Ahojte
nemate niekto paradne navody ohladom session ? teda kodovanie stranok ? hlavne o session sa mi jedna kodovanie cez MD5 a podobne nemate?_
ak hej hodte linku pls
No tak ja som už hľadal nejaký návod, lebo aj mne by sa zišiel, ale asi návod na too kódovanie neexistuje, no kto vie, ale našiel som viacero stránok na encrypt a decrypt MD5 a som našiel aj php súbory na to.
v prvom rade si ujasnite co sa vobec chcete pytat. otazku naformulujte tak aby z nej bolo jasne co chcete urobit. ked v otazke pouzivate pojmy ktorym nerozumiete vznikne z toho jeden velky blud na ktory sa neda odpovedat.
preto prestylizujte otazku tak aby ste pouzivali len slova ktorym naozaj rozumiete.
Upol som ti to, lebo sú k tomu aj obrázky (design webu)
Dáš do SQL jednu tabulku nakopčíš súbory na FTP a už to aj máš a máš tam aj add.php čo automaticky ti bude encryptovať slová lenže chcem to prerobiť aby viac vecí encryptoval lenže je to zabalené gz a následne prevedené do base64
mastermind napísal:v prvom rade si ujasnite co sa vobec chcete pytat. otazku naformulujte tak aby z nej bolo jasne co chcete urobit. ked v otazke pouzivate pojmy ktorym nerozumiete vznikne z toho jeden velky blud na ktory sa neda odpovedat.
preto prestylizujte otazku tak aby ste pouzivali len slova ktorym naozaj rozumiete.
No takto robim si vlasny RS. A chcem spravit prihlasovanie podla session a chcem aby mi heslo nacitalo z databazy a to heslo je sifrovane funkciov md5()
snad som to dobre napisal a pochopil si
A môžem sa spýtať, že prečo to chceš? Ak chceš niekoho hacknúť tak cez to moc nespravíš, lebo každý, no skoro každý kto má web si dáva na také veci ako jeho stránka si dáva iné heslo ako inde. Jedine si tak môžeš získať heslo nejakým kamošom alebo nejakých mudrlantov a to je nanič jedine si srandu spraviť znich
jaj diky kuknem ale len toto builder.cz lebo ostatne poznam a mam ich prestudovane
Ta tuto vam citujem takeho chalana co napisal na dsl.sk
"google je nanic, gmail je lepsi"
A sak srandy musi byt