Subwoofer
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
jin
VIP
Na druhej strane pravda. Ale potom co som minule pocul vo fabii /teraz nechcem nikoho urazit/ ale znelo to ako membrany z krepoveho papieru...krupica_dnb napísal:Čo tu má kto proti papieru? Náhodou v niektorých veciach je to vhodný materiál zvlášť pre subwoofre, ale nie je papier ako papier
Osobne preferujem karbonove vlakna alebo kevlar...
-
krupica_dnb
Medium Professional
no to ti asi pripadalo preto lebo to bola séeriovka (len predpokladám) a stopro zle vytlmené- fakt, radšej ako si len kúpiť nejaký repro za 5000 radšej za 2500 poriatne vytlmiť a kúpiť lacnejší menič- kto počul, vie čo hovorím....jin153 napísal:Na druhej strane pravda. Ale potom co som minule pocul vo fabii /teraz nechcem nikoho urazit/ ale znelo to ako membrany z krepoveho papieru...
Osobne preferujem karbonove vlakna alebo kevlar...
Kevlar a karbónové vlákna sú fajn ale o celkovej kvalite repra ti nepovedia...
-
klm16
Medium Professional
ak davas woofer do auta tak urcite nie papierovy.
Ano papiere sa pouzivaju v profi instalaciach ale pri ozcuveni budov, koncervtov, diskotek....
Do auta potrebujed woofer ktory ma tvrdsiu gumu, a membranu, aby nebol ruseny vsetkymi nerovnostami na ceste., musi urcite nieco vydrzat.
druha- samozrejma vec je kolko si ochotny do toho vrazit a co od toho ocakavas. pretoze mozes kupit sobwoofer za 6-7 tisic a prides na to ze potrebujes s tomu kvalitny zosilovac a potom zase zistis ze mas slabe radio.
kamo ver mi nieje to len o subwooferi, z vlastnej skusenosti hovorim.
Samozrejme je to tvoja vec rob ako myslis ale ak chces naozaj dobru radu nastiv ine fora kde sa ludia venuju ozvucenim auta... Poradili mne poradia aj ostatnym

Ano papiere sa pouzivaju v profi instalaciach ale pri ozcuveni budov, koncervtov, diskotek....
Do auta potrebujed woofer ktory ma tvrdsiu gumu, a membranu, aby nebol ruseny vsetkymi nerovnostami na ceste., musi urcite nieco vydrzat.
druha- samozrejma vec je kolko si ochotny do toho vrazit a co od toho ocakavas. pretoze mozes kupit sobwoofer za 6-7 tisic a prides na to ze potrebujes s tomu kvalitny zosilovac a potom zase zistis ze mas slabe radio.
kamo ver mi nieje to len o subwooferi, z vlastnej skusenosti hovorim.
Samozrejme je to tvoja vec rob ako myslis ale ak chces naozaj dobru radu nastiv ine fora kde sa ludia venuju ozvucenim auta... Poradili mne poradia aj ostatnym