no neviem neviem ale podla mojich skusenosti to je ne kktneppo napísal:pozri pokial chcete ostat kamosmi tak to nemusi byt na kkt... ja som tiez chodil so spoluziackou dokonca 2x a sme stale kamosi a v celku dobri kamosi
"Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"
-
pancuska26
Expert
Nechapem jednu vec, preco vsetci hned myslite na rozchod, to stale ked chcete chodit s nejakou babou hned ze co ak sa rozideme a bla bla, co potom? Podla mna je to blbost, ja chodim so spoluziackou nieco cez pol roka, super nam to klape a vobec nemyslim na rozchod. Sak ked niekoho lubis, tak ani nepomyslis nato ze by ste sa mali rozist...
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Všetko sa dá keď sa chce, tomu verpancuska26 napísal:moj nazor:..napr.mam spoluziaka..chodime spolu...zazijeme proste vela peknych chvil spolu..zrazu pride rozchod..a co potom??..dalsie 2 roky ho vydavat a pozerat sa na neho ako na kamarata??..ale to by neslo...z kamarata sa moze stat laska ale z lasky sa nemoze stat kamarat....
-
Reli.C
Medium Star
ako keby som to písal jaSmarton napísal:Nechapem jednu vec, preco vsetci hned myslite na rozchod, to stale ked chcete chodit s nejakou babou hned ze co ak sa rozideme a bla bla, co potom? Podla mna je to blbost, ja chodim so spoluziackou nieco cez pol roka, super nam to klape a vobec nemyslim na rozchod. Sak ked niekoho lubis, tak ani nepomyslis nato ze by ste sa mali rozist...
///K@rm@ +
suhlasim, predsa civilizovani,mudri a rozumni ludia vedia predsa ten vztah ukoncit slusne a nechovat sa k sebe potom, ze sa nepoznaju alebo tak nejakneppo napísal:pozri pokial chcete ostat kamosmi tak to nemusi byt na kkt... ja som tiez chodil so spoluziackou dokonca 2x a sme stale kamosi a v celku dobri kamosi
-
sweetrose
Amateur
Moja situacia
No mne sa to stalo osobne sialene sa do mna zalubil spoluziak a ja som ho mala rada len ako kamarata a raz sa opil a povedal mi do oci ze ma lubi a ja som mu povedala ze nikdy si s nim nezacnem a on sa rozplakal ale aj mne bolo smutno no a teraz to je tak ze sa na seba ledva rozpravame akura ahoj, co si dostal z fyziky? a to je konec je to tazke ale da sa to
-
krupica_dnb
Medium Professional
Re: Moja situacia
presne tak to býva- keď sa na teba chlap nemotá tak to myslí fakt vážne ale každej žene radím- keď oňho nejavíte táujem, rovno mu to POVEDZTE do očí!!!! Akože keď sa niekto zaľúbi tak to je pekné, no každý by mal myslieť že to nemusí býsť a že sa to skoncí, čo som si uvedomil nedávno..... Najhoršie je keď baba chlapovi nechce povedať že go má v PÉčku, a chodí okolo toho, chalanisko si robí nádeje a potom do dopadne kruto....sweetrose napísal:No mne sa to stalo osobne sialene sa do mna zalubil spoluziak a ja som ho mala rada len ako kamarata a raz sa opil a povedal mi do oci ze ma lubi a ja som mu povedala ze nikdy si s nim nezacnem a on sa rozplakal ale aj mne bolo smutno no a teraz to je tak ze sa na seba ledva rozpravame akura ahoj, co si dostal z fyziky? a to je konec je to tazke ale da sa to
-
Runes
Addict
Re: "Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"
hmm donedavna som nevidel problem ani ja ale ono zacinam mat problem s tym ze sme stale spolu uz to je proste zobudim zapol hodku som s nou potom cele dobeda ideme domov za 2 hodky zasa spolu a ked sa s nuo lucim dojdem domov a do postele proste setok cas travime spolu co sa dakomu moze zdat romanticke ale podla mna je to pre vztah znicujuce tak asi tak btw chodim na vysku a mam 21Reli.c napísal:téma je daná... robí Vám to nejaké problémy? dokázali by ste to? keď NIE napíšte, že PREČO? nech sa páči, vyjadrite sa
///mne osobne by to žiaden problém nerobilo ... a aj keď to veľmi skúsiť chcem, tak to nechce druhá polovička![]()
Re: "Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"
To mas mozno pravdu, ale nie kazdy je so svojou laskou 80% dna. Ja som napriklad v maturitnom rocniku, mam strasne vela ucenia a moja holka byva asi 25 km odomna, cize keby sme neboli spolu v skole, nemozme byt spolu skoro vobec, takze mne to vcelku vyhovuje.Runes napísal:hmm donedavna som nevidel problem ani ja ale ono zacinam mat problem s tym ze sme stale spolu uz to je proste zobudim zapol hodku som s nou potom cele dobeda ideme domov za 2 hodky zasa spolu a ked sa s nuo lucim dojdem domov a do postele proste setok cas travime spolu co sa dakomu moze zdat romanticke ale podla mna je to pre vztah znicujuce tak asi tak btw chodim na vysku a mam 21takze ziadne detske problemy v podstate toto je dost velky problem manzelstva 90% parov vam uz na otazku ako neodpovie ze sa miluju ale skor uz to ide sme uz v zabehnutych kolajniciach a ide to proste ked si s daym stale uz si ho tolko nevazis lebo ja som 80% dna s nou
-
Vigor
King
Tak my mame v triede jeden parik, su spolu uz asi 6-7 mesiacov a aspon podla mna im to klape ako ma. Rozpraval som sa s oboma a nezda sa, zeby mali nejake problemy. Ak by sa ale nahodou rozisli co im teda vobec nezelam, neviem ako by obaja reagovali. Ono samotne chodenie, v tom problem nevidim, skor to co bude potom by mohlo veci komplikovat.
-
DonLuca
Medium Star
ver že na túto vec myslí 95% ľudíReli.c napísal:ako keby som to písal japresne si to vystihol ... tiež nechápem prečo hneď všetci myslia na rozchod
... je to to posledné, na čo vo vzťahu treba myslieť ... a tu ako pozerám je to stále ta prvou spomínanou vecou
![]()
///K@rm@ +
edit/// Smarton - To je čistá pravda, som rád, že sú aj tykí, čo to chápu
-
krupica_dnb
Medium Professional