caw , potrebuju pomoct mam si vybrat na vanoce nejakou mysku ale nevym jako spoleham na vase znalosti a praxy a dokazete mi poradit.
PLs piste vase nazory .
PS: existuje mys s 1600dpi a s laserem ?? myslim ne ze ma ta mys 2000 a prepnete ale normal mam max 1600dpi a laser. Protoze chcu i mys v cenove relaxi zadnou za 1500 a vys Kč
mam A4Tech X-718......stala 750sk, ma 2000dpi, takze je vykonnejsia ako creative fatal1ty alebo niektore hlodavce od razeru, ma tenky kabel, vcelku dlhy,hra sa s nou super, az na to, ked sa poti ruka, tak sa mi smykalo, ale zvykol som si a nedam na nu dopustit
Johnnny napísal:to ze ma 2000dpi neznamena ze je vykonnejsia ako razorky
Nic proti razorkam, ale A4tech zbiera slavu za slavu, maju naj optiku a drzanie v ruke je vec osobna a vec zvyku a za razera platis polovicu ceny len za znacku....A4techa mas za polovicu, ale je sa tu zbytocne rozpravat o tom co je lepsie...kazdy ma toho svojho hlodavca, na ktoreho nedopusti
MeSo napísal:No ja by som na gaming a4tech nekupoval urcite by som vsasdil na razer alebo logitech .... a ta 518 je fakt delo
A preco nie A4tech? Ked je sponzorom prvoligovych progamerov v USA? A ako sa hovori, nieje vsetko zlato, co sa blisti....a4tech robili nanic mysi na hranie, ale v poslednom case chrlia same bomby a nezober za tu cenu
co sa ergonomie tyka odporucil by som logitech - mam doma MX700 a aj ked uz akivne nehravam tak padne do ruky ako uliata=> keby som cel progaming mys tak MX518 alebo G5