"Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Harlequin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

neppo napísal:pozri pokial chcete ostat kamosmi tak to nemusi byt na kkt... ja som tiez chodil so spoluziackou dokonca 2x a sme stale kamosi a v celku dobri kamosi
no neviem neviem ale podla mojich skusenosti to je ne kkt :?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Akože si myslím, že to nie je žiaden problém, aj keď je možné, že tam nastanú nejaké problémy (samozrejme pri údajnom rozchode), ale ja si myslím, že by sa to dalo rozumne poriešiť :)
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

moj nazor:..napr.mam spoluziaka..chodime spolu...zazijeme proste vela peknych chvil spolu..zrazu pride rozchod..a co potom??..dalsie 2 roky ho vydavat a pozerat sa na neho ako na kamarata??..ale to by neslo...z kamarata sa moze stat laska ale z lasky sa nemoze stat kamarat.... :(
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Nechapem jednu vec, preco vsetci hned myslite na rozchod, to stale ked chcete chodit s nejakou babou hned ze co ak sa rozideme a bla bla, co potom? Podla mna je to blbost, ja chodim so spoluziackou nieco cez pol roka, super nam to klape a vobec nemyslim na rozchod. Sak ked niekoho lubis, tak ani nepomyslis nato ze by ste sa mali rozist...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pancuska26 napísal:moj nazor:..napr.mam spoluziaka..chodime spolu...zazijeme proste vela peknych chvil spolu..zrazu pride rozchod..a co potom??..dalsie 2 roky ho vydavat a pozerat sa na neho ako na kamarata??..ale to by neslo...z kamarata sa moze stat laska ale z lasky sa nemoze stat kamarat.... :(
Všetko sa dá keď sa chce, tomu ver :-)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Smarton napísal:Nechapem jednu vec, preco vsetci hned myslite na rozchod, to stale ked chcete chodit s nejakou babou hned ze co ak sa rozideme a bla bla, co potom? Podla mna je to blbost, ja chodim so spoluziackou nieco cez pol roka, super nam to klape a vobec nemyslim na rozchod. Sak ked niekoho lubis, tak ani nepomyslis nato ze by ste sa mali rozist...
ako keby som to písal ja :) presne si to vystihol ... tiež nechápem prečo hneď všetci myslia na rozchod :smt104 ... je to to posledné, na čo vo vzťahu treba myslieť ... a tu ako pozerám je to stále tou prvou spomínanou vecou :(

///K@rm@ + :wink:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

neppo napísal:pozri pokial chcete ostat kamosmi tak to nemusi byt na kkt... ja som tiez chodil so spoluziackou dokonca 2x a sme stale kamosi a v celku dobri kamosi
suhlasim, predsa civilizovani,mudri a rozumni ludia vedia predsa ten vztah ukoncit slusne a nechovat sa k sebe potom, ze sa nepoznaju alebo tak nejak
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ZenniX napísal:suhlasim, predsa civilizovani,mudri a rozumni ludia vedia predsa ten vztah ukoncit slusne a nechovat sa k sebe potom, ze sa nepoznaju alebo tak nejak
ma môj vkus to vidíš moc jednoducho.
sweetrose
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Moja situacia

Príspevok od používateľa sweetrose »

No mne sa to stalo osobne sialene sa do mna zalubil spoluziak a ja som ho mala rada len ako kamarata a raz sa opil a povedal mi do oci ze ma lubi a ja som mu povedala ze nikdy si s nim nezacnem a on sa rozplakal ale aj mne bolo smutno no a teraz to je tak ze sa na seba ledva rozpravame akura ahoj, co si dostal z fyziky? a to je konec je to tazke ale da sa to
zmija31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zmija31 »

cawte.no ja v tom newidim problem chodit zo spoluziackou.....ale poviem vam dost zalezi aj na povehe tej holky :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Moja situacia

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

sweetrose napísal:No mne sa to stalo osobne sialene sa do mna zalubil spoluziak a ja som ho mala rada len ako kamarata a raz sa opil a povedal mi do oci ze ma lubi a ja som mu povedala ze nikdy si s nim nezacnem a on sa rozplakal ale aj mne bolo smutno no a teraz to je tak ze sa na seba ledva rozpravame akura ahoj, co si dostal z fyziky? a to je konec je to tazke ale da sa to
presne tak to býva- keď sa na teba chlap nemotá tak to myslí fakt vážne ale každej žene radím- keď oňho nejavíte táujem, rovno mu to POVEDZTE do očí!!!! Akože keď sa niekto zaľúbi tak to je pekné, no každý by mal myslieť že to nemusí býsť a že sa to skoncí, čo som si uvedomil nedávno..... Najhoršie je keď baba chlapovi nechce povedať že go má v PÉčku, a chodí okolo toho, chalanisko si robí nádeje a potom do dopadne kruto....
Westt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Westt »

tak so spoluziackou problem nie je chodit.Uz paar pripadov z nasej triedy poznam...ale ostatne suu bud maznave alebo maju niekoho z vonka(alebo z vnutra skoly-skolnik :D :lol: )
...takze tak...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: "Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Príspevok od používateľa Runes »

Reli.c napísal:téma je daná :) ... robí Vám to nejaké problémy? dokázali by ste to? keď NIE napíšte, že PREČO? nech sa páči, vyjadrite sa :)

///mne osobne by to žiaden problém nerobilo ... a aj keď to veľmi skúsiť chcem, tak to nechce druhá polovička :( :cry:
hmm donedavna som nevidel problem ani ja ale ono zacinam mat problem s tym ze sme stale spolu uz to je proste zobudim zapol hodku som s nou potom cele dobeda ideme domov za 2 hodky zasa spolu a ked sa s nuo lucim dojdem domov a do postele proste setok cas travime spolu co sa dakomu moze zdat romanticke ale podla mna je to pre vztah znicujuce tak asi tak btw chodim na vysku a mam 21 :-) takze ziadne detske problemy v podstate toto je dost velky problem manzelstva 90% parov vam uz na otazku ako neodpovie ze sa miluju ale skor uz to ide sme uz v zabehnutych kolajniciach a ide to proste ked si s daym stale uz si ho tolko nevazis lebo ja som 80% dna s nou
Smarton
Medium Star
Medium Star

Re: "Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Runes napísal:hmm donedavna som nevidel problem ani ja ale ono zacinam mat problem s tym ze sme stale spolu uz to je proste zobudim zapol hodku som s nou potom cele dobeda ideme domov za 2 hodky zasa spolu a ked sa s nuo lucim dojdem domov a do postele proste setok cas travime spolu co sa dakomu moze zdat romanticke ale podla mna je to pre vztah znicujuce tak asi tak btw chodim na vysku a mam 21 :-) takze ziadne detske problemy v podstate toto je dost velky problem manzelstva 90% parov vam uz na otazku ako neodpovie ze sa miluju ale skor uz to ide sme uz v zabehnutych kolajniciach a ide to proste ked si s daym stale uz si ho tolko nevazis lebo ja som 80% dna s nou
To mas mozno pravdu, ale nie kazdy je so svojou laskou 80% dna. Ja som napriklad v maturitnom rocniku, mam strasne vela ucenia a moja holka byva asi 25 km odomna, cize keby sme neboli spolu v skole, nemozme byt spolu skoro vobec, takze mne to vcelku vyhovuje. :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak my mame v triede jeden parik, su spolu uz asi 6-7 mesiacov a aspon podla mna im to klape ako ma. Rozpraval som sa s oboma a nezda sa, zeby mali nejake problemy. Ak by sa ale nahodou rozisli co im teda vobec nezelam, neviem ako by obaja reagovali. Ono samotne chodenie, v tom problem nevidim, skor to co bude potom by mohlo veci komplikovat.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

v ziadnom pripade.to je jedna z mojich zasad.su z toho len problemy.
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

safan napísal:v ziadnom pripade.to je jedna z mojich zasad.su z toho len problemy.
schvalujem take zasady. k+ :wink:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Reli.c napísal:ako keby som to písal ja :) presne si to vystihol ... tiež nechápem prečo hneď všetci myslia na rozchod :smt104 ... je to to posledné, na čo vo vzťahu treba myslieť ... a tu ako pozerám je to stále ta prvou spomínanou vecou :(
///K@rm@ + :wink:
ver že na túto vec myslí 95% ľudí :evil:

edit/// Smarton - To je čistá pravda, som rád, že sú aj tykí, čo to chápu :)
Smarton
Medium Star
Medium Star

DonLuca napísal:ver že na túto vec myslí 95% ľudí :evil:
A to je podla mna dost velka chyba a blbost :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Smarton napísal:A to je podla mna dost velka chyba a blbost :wink:
vždy na to treba myslieť imho, všetko pekné sa raz skončí a keď si to niekto nechce priznať tak si prežije veľa zlého celkom zbytočne..
Napísať odpoveď