Mám DSL Flat od T-comu a problém je v tom že mi padá ale v 95% prípadoch len ked hrám nejaku online hru (Sniper Elite,Age of Empires, Counter Strike a pod.) Ked sťahujem alebo len surfujem tak je to OK. Čiže počas online hrania ma vyhodí z netu ale vpravo dole na lište signalizujú tie dva počitačiky že som akože pripojený a nejde už ani odhlásiť ani prihlásiť, musím reštartovať PC a potom sa zase dá normálne prihlásiť. Tá lišta dole sa na 1-2sek graficky zmení ako z Win98 ked ma to vyhodí. Volal som už párkrat na tech. podporu a popísal problém a oni resetovaly okruh ale stále je to to isté. Robí to už tak asi 3 mesiace, predtým problém nebol žiadny. U nás v dedine to robí ešte dvom chalanom, tiež maju DSL Flat a USB modem AD 2622 a Win XP. Jednoducho sa vobec nič nedá zahrať po nete a už si nevieme rady. Mal niekto podobný problém? Vyriešil to nejako? Prosím poradte nám. THX.
preluskaj nastavenia siete, firewallu, a hlavne si skontroluj PC ci v nom nemas viry, spyware apod...inak je celkom mozne ze na vasej sieti su blokovane herne porty...
V PC svinstvo nemám, to som skušal medzi prvými aj WIN XP preinštalovaný viackrát, aj tak že len winxp a napr. sniper elite a žiaden iny soft a aj tak to hned vyhadzuje. No ale ked si platím neobmedzený net, tak čo mi čo maju blokovať herné porty?
Ja mam tiez Flat-ko od T-Comu a mne v poslednej dobe odpajalo net a este som sa k tomu nemohol pripojit tak mi nezostavalo nic ine len si zavolat do ich centra a tak som si pokecal s niakou tetou asi tak pol hodku a od vtedy vsetko v pohode