Nahradny mobil (strata)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Nahradny mobil (strata)

Príspevok od používateľa Qu!r!@5h »

Caute mam takyto problem, stratil som mobil pricom mam pausal 20+20 Viac v T-Mobile. Ale kedze zmluva mi bezi dalej, potrebujem nejaky telefon. Daju mi v T-Mobile nejaky nahradny alebo si budem musiet kupit normal za nejaku 4-cifernu sumu? Dalsia moznost je este bazar, prip. iny secondhand.
M@tt21
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nahradny mobil (strata)

Príspevok od používateľa M@tt21 »

Nedaju ti nahradny mobil...TAk to kde by sme boli?Musis si pozhanat novy..Tvoja chyba ja ce si ho stratil takze T-deblie ti nema co nahradzat :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Mobil ti nedaju ale stratu telefonu a sim karty musis ohlasit co najskor po strate!!!Inak ta moze prekvapit telefonny ucet a vela dalsich problemov.

Nahradne telefony sa davaju len v pripade ked vas stavajuci telefon je pokazeny a je v oprave u vasho operatora. :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nemusis za 4cifernu sumu...:P, ale nahradny ti nedaju, to je pravda.
Hanibal_King
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hanibal_King »

Sheep napísal:Mobil ti nedaju ale stratu telefonu a sim karty musis ohlasit co najskor po strate!!!Inak ta moze prekvapit telefonny ucet a vela dalsich problemov.

Nahradne telefony sa davaju len v pripade ked vas stavajuci telefon je pokazeny a je v oprave u vasho operatora. :wink:
Ale za ten nahradny si musis zaplatit a ked ho vratis tak dobre dlho cakas na peniaze kym pride z blavy
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Hanibal_King napísal:Ale za ten nahradny si musis zaplatit a ked ho vratis tak dobre dlho cakas na peniaze kym pride z blavy
do blavy nic nechodi,riadne su servisy a pokladne na kazdej pobocke v kazdom meste a za pozicany mobil nic neplatis, podpises vyhlasenie ze ked ho poskodis alebo stratis nemas uz narok nato aby ti vratili tvoj ktory bol vtedy v oprave
Napísať odpoveď