlo na 7 000,-- (za 4 jazdy - ma išlo šľak trafiť)
plus 1 x 2 000,-- kolok (ak sa dobre pamätám)
1 x 1 000,-- kolok
Teraz mám na všetko okrem autobusu a je to v pohode...
A + B + C + T ma vyšlo na 22 000,-- Sk (30 jázd - 5 na osobáku, 5 na traktore a 20 jázd na kamióne)
o rok potom E ma vyšlo na 7 000,-- (za 4 jazdy - ma išlo šľak trafiť)
plus 1 x 2 000,-- kolok (ak sa dobre pamätám)
1 x 1 000,-- kolok
Teraz mám na všetko okrem autobusu a je to v pohode...
Ja teraz robim autoskolu (8500sk+lekar+kolky). Akurat dneska som natrafil na jedneho nervaka, sotva som vyšiel zpred autoškoly.
-Je to v petržalke - malo parkovacich, tak kade tade stali auta. Zaradil som sa do medzery, 2 auta som pustil a išiel som. Zrazu sa odnekadial vyrutila modra oktavka(fakt že rychlo), tipek zabrzdil tesne predomnou, trieskal do volantu a dačo vyblakoval. V tom po ňom začalz okna vyblakovať inštruktor, že tam sa mal zaradiť a že on ma prekažku a pod
Asi po 2 minutach som dostal povel cúvať, tak som cúval a ten fas v oktavke začal tiež cuvať.
-Hold nervozita za volantom.
-Je to v petržalke - malo parkovacich, tak kade tade stali auta. Zaradil som sa do medzery, 2 auta som pustil a išiel som. Zrazu sa odnekadial vyrutila modra oktavka(fakt že rychlo), tipek zabrzdil tesne predomnou, trieskal do volantu a dačo vyblakoval. V tom po ňom začalz okna vyblakovať inštruktor, že tam sa mal zaradiť a že on ma prekažku a pod
-Hold nervozita za volantom.
-
daniel.daniel
Medium Star
-
krupica_dnb
Medium Professional